Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 35 404
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета, страхотни пролетни маникюри виждам. Направо радват очите. Браво!
Ето и моят наистина бърз маникюр /рекорд за мен - 1 ч и 15 мин/ от снощи. Не разполагах с особено много време и затова се спрях на изчистено червено. Simple Smile

# 526
Здравейте,
Много искам да си направя омбре (наричат го Baby boomer nails - прилагам снимка по-долу) и всичките клипове в ютуб които намирам, използват еидн бял пигмент - дали е прах или като гел от тубичка. Знаете ли къде мога да го намеря в БГ сайтовете?

Мерси!

# 527
Mack's имат гел паста, която е подходяща за такъв тип омбре. Даже имаха на ФБ страницата си лайв как се ползват точно за омбре.

# 528
  • На плажа
Скрит текст:
От мен един маникюр на пролетна тема отново:

Този е дизайнът, който всъщност направих и на истински нокът. Определено на ръка е по-трудно, поне при мен е така.
И пак да си задам въпроса за цветните пудри и дали стават за използване наместо гел лак. Ще се радвам някой да сподели отзиви Simple Smile
Можеш да направиш целия нокът с цветна пудра,вместо лак,но не може да се запечата така добре,че да не се изтърка на върха.След няколко дни се вижда белия лак отдоло/понеже задължително се слага бял лак за подложка/

# 529
Скрит текст:
От мен един маникюр на пролетна тема отново:

Този е дизайнът, който всъщност направих и на истински нокът. Определено на ръка е по-трудно, поне при мен е така.
И пак да си задам въпроса за цветните пудри и дали стават за използване наместо гел лак. Ще се радвам някой да сподели отзиви Simple Smile
Можеш да направиш целия нокът с цветна пудра,вместо лак,но не може да се запечата така добре,че да не се изтърка на върха.След няколко дни се вижда белия лак отдоло/понеже задължително се слага бял лак за подложка/
Благодаря, ще го имам предвид!

# 530
  • София - град
За Великден ще съм така.
Не успях да спася нокътя ,счупи се докато бях на работа, но го изградих със полигел да видим ще издържи ли.( Средният пръст е)

# 531
Момичета, поръчах ето тези форми за изграждане с полигел, но сега се зачудих дали изобщо ще ми свършат работа. Как мислите? А и отделно тези щипки, които повечето използват дали са необходими?

# 532
Имам същите, на мен ми вършат работа. Щипките са, за да не държиш с пръсти докато печеш в лампата, поне аз тогава ги ползвам и също вършат работа, само не притискай твърде много, че се разтича отстрани полигела.

# 533
Имам същите, на мен ми вършат работа. Щипките са, за да не държиш с пръсти докато печеш в лампата, поне аз тогава ги ползвам и също вършат работа, само не притискай твърде много, че се разтича отстрани полигела.

Благодаря Simple Smile)

# 534
Вчера за първи път използвах линт базата на Коди и бях много изненадана. Аз всъщност никога не съм използвала толкова гъста база. Всички линт и каучукови бази са по-гъсти?

Много ми хареса как се нанася, дооформих с тънка четка и изобщо нямаше изцапани кожи или наводняване. Имам въпрос: ако искам да остана само по база, мога ли да нанеса втори слой, за да укрепя с повече материал нокъта?

И ако оставя ноктите без топ за 1 -2 дена, ще се развалят ли? Понякога съм много ограничена от времето, но не искам да оставам без лак, защото бързо ми се чупят ноктите. Благодаря и светли празници момичета!

# 535
Здравейте,
Много искам да си направя омбре (наричат го Baby boomer nails - прилагам снимка по-долу) и всичките клипове в ютуб които намирам, използват еидн бял пигмент - дали е прах или като гел от тубичка. Знаете ли къде мога да го намеря в БГ сайтовете?

Мерси!

Това и аз искам да си го направя, но с бял млечен гел лак няма ли да стане и с гъбичка да се потупва, аз така гледах едно клипче и сега си търся такъв бял лак наситено млечно бял, препоръчайте ми моля такъв лак. ?

# 536
Вчера за първи път използвах линт базата на Коди и бях много изненадана. Аз всъщност никога не съм използвала толкова гъста база. Всички линт и каучукови бази са по-гъсти?

Много ми хареса как се нанася, дооформих с тънка четка и изобщо нямаше изцапани кожи или наводняване. Имам въпрос: ако искам да остана само по база, мога ли да нанеса втори слой, за да укрепя с повече материал нокъта?

И ако оставя ноктите без топ за 1 -2 дена, ще се развалят ли? Понякога съм много ограничена от времето, но не искам да оставам без лак, защото бързо ми се чупят ноктите. Благодаря и светли празници момичета!

Не мисля, че е добра идея да сложиш втори слой каучукова база, след като си изпекла първия.
Най- добре много тънък първи слой, след това още един, евентуално изравняваш и тогава печеш.

Аз ако не сложа топ дори 10 минути, ставам като нарязана незабавно.🤣

# 537
С линт базата можеш да изравниш. Ако искаш да спестиш време- вземи си цветна база някаква. Тънка подложка безветна и после укрепващ с цветната.
Момичета, не дезинформирайте, моля! Какви са ния 100 тънки слоя и не мислите с кочукжа, че може. Баш каучуците за укрепване. Аз не знам в един форум ли пишем и четем?!

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 18:51 от karmilla

# 538
  • Варна
Я....ми обяснете какъв е проблема да се направят няколко слоя каучукова база един върху друг? Защо да не може. Понякога от калпазанлък ми се е случвало да не докарам правилна симетрия на някой нокът/случва се с по-гъстите бази/. Просто слагам още малко и изравнявам геометрията и проблем не съм имала. Мразя да пиля тъй,че за мен допълването е по-лесно.

# 539
Може да си сложиш втори слой база. Ако не си махнала лепкавия слой - слагаш направо. Ако си го махнала поради някаква причина - матираш с буфер и така слагаш.
Няма проблем да останеш само по база, но надали ще е супер лъскав маникюра, след като почистиш лепкавия слой.

Общи условия

Активация на акаунт