Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 36 365
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Моите 5 в 1 фрези са като черните от линка на Кармила.
Иначе клещи от Алиекспрес мога да препоръчам тези на Born pretty. Режат доста добре като за продукт от Али. Разбира се, не могат да се сравняват със Сталекс (от които имам и с пружинка, и с 2 рамена, и двата модела са топ). Преди няколко седмици поръчах клещички от Али на Mr. Green, те са по-скъпи, но пак под цената на Сталекс. Ще дам мнение, като пристигнат.

Антоанета, не мога да кажа със сигурност, просто предавам какво ми писаха украинците. Ментетата като цяло се усещат по ниското качество, разбира се, ако имаш база за сравнение с други продукти на Коди.

# 421
Моите 5 в 1 фрези са като черните от линка на Кармила.
Иначе клещи от Алиекспрес мога да препоръчам тези на Born pretty. Режат доста добре като за продукт от Али. Разбира се, не могат да се сравняват със Сталекс (от които имам и с пружинка, и с 2 рамена, и двата модела са топ). Преди няколко седмици поръчах клещички от Али на Mr. Green, те са по-скъпи, но пак под цената на Сталекс. Ще дам мнение, като пристигнат.

Антоанета, не мога да кажа със сигурност, просто предавам какво ми писаха украинците. Ментетата като цяло се усещат по ниското качество, разбира се, ако имаш база за сравнение с други продукти на Коди.
Нямам продукти на  Коди  ,но погледнах real vs fake снимки и се различават етикетите с оригиналната опаковка за съжаление. Цената беше стандартна и не съм се замисляла,че може да е fake.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 00:15 от Antoaneta Peteva 614247

# 422

Момичета, някой има ли такава база на коди. Това нормално ли е така да изглежда аз просто не знам ще успея ли да се лакирам с нея. Много странно ми стана 😀  cover base flake е това

# 423
Имам същата, пак е гъста, но не чак толкова, колкото виждам на снимката.

# 424
Снощи след като пробвах какво ли не ново натворих това. Жълтото ме измъчи, за да не е на черти и петна, но този цвят е капризен. Не бях у нас и се правих без лампата да ми свети и голяма мъка! Бах забравила как се зверя само на холната лампа и на сутринга виждам някакви  работи. Гел х си държи и направих поддръжка само, но съм съгласна с Есмералда, че стои по-едро някак от естествен нокът с укрепнане, нищо че иначе са тънки. Може би защото в основата запилих, а горе си остана типса и въпреки изравняванрето с гел виждам разликата. Това ми е първи френски от 2021-ва, та ще ме прощавате ако е криво, но толко'  си мога. Иначе бутнах накрая пчелата и си изпълних един желан маникюр. Мислех още някоя другарка да и плесна, но ми се стори претруфено и ги оставих самотни. Жълтото е claresa candy 6, основата за френски Moon full air nude 12 и пак семилак топ rel color.

Iordanova00, имам няколко флейк бази на различни марки, но тази ми е много суха на снимка. Имах едно по-гъста, малко по-течна от показаната от теб и я затоплям преди ползване. Затопли я малко и виж как ще е да не е още студена много и от това да е гъста, но такова нещо сега виждам.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 11:26 от karmilla

# 425
Karmilla, много е красив, страхотно настроение дава този маникюр.

Аз наминавам, за да ви кажа, че в Мейкъп са заредили продукти на PNB в много добро разнообразие - бази, топове, гелове, дехидратор, ултрабонд, пили, много цветни лакове. Нападайте! Joy

# 426
Относно фалшивите Кодита: 3 пъти съм поръчвала от Украйна и няколко пъти от официалния доставчик в БГ всеки път е едно и също. Нямат горе червен надпис. Също - оригиналните Кодита нямат QR код! Ако сте сканирали QR кода, сте видели, че пише, че е фалшификат. Сега пак чакам поръчка от Nailmastershop, пак ще я огледам. Понеже някой миналия път се засегна и каза да не обобщавам, не го правя с лоша цел, а просто с цел да не си давате парите на мошенник,  който ви таксува за фалшив продукт. Този лак е купуван от kodi.pro:

# 427
Моите Kodi също нямат QR код, а съм сигурна, че са оригинални или поне съм ги взела от официалните сайтове и магазини. Единия ми е от nailsmaster, а другите от БГ официални сайтове. Между другото от nailsmaster бях пускала обща поръчка и нещата, които пристигнаха бяха със супер гадна опаковка. Бяха се разтекли етикети, лепнаха и т.н. Писах на магазина, а те се оправдаха, че някой продукт бил се излаял, а нямаше такова нещо. Казаха, че щели да ми пратят купон за отстъпка от следващата поръчка за компенсация, но вече няколко месеца няма нищо подобно. Аз лично няма да поръчам повече от този сайт. Ако намеря снимките на продуктите ще ги добавя тук, за да видите как ми изпратиха продуктите.

Намерих малко снимки от чата с магазина

Със сигурност нещо се беше разляло, но определено не беше в пакета, който получих, а било още преди да ги изпратят.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 20:13 от garnitura

# 428
Моята линд база Коди която качих по-нагоре с отгърнат етикет като горния пост май не ми харесва .Поръчах я преди месец , за да я пробвам на разслоени нокти.Моите не са такива ,но сложих  и там където беше израсло преди лакирането около 2 мм там имаше само тази база и се беше надигнало след 10 -ти ден .А под тази база има остатъци от базата на сикретли ,която много ми държи.Възможно е да не съм надраскала до кутикулата,ще пробвам още веднъж  и ако пак стане така ще си продължа сикретли.Не съм разливала по кожички а другата база и ръб да имам не се отлепя.

# 429
Относно Коди. Днес по-рано ви показах снимка със съмнително изглеждащо такова. Та въпроса ми е, понеже от половин година си правя маникюр сама. Това нормално ли е при нов лак. И защо се е получило така. Оказа се нещо като засъхнало и втвърдено около четката и дръжката. Показвам снимка. Закупен е от елена арт.

# 430
Полимеризирал се е лакът. Да си го дэлържала до лампата или пряко на слънце?
Благодаря ти, Есмералда!

# 431
Лакирала си се вероятно на слънце. Затова се е полимеризирал.

Иначе за кодитата - преди години имаха QR код. По-новите опаковки нямат.

# 432
Не днес е купен. Това му е от първите отваряния от мен 😀 ужас това значи ли, че е ползван. И евентуално най-важното дали е годен аз да си го ползвам

# 433
Тоест не е възможно да си го отворила на слънце и да се е прецакал тогава?
Дали е ползван не знаем, но че е отварян - дали от теб или от друг, това е ясно. Няма как иначе да се полимеризира. Аз при първите ползвания така съсипах една база и цвят на Коди, не можаха да се оправят, защото в бутилката бяха останали малки полимеризирани частички и не стояха хомогенно.

# 434
Ужас, кофти работа е това. Отварях го на двора още когато го взех от еконт. Въобще не съм знаела, че може така да стане. Значи ще пробвам утре дали ще може да се лакирам. Лоша работа

Тоест не е възможно да си го отворила на слънце и да се е прецакал тогава?
Дали е ползван не знаем, но че е отварян - дали от теб или от друг, това е ясно. Няма как иначе да се полимеризира. Аз при първите ползвания така съсипах една база и цвят на Коди, не можаха да се оправят, защото в бутилката бяха останали малки полимеризирани частички и не стояха хомогенно.

Общи условия

Активация на акаунт