🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 663
  • 427
  •   1
Отговори
# 405
Аз днес си мислех как може да се обясни "Берлин", без да се ползват "столица", "Германия", другите думи, които бяха забранени ги забравих. Та се сетих и аз "една стена, дето я събориха и всичко се промени". Но пък участниците са млади(малки) и може да не се сетят на това обяснение.

Филип ми беше непознат, но когато обявяваха участниците, във фейсбук много хора бяха с положително мнение и казваха, че ще стискат палци за него, че заради него ще гледат.
Съжалявам, че отпадна толкова рано и нямам много впечатления от неговата игра.

# 406
  • София
Такива куизове дали правят в София?

# 407
Много ми харесва играта на асоциации.
С мъжа ми пробвахме и въпреки че досега не сме играли, позна доста думи, които му обяснявах.
Само Берлин, докато му обясня беше трудно, защото той не гледа футбол, а аз започнах със "столицата на ония дето ги бихме 94та на четвъртфинала".
И той - де да знам. Викам айде бе, знаеш го... Стоичков вкара от фаул, Лечков с глава, после всички бяхме излезли оо улиците Joy.
И той - ааа, Германия. Викам- да, столицата е? И той : Мюнхен Joy
Викам - Златкеееее, другата столица, не тая Sweat Smile Голям смях падна Stuck Out Tongue Winking Eye
Позна го де, ама ми вика - е що не ми каза просто "къде е била голямата стена в Европа, която е разделяла Източна и Западна част"?
Викам- бе да, по-лесно е, ама не се сетих Stuck Out Tongue Winking Eye
Искрено ме усмихна този пост, благодаря за смеха Simple Smile

# 408
Аз днес си мислех как може да се обясни "Берлин", без да се ползват "столица", "Германия", другите думи, които бяха забранени ги забравих. Та се сетих и аз "една стена, дето я събориха и всичко се промени". Но пък участниците са млади(малки) и може да не се сетят на това обяснение.

Филип ми беше непознат, но когато обявяваха участниците, във фейсбук много хора бяха с положително мнение и казваха, че ще стискат палци за него, че заради него ще гледат.
Съжалявам, че отпадна толкова рано и нямам много впечатления от неговата игра.
И аз не се сетих за Берлинската стена, а в момента организирам пътуване до Берлин Laughing Зациклих и се сетих за клубовете само, както беше и Тино (?).
Играта е много готина, според мен тепърва ще я връщат и ще дават по-дълго време.

# 409
Премахването на смс-ите и аз отчитам като стъпка в правилната посока, но късно е либе за китка. Най-големият проблем на този сезон не са правилата, а кастът. При такъв кьопав каст каквото и да измислят, все ще е греда. Играта с асоциациите е свежа и забавна, но този път нямаше кулминация като приятелката на точката. То не може всеки път да има хит.

Подкрепям с две ръце, че тричасовите епизоди са прекалено дълги. В резултат предаването върви за фон и почти нищо не вдявам.

# 410
Аз днес си мислех как може да се обясни "Берлин", без да се ползват "столица", "Германия", другите думи, които бяха забранени ги забравих. .
Най-големият град в родината на… Меркел (примерно) или на Бах и Хендел Wink

# 411
Според мен са играли в лагерите на асоциации и в двете племена.
Резултатите в играта бяха качествено различни в сравнение с първата им игра, независимо, че през тази седмица думите определено бяха по-леки. Само Георги държи едно ниво според мен.

# 412
  • София
А, не така, няма да обиждате Георги! Сигурна съм, че и той напредва и следващия път вече ще проговори. По погледа му личи. Joy

# 413
Но пък какво ниво. От него очаквах страшни изцепки или пълно мълчание. Какво нещо е човек като има ниски очаквания. 😂

# 414
  • София
Охх, чак сега наваксах с епизодите.... Еми не върви и не върви. Даже се хващам, че го правя едва ли не като задължение - отлагам гледането максимално.... И си се чудя защо продължавам да се мъча - ами защото е любимото предаване...защо Anguished
Оправиха игрите, махнаха смс-ите (слава богу), сега и племената ще разджуркат.... Ами не се радвам.
За какво са тия дуели сега?!? Защо копират от други предавания, при условие, че на Сървайвър концепцията е единствена и неповторима?!?
Игрите са доста интересни, ама като че ли се прекалява малко с предпазливостта. Защо няма плуване? Нали сме на острови, цял океан имаме .... Пъзели също няма. Появи се един, ниво предучилищна и до тук. То вярно, че "Пъзел" е трудно нещо за изпълнение с тези интелекти вътре. Викате по-добри станали на асоциациите. Да бе! Думите които им дадоха бяха по-лесни. Пък и се намесиха други фактори като Ваня с подпирането и Тино с бързият ум....
Кастът е голям проблем! Не става, не ме кефи! Да, има тук таме някой интересен участник. Напоследък новия фаворит ми е Тино.... Но интересните са повече сред Известните. Войните - 90% са тотал щета.
Сега и с две предавания на седмица, то съвсем ще изчезнат .... Рейтинг не вярвам вече, че ще върнат. Дай боже.
Изобщо наистина не знам защо се мъча...  Ама е на, ще упорствам докато мога....

# 415
А вярно ли Сървайвър няма да върви повече в събота?

# 416
Следващите две съботи със сигурност го няма. По-назад коментирахме и мислехме, че е заради изборите, но може и да не са те причината.

# 417
Участниците намаляват, има резон да е по-кратко, 3 пъти по 3 часа не се пълнят толкова лесно.  2 вечери по 3 часа е все едно 3 вечери по 2 часа. Аз мисля, че и след изборите ще си остане така. А тамън и заради преместения Сървайвър от неделя в събота... НОВА ТВ си направиха труда да преместят петъчното "Един за друг" в събота, за да са едновременно и направиха великата глупост да пускат 3-часови игрални филми в петък вечер.

# 418
Истината е, че играта е още в началото.
Двете племена са с по девет човека, така че фактора "играчите намаляха" отсъства. За мен причините са изборите и ужасяващия рейтинг, 90-10 в полза на второто.

Не си спомням друг продукт на тази телевизия, с който така да са се лутали напред-назад, без да знаят какво правят.

И за мен трябва да се върне към 3х2h или 3х1.5h като схема на излъчване ... 3х3h е явно неработеща концепция.

# 419
Въпреки ниския рейтинг, на мен ми се иска да гледам повече, така че се надявам като минат изборите да се върнат към 3 пъти седмично - ако е 2 часа, ще е супер.

Общи условия

Активация на акаунт