🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 667
  • 427
  •   1
Отговори
# 390
Пак промени...
Другата събота дебат, а тази? Филми, които са давани по няколко пъти. Нещо не ми се връзват нещата.
На мен ми е интересно иначе и не ми пречи дължината на епизодите, но се прибирам в 17:30 ч. от работа и докато започне съм свършила всичко. Абсурд след това да почвам да готвя или да правя нещо друго.

# 391
Пак от Януарски публикации:

ботъм лайн: Булкин е сензация!  Joy

# 392
Моля ви хора, искате да убиете хубавото момче Филип ли, че го пращате в ЕргентОт. Божана и Георги хитро насадиха разкол в племето на сините, като противопоставиха мъже срещу жени. Светльо много бързо се върза, и набързо отписа отбора си , щото го държи гладничък несправедливо . Никаква мъжесвеност и отстояване не виждам в него, много е далеч от лидер , просто не харесва съотборниците си Яд ме е за Александра.

# 393
  • София
Ауткаста с новото си обзорно видео

# 394
Ново 20 - с фейсбук пост обявяват, че ще има размяна на племената, нещо което аз очаквах да се случи, в предвид колко голяма е разликата в силите. Не разбирам защо просто не оставиха да се излъчи, а така сами "спойлват" такава голяма новина.

Горките всеки ден променят нещо с цел по-добър рейтинг, но не разбират, че концепцията е проблема.
Все пак е добре, че се опитват да подобрят нещата, макар и постфактум

# 395
  • София
Реакциите на сървайвърите след бомбата на Ваня с промяната на правилата и премахването на СМС-те 😀🙄

# 396
Жорката, все едно е видял синеок бял дракон 👀

# 397
Ох, Жорката.! Smile Направо чувам как зъбните колела се движат и наместват новополучената информация. Smiley

# 398
  • sofia
LaughingLaughingAnguishedГошето си го направих като емотиконка .... учудена Anguished
Laughing

# 399
  • София
Това е Погледът - моментът, в който осъзнаваш, че еволюираш в хомо сапиенс. Joy

Промените ми харесват. Да, все още не е истински Сървайвър и най-вероятно няма и да стане, но е добре, че правят стъпки в правилната посока. Отпадането на СМС-те и разместването на племената ще даде много сериозен тласък на социалната игра, ще има големи сътресения, разместване на пластовете и прекрояване на коалициите. Очаквам с нетърпение!

# 400
  • София
Жорката, все едно е видял синеок бял дракон 👀
Ох, Жорката.! Smile Направо чувам как зъбните колела се движат и наместват новополучената информация. Smiley
LaughingLaughingAnguishedГошето си го направих като емотиконка .... учудена Anguished
Laughing
Това е Погледът - моментът, в който осъзнаваш, че еволюираш в хомо сапиенс. Joy

Момичета, благодаря... прегръдки... JoyJoyJoyJoyJoy

# 401
  • София
Това с разместването на племената и на мен ми допада. Както са в момента, сините почти нямат шанс.
Също се надявам да изберат някакви по-адекватни имена за новите отбори. От сега обаче съчувствам на тези, на които ще им се падне Мария 😁
За смс-ите доволна съм, че ги махнаха, а относно дуелите, съм 50 на 50. От една страна ми се искаше да е както в класическата игра само с гласуване от племето, но от друга ще ми е интересно да видя какви игри са измислили за тези дуели.

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 22:57 от gg__

# 402
Мария трябва да попадне при Божана и/или Снежана, това ще е много интересно за гледане.

# 403
  • София
Фаворитите на Маргото

# 404
Много ми харесва играта на асоциации.
С мъжа ми пробвахме и въпреки че досега не сме играли, позна доста думи, които му обяснявах.
Само Берлин, докато му обясня беше трудно, защото той не гледа футбол, а аз започнах със "столицата на ония дето ги бихме 94та на четвъртфинала".
И той - де да знам. Викам айде бе, знаеш го... Стоичков вкара от фаул, Лечков с глава, после всички бяхме излезли оо улиците Joy.
И той - ааа, Германия. Викам- да, столицата е? И той : Мюнхен Joy
Викам - Златкеееее, другата столица, не тая Sweat Smile Голям смях падна Stuck Out Tongue Winking Eye
Позна го де, ама ми вика - е що не ми каза просто "къде е била голямата стена в Европа, която е разделяла Източна и Западна част"?
Викам- бе да, по-лесно е, ама не се сетих Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт