Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 36 365
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Бихте ли ми препоръчали клещи за махане на кожички ?

# 406
Благодаря много момичета, значи има и по-добри опции от това което съм намерила.
Антоанета, само да похваля и продуктите които Мелани ми препоръча akzentz.com Аз си взех база и цвят от серията Luxio. Базата беше към 20 канадски долара за 15 мл, а цвета 16 долара.
Имат дистрибутори във всички провинции и можеш да си вземеш директно.
Аз бях толкова щастлива, че ги намерих благодарение на Мелани, че сега споделям постоянно 😁
Благодаря ти, ще си поръчам и аз нещичко.
Аз по принцип използвам за цвят от амазон YTD Likomey Gel https://www.amazon.ca/stores/YTDLikomey/%E4%B8%BB%E9%A1%B5/page/ … A185-32BB460641C5
Цветовете излизат  доста бюджетни ,ако се закупи сет и са  доста наситени и ги препоръчвам.

# 407
Бихте ли ми препоръчали клещи за махане на кожички ?
Staleks. Които и да вземеш, няма да сгрешиш, страхотни са.

# 408
Сталекс, или тези на Солинген (от сайта 2щъркела - не знам дали другате продават оригинални) са много качествени.
В допълнение препоръчвам да купиш клещи с две рамена, не с едно рамо и със сигурност не с пружина. С две рамена са най-издръжливи във времето.
Освен това гледай режещия ръб да не е от най-малките. Търси около 5мм, особено ако са ти първите клещи и си начинаеща.

# 409
И аз съм за Сталекс! Страхотни са! Моите ги взех от мейкъп. Идвам да кажа за накрайника 5 в 1 - супер е и го прехоръчвам горещо за начинаещи! Шансът от препилване или забиване е минимален. Отчитам като минус за себе си, че моите са мтого фини и малко по-бавно свали. Като за пръв път поръчах от продавача жълта и червена, но бих заложила на синя. Не знам конкретно моя модел ли са такива или всички, но иначе всичкохдруго е супер, охределено бих повторила въпреки формата им. За кърпите ще пиша после.

# 410
Аз пък кожичките от 10г поне си ги махам с онези мъничките пръчици… с металния раздвоен накрайник. Не знам как се казват. Вършат перфектна работа. Опитвала съм с клещи и ножичка, така и не ми се получи като хората.

# 411
Кармила, кой е този накрайник 5 в 1? нещо съм пропуснала.
Аз тъкмо съм на етап избиране на накрайници и четох последно, където препоръчваше този със смесена жълта и червена за сваляне и един друг- "морков" за кожички и го търсех индивидуално, да не е в комплект..

И аз съм за Сталекс! Страхотни са! Моите ги взех от мейкъп. Идвам да кажа за накрайника 5 в 1 - супер е и го прехоръчвам горещо за начинаещи! Шансът от препилване или забиване е минимален. Отчитам като минус за себе си, че моите са мтого фини и малко по-бавно свали. Като за пръв път поръчах от продавача жълта и червена, но бих заложила на синя. Не знам конкретно моя модел ли са такива или всички, но иначе всичкохдруго е супер, охределено бих повторила въпреки формата им. За кърпите ще пиша после.

# 412
Кармила, кой е този накрайник 5 в 1? нещо съм пропуснала.
Аз тъкмо съм на етап избиране на накрайници и четох последно, където препоръчваше този със смесена жълта и червена за сваляне и един друг- "морков" за кожички и го търсех индивидуално, да не е в комплект..

Със синьо не са ли много абразивни? Използват се при маникюристи с доста дълъг опит. Аз си използвам накрайници с червена лентичка и не съм пробвала синьото още.

# 413
5 в 1 накрайниците са с по-фини зъбци като цяло, на мен от тях и със зелена насечка са ми твърде фини и бавно свалящи материала, затова сега си поръчах с черна. Ще ги видя, като дойдат. Инааче от поне година сигурно ползвам само керамични със зелена насечка за сваляне - най-удобни и бързи са ми. Със синьото се изнервям, много бавно става. Винаги правя изравняване и свалям до тънък слой база.

# 414
Есмералда, много благодаря за насоката! Значи ше пробвам син и зелен, защото ми допаднаха иначе.
The13h(извинявай, сега видях какви съм писала и че съм се объркала), това е накрайник с права насечка, който е универсален и да леничапи и за десничари. Обикновено другите са само за едното или другото и съответно като смениш ръката и посоката свалянето е мъка или трябва да въртиш ръката. За тези става дума, моите от този пподавач ги взех:
https://m.aliexpress.com/item/1005005301800740.html?spm=a2g0n.or … .2.44fef19ciiyEYc

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 21:28 от karmilla

# 415
Днес си направих маникюра, отне ми 3 часа накъде със свалянето, но се получи добре според моите виждания.

Искам пак да похваля лилавата пила, която е супер удобна за работа, но аз нещо не мога да оправя посоките с лявата ръка 😆. И все пак нямаше никакви щети по плочката и кожите, въпреки че я използвах за първи път на ръцете. Работих на 15 000 оборота и много внимателно, за да не се нараня.

# 416
Karmilla, може ли линк за клещите от алито?
Antoaneta, супер маникюри, чиста работа.

# 417
  • Gorni Bogrov
Есмералда, много благодаря за насоката! Значи ше пробвам син и зелен, защото ми допаднаха иначе.
The13h(извинявай, сега видях какви съм писала и че съм се объркала), това е накрайник с права насечка, който е универсален и да леничапи и за десничари. Обикновено другите са само за едното или другото и съответно като смениш ръката и посоката свалянето е мъка или трябва да въртиш ръката. За тези става дума, моите от този пподавач ги взех:
https://m.aliexpress.com/item/1005005301800740.html?spm=a2g0n.or … .2.44fef19ciiyEYc
Може ли да напишете коя точно сте взели?

# 418
Взех тези двете:

Ше видя сега са видя синята и зелената как са.
Клещите ги взех от мейкъп бг. Сложих филтър клещи и срожих сталекс и още марки и ги избрах по цена да е спедна и да е с две рамена.  Ще потърся по-късно.
И да кажа кърпичкитефса супер! Много съм доволна. Пробвах и клечиците microswab за обезмасрянате окоро кутикла и ми хапеса много ефекта, а и добре забърснат лак. Избутвачите не са лоши, но не съм впечатлена - дървените са ми първи. Плюсът на гези пластмасови е че стават за многократно употреба.

# 419
Здравейте,
И аз живея в Канада и наскоро си получих базите от Коди. Поръчах ги  от официалният сайт и доставката е безплатна ,за 2 седмици ми пристигнаха продуктите.
https://www.kodiprofessional.com/?gclid=Cj0KCQjw27mhBhC9ARIsAIFs … uzDQaApfFEALw_wcB

За този сайт също ми бяха казали от Украйна, че продава ментета, сега се сетих, като видях лицето на жена на сайта.

Ау,значи съм си купила ментата. 🫣😂

Общи условия

Активация на акаунт