🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 920
  • 427
  •   1
Отговори
# 315
  • София
А от следващата седмица ще водят Димо и Ралица 🤣🤣🤣
Хвърляй сол зад гърба си, да не се случи. Joy

# 316
Абе Неделчо и Туджаров се майтапиха в надкаста, но май верно Мария се е подготвила с есемесите. Grinning

# 317
Йеее, поне не може да се отрече, че е интересно с това почти наживо, сано 2-3-4 дни назад излъчване.

Четат комнетари, явно вземат предвид зрителкото мнение.

А и може да е имало сууупееер малко смс-и 😅

# 318
  • София
О, не! Тъкмо му свикнах на Ваня.
С онези двамата също ми отне не малко време да свикна, особено с Ралица Joy
тия пък кои са?

# 319
А от следващата седмица ще водят Димо и Ралица 🤣🤣🤣
Димо като Галка, а Ралица като Миро и двамата от "Каризма" Wink

# 320
Ми то и преди имаше двубой на номинираните в Сървайвър. Но пък имаше и остров на отшелника, та...Не помня с смс-и да е имало отпаднали. Липсваха ми двубоите, така ще е по-видимо и честно, а и по-забавно за нас зрителите. Харесва ми, че го промениха, но защо трябваше Александра да си отиде и да го въведат. Можеха да я оставят на остров и да се бие със следващия или знам ли. И тези двубои между трима номинирани ли ще бъдат или как...нещо не го доизказаха.

# 321
Жалко за Алекс.
В другите страни, където има този вариант на Сървайвър, така ли променят в движение правилата?
От друга страна добре, че промениха регламента. Така вече може Мичето най-накрая да си тръгне.
А видяхте ли как гледаше Георги когато Ваня каза за новите правила?
За гафа с думата, нека от продукцията да дадат по чаша овесени ядки с мед на Воините в знак на извинение.

# 322
  • Варна
Защо трябва да продължаваме, да търпим тоя търтей Мария?????

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 23:26 от esstela

# 323
  • Другата България
Ще разкарат СМС-ите след като разкараха Александра, която щеше да отнесе Мария, а вероятно и Геновева на дуел, Татяна също.....еееех, и един мармот наднича зад палмата със зъби, по-бели от на Джизъса....
Жалко за Александра, не можахме да видим нищо от нея, тъкмо беше подсилила коалицията на Елина и Геновева. Язък, това нещо Мария май ще е Мани №2, как може нищо да не става от нея, и пак, и отново да стои и да остава някъде, където не знае защо и какво се прави, освен да се хубавее /не, че това го може/.

# 324
  • Варна
Мария и хубава????
Моля ви се..

# 325
Вчера обаче ми се стори, че Ермина някак не гори да покрепя Мимето или само ми се е сторило.
Като че ли сега Мария и оня, дето е минал под дъгата, Едис ще са новата коалиция, дано няма други към тях и да си вървят един по един.

# 326
Йеее, хора, знаех си, че ще разкарат смс-ите, колкото и невероятно да изглеждаше. До края на сезона ще го докарат на истински Сървайвър.

# 327
Според мен трябваше да променят метода на гласуване, а не да го махат. Много прецакано за играчи като Златина, Алекс и Крум, които вече си тръгнаха.
Както са тръгнали да променят правила в движение, нищо чудно след седмица-две да скрият някой идол в храсталаците.

# 328
Господ те чул! 🤣🤣 Има още 2 месеца, кой знае какво ще измислят.
Златомира беше доста зле физически, Крум пък въпреки подготовката си, нещо не се справяше, та заслужено си тръгнаха.
Според мен трябваше да променят метода на гласуване, а не да го махат. Много прецакано за играчи като Златина, Алекс и Крум, които вече си тръгнаха.
Както са тръгнали да променят правила в движение, нищо чудно след седмица-две да скрият някой идол в храсталаците.

# 329
  • София
Според мен точно след сегашното гласуване са видели, че наистина няма как да стане това и хората няма да пускат  смс-и. Радвам се, че има промени и предаването става все по-интересно.

Дано има и някой идол, мнооого би ми харесало! Моля виииии. Може и да е еднократен, но да има изненада.

Общи условия

Активация на акаунт