🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 726
  • 427
  •   1
Отговори
# 255
Ето и някои проблясъци от последния епизод:

Мария:
Светльо е абсолютна подлизура, както в предаването така и в живота.
аз: WTF?!?

Чефо:  105%
(Нали се наех да записвам всички изцепки с проценти.
Ваня признай си, че си ме чел и затова каза - не може Иване, 100% е най-голямото число) Stuck Out Tongue Closed Eyes

Едис:
Мария освен да мълчи или да каже някоя тъпотия, друго не прави!

Павел:
Няма как да им разчетем хода, защото такъв няма.

Ваня:
Ти кой искаш да остане?
Цецо:
Това не го преценявам аз!
Аз:
Може би Цеци е обладан от демони и те решават.

За Мима и печалбата на целия народ сте писали разбира се. Елина само дето не избухна в смях.
Простотия до шия! 

-------------

Сега малко коментар, че да не излезе, че и аз имам демони Wink

- Много ми хареса липсата на ограничения като държаха с лоста тежестта (винаги съм против ограниченията и за повече свобода на избора). Не им казаха да не сядат, не им казаха да не си подпират лоста на коленете, не им казаха да не се окопават (но последното те и не се сетиха).
- Изборът на третата тройка (за награда - вафли) за мен си беше жива стъкмистика от страна на продукцията. Кой нормален човек ще пусне  на ключовия пост най-слабата си (за целта!) състезателка, срещу кажи-речи най-силната.  Казано с други думи - стъкмиха тази с най-голяма природна даденост (за целта!) срещу тази с най-малка съответна даденост.  Stuck Out Tongue
Ако я няма тази стъкмистика, едното племе (синьото, разбира се)  рискува да изпоприпада от глад и предаването да приключи преждевременно. 
Прочее аз се отказах отдавна да упротребявам названието "известни" и мисля че шоуто ще спечели ако Ваня се присъедини към мен и превключи на сини и червени.

# 256
Довечера ще има пак игра на думи. Чакам с нетърпение да се посмея))
На мен ми харесва този сезон, много ми е забавно.))

# 257
АКО СПЕЧЕЛЯ - ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ НАРОД!
(Язък, че няма да спечели целия народ  Joy)

Ако бях Божка, щях да кажа, че реакциите им са priceless!

# 258
  • София
Ето още една огромна разлика.
Ако водещ беше Владо Карамазов щеше да реагира, ама Ваня  от къде да знае...

# 259
За последната точка на играта за награда трябваше да играят тези, които не бяха участвали до момента. Така каза Ваня.
А защо  на кошовете бяха Елина и Татяна, не разбрах. Това решение на отборите ли беше или на продукцията?
Както и да е. Елина се представи чудесно. Сините (може би) проявиха съобразителност като я оставиха като резерва. А може да е било и случайно.

Божана се прояви като простакеса, показвайки си д-то, след като спечелиха.
Има спортна злоба в нея, раздава се в игрите, проявява съобразителност, но има малки детайли, които засенчват добрите и' страни и не мога, и не мога да я харесам.

# 260
  • софия
Ако ги разделим на сини и червени изобщо няма да знам за кое племе става въпрос. Добре са си на войни и известни. Съвета снощи беше интересен. Ермина беше притисната да говори. Мария ще си ходи днес Simple Smile

# 261
  • София
Пуснах новата анкета!

Интересен епизод се получи, като този път най-интересното бе на съвета, където Ваня явно ядосан от поведението на Воините им чете конско. И аха да излезе нещо, ама излезе само наполовина. Разбира се, не са длъжни да са открити, за някои е и тактика, но явно според турските продуценти или Ваня (може да мислят и еднакво или да бъркат еднакво) това не е интересно и техните съвети са много скучни. Ако обаче искат сеир на всеки един племенен съвет, то това не е Сървайвър, Ваня! Има огромна разлика между сеир и тъпотии ала Божана и това да си  откровен със зрителя, бла бла.
Това което ми прави впечатление е, че някои воини едно говорят, а после друго правят. Ето това разминаване не е Ок, а не че са по-потайни. Не може да лъжеш зрителя на синхрони.
Както и да е, играта е в началото си и явно много неща ще се променят и това статукво едва ли ще се задържи дълго. Даже очаквам размествания в отборите или намеси на продукцията, защото едното племе е очевидно по-слабо и тук не става въпрос само за мотивация, но и за умения.

Иначе логично бе номинирана Александра. Изненадващото в случая е липсата на глас за Геновева. Може би това се дължи на факта, че Алекс е нова и че не е блеснала в игрите, иначе сигурно щеше да е Гени, не знам.
Самата Геновева обаче не ми направи добро впечатление. Момиче, в Сървайвър не може да предаваш коалицията си! Няма значение дали гласовете ще стигнат или не. Гласуваш за Едис, най-малкото последния да се стресне малко, защото е голям интригант и се мисли за нещо повече от останалите. Правилно Елина се насочи към него, най-малкото да го постресне. Ама не, ще дам празен глас за Тино?! По този начин губиш зрителя, губиш Тино и губиш доверието в своите най-близки хора. Тя си мисли, че излиза суха от водата, а всъщност излиза много по-мокра от останалите...

Сега за игрите

Интересни игри, изведнъж започнаха да са много по-разнообразни. Това монотонно един на един до 10 точки явно вече е останало дълбоко в миналото. Дават все по-често игри по двойки и тройки и там се вижда, че при Сините цари един хаос и че наистина, всеки разчита на другия да даде повече.
В тази насока ми харесаха разсъжденията на Павел.

Светльо хубаво се изказа в защита на Елина, но да напомня, че на предния съвет той гласува за нея. Да, после номинира Мария, но иначе анонимния му гласът отиде за Елина. Ако е виждал това куче в нея, което се бори винаги за племето си, то можеше да даде гласът си за Геновева или Александра. Без значение. И все пак силни думи от него в подкрепа на Елина пред всички. Добре.

В играта за кошовете, килограмите наистина са от решаващо значение, но все пак трябва да имаш и някаква сила и подготовка. Така че айде Татяна да не се прави излишно на невинна. Нали е яката фитнесджийка и как точно тези игри били силата и? Това да не можеш да отместиш едни 10 кг. поне да ги задържиш в първоначалната им конфигурация е много лошо и показва, че изобщо не си за там.
Продължава слабото представяне на Чефо, а явно Данаил ще има перманентен проблем със стрелбата.
Георги също се поизложи. Млад, активен емемеец, ами трябваше повече да държи!

Втората игра има ли смисъл да я коментирам. 5-1?! Това бе най-размазващата победа от началото на формата.
Единствената точка я записа Светльо с 6-5 срещу Благо и то след като Благо се блъсна в Данаил и единия тотем му падна от самата платформа. Истинско синьо крушение. Никакъв синхрон, нищичко. Като тук слагам и мислителите Павел и Едис, които иначе са над нещата, ама на терен също нищо не правят нищо по-различно.

# 262
Гласувах в анкетата.
На въпроса дали Воините трябва да имат нов лидер, не отговорих. Да, трябва да имат, но не е нито един от посочените. Може ли да има опция друг, освен посочените да е лидер?
Ако се задържи в играта, ми се иска Алекс да е капитан. Но трябва женките да се вземат в ръце и да се държат една за друга. Имам предвид Алекс, Геновева и Елина.

# 263
  • София
Е, рано е още Алекс да стане лидер. Не може да получиш 6 гласа на съвет и да си лидер след това. А и досега наистина не е блеснала в игрите. Ермина може, но тя е по-тиха и от водата. Като цяло в племето по-скоро я ценят като много важен играч, носещ регулярно точки, но няма как да стане лидер след като вече близо 1 месец по никакъв начин не е показала, че иска да стане такъв.
На нея точно това статукво в момента и пасва идеално, но съвсем скоро ще бъде извадена от комфортната си зона и ще видим дали ще може да се адаптира. Simple Smile

# 264
На играта с кошовете условието беше до 2 точки, още като се съветваха Таня отпадна при женската тройка и след 1:1 излизат неигралите. Явно са решили, че си вземат и двете точки, защото Чефо казваше на Благо да мислят, ако се стигнне до трета игра и се видя как са го измислили. Таня пък била по-лека с 10-15 кг от Елина!? Това женско око Smiley
Съвета накрая много се проточи, чак дотегна. Ваня се опита да ги разтърси - ок, но да дава думата да им набиват канчето "Звездите", айде няма нужда.
На Едис разбираемо да му е скучно - играе му се, но малките просто нямат потенциал. Може би само Павката и донякъде Елина, останалите спортен лагер и приказки.

# 265
  • Враца
Божана носи някакъ безумен пръстен, като от близалка на показалеца си. Някакъв късметлийски ли е ?

# 266
  • софия
От началото на предаването съм иди ми, дойди ми. Вчера чашата ми преля нацяло след видеото на Чакалов. До тук бях, хора. Няма как да станат нещата. Успех на вас!

# 267
Какъв нов лидер при воините?! Ако ще и прероден Наполеон да им пратят, то той ще си тръгне разплакан. Лидерът може да води хора, които искат да бъдат водени и имат хъс за битка. Засега, обаче воините го играят оксиморон. Един Светльо има там, който действително притежава качества, но пък е твърде зает да се цупи и планира реванш. Той вече чака обединението и никак не му се напъва  за хора, дето не знаят къде се намират. Играе на 100% заради имиджа си пред известните и публиката.
Ермина не иска да бъде лидер. Тя е перфектният изпълнител, а позицията на лидер е твърде ветровита,  за да рискува. Освен всичко, не съм убедена, че може да бъде такъв. Ни топки има, ни маса, на която да ги сложи. 😁
Скучно им е племето. Как не им пратят Божана, да им разбърка малко тихия ученически лагер.

Божана носи някакъ безумен пръстен, като от близалка на показалеца си. Някакъв късметлийски ли е ?
Вероятно да държи екзорсистите далеч.😉

# 268
  • София
Ауткаста с реакция след драконовите мерки на bTV срещу подкастите и уронването на престижа им (всъщност по този начин си го уронват още повече, не знам дали го осъзнават).

# 269
  • София
Прави са Чакала и Ауткаста, подкастовете могат само да увеличат интереса. Разбирам защо не трябва да разказват тайни, тип ако им дават банани зад кадър, но какво лошо има да разкажат, че има глад.
Единствено не съм съгласна, че хората искали стратегиите, масово хората искат точно оцеляването от едно време. Миналият сезон за мен беше много добър, но рейтингите бяха ниски и около мен никой не го гледаше. Точно за стратегиите масово коментарите бяха, че са интриги.

Искам си оригинала, но и на този формат свиквам, има подобрение, игрите стават по-интересни и ни показват повече от племената. Но много лош маркетинг, въобще не бяха проучили какво ще се хареса и започнаха изключително слабо, сега продължават с изпълненията.

Общи условия

Активация на акаунт