🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 700
  • 427
  •   1
Отговори
# 360
  • Разпиляна във въображението
Ох, изборите! Дано променят и седмичната програма и да имаме по три епизода.

# 361
Ох, изборите! Дано променят и седмичната програма и да имаме по три епизода.
Не, засега само в понеделник и вторник ще го излъчват. Засега. Simple Smile

# 362
  • София
След седмица 4

Нямам два плюса (сефте), засега ги махам!
Това не говори добре за каста и дано да е временно.

+
Благо, Иван, Георги, Чефо, Дани, Снежана и Божана / Елина, Геновева, Светльо и Тино

Именно Благо бе на двата плюса, но след някои негови действия му махам единия плюс, а друг досега не ми е изпъкнал чак толкова. За сметка на това вкарвам повече хора на плюса и мисля, че всеки един от тях го заслужава.
На плюса дебютират:
Иван (блести в игрите), Георги (полезен за племето, раздава се) и Божана (прави до голяма степен шоуто, силна в игрите, също се раздава) за червените и Тино (добре играе социално, добър е и в игрите, харесва ми как се изказва) за сините. Гени и Светльо ги върнах на плюса, давам им нов шанс.

=
Станилия / Ермина
Станилия е много близо до плюса, просто не говори и не виждам нищо от нея. Но се включи силно в игрите. Искам да видя с кой ще играе и как ще играе социалната игра. Май се сближава с Божана, което е добре. Ако двете се съюзят и придърпат и Снежана (или пък тя ги примъкне към себе си, Чефо и Дани) ще ги призная. Засега племето се контролира уж от Благо, но в най-скоро време това може да се промени и ако някой има капацитета да го направи са трите жени: Станилия, Божана и Снежана.
Ермина в началото ми беше все на плюса, но вече втора поредна седмица не ми харесва поведението и. Прекалено умерена и без мнение, на завет. Има голям потенциал да изпъкне специално сред този каст, но напоследък дори и в игрите не блести така както в началото.

- / =
Павел
Още малко му трябва на Павката, за да излезе веднъж-завинаги от минуса

-
Татяна / Цецо
Татяна е излишна, безинтересна, слаба и интригант. Цецо е същото, но в мъжки пол. Може би без интригантството, но пък е доста наивен младеж. Не знам какъв капитан и лидер е, но е най-смешния такъв, какъвто някога съм виждал в риалити формат.

--
Мария

Това чучело дори и на Левски посегна. Когато и да я изхвърлят все ще е късно.
Ако на следващия племенен съвет не получи единодушна номинация изключвам племето на сините завинаги! Само пълни глупаци могат да държат вътре един напълно излишен участник, който ги спъва в игрите. Този сезон се залага основно на игрите, не толкова на стратегиите и като имат по 2, 3 игри на ден (когато снимат), то ми е абсолютно непонятно да продължават да я пазят!

# 363
  • Sofia
Няма вече смс- и. Изненадаха силно Мара снощи.
Така като ги гледах снощи,май доста бяха изненаданите.И то не особено приятно. Wink

# 364
Според мен тази бърза реакция на продукцията се дължи на фактора Мария. Според мен са чели навсякъде и виждат как хората не могат да я понасят, обаче тя явно се е подковала с яко сим карти и есемеси и мачка на СМС вота и това не се харесва на продукцията, защото Мария с нищо не прави играта интересна. ......
Ако продукцията манипулираха вота както се твърдеше, то Мария щеше да е пътник!
Алекс има характер и школовка и тепърва можеше да направи играта интересна и да размести пластовете, т.е. няма никакъв смисъл да държат Мария в играта, която е много скучна. ......

Аз съм на съвсем друго мнение. Даже и не е конспиративно, защото в тях е "и хляба и ножа", няма нужда да конспирират с другиго. Нещо повече - те не направиха нищо за да изглежда, че вота е истински, тоест - беше им все тая дали смятаме, че числата са изцяло измислени.
Съответно те могат да изгонят когото си искат, но Мария е по-скандална личност  (а.к.а. прави шоу) и решават да изгонят новата като по-безопасен вариант - хем не е скандална, хем не е съмнително че точно нея, хем не е (станала потенциален) любимец на публиката.
Ти казваш че продукцията би изгонила който "не прави играта интересна", аз казвам че продукцията гони или не гони въз основа на гледаемост. На масовата публика.

Замислете се - вкарваш различно-известни личности (някои уж от "неизвестните", а с 80к фенове). Какво може да очакваш от есемесите (ако са реални!). Ами може да очакваш че нищо не е под твой контрол, защото оставащият няма никаква гаранция дали ще е най-добрият стратег, дали ще е най-силен в битките, нито дори - дали ще е най-любим на широката публика. НИЩО!  Забиване в задънена улица.
Ако това са го направили и сега се осъзнават, както смяташ ти - трябва да са били неимоверно несъобразителни.
(Аргументът - широката публика ще скокне да гласува -  при мен не върви).

Според мен по начало са били с идеята за напълно манипулиран вот с подварианти А) така да си остане докрая и Б) ако е в полза на гледаемостта - да го махнем.

# 365
  • София
Излязоха резултатите от ТВ рейтингите за седмица 9 (27.02 - 05.03), няма да публикувам графиката, защото ме е срам.
Сървайвър го няма изобщо в топ 25?! Тотално падение! Само да напомня, че миналия сезон бе зле, ама поне намираше място в топ 25, даже накрая се позасили малко. 😢

Като цяло рейтингите са ужасни. Това е най-слабия ТВ рейтинг за родните телевизии, който съм наблюдавал последните години и вече си е нещо като тенденция, защото е трета поредна седмица така.

Хелс Кичън (пряката конкуренция на Сървайвър) е най-гледаното предаване, но забележете с максимално достигнати 11.12% което също не е добре... За топ риалити предаване не е добре да пада под 11.5 / 12%
Един за друг е със слабите 9.7/8% но поне класира и трите си епизода в топ 25!
БТВ губи много, адски много позиции. Като изключим Новините (голямата сила на БТВ), то НОВА направо ги размазват!
Сървайвър както казах е изпаднал в Забвение, но и сезон 2 на Ергенът търпи голям крах.
Още миналата седмица акцентирах, че е провал, но сега вече е направо катастрофа. Само единия седмичен епизод попада в топ 25 и то със смешните 8.4% а другия го няма!!!

Фичо в Преди обед и Крум в Тази сутрин

Крум Цонев - от войн до зрител

Филип Буков, след като напусна Survivor по лекарска преценка
Актьорът гостува в "Преди обед"

# 366
Хайде пак промяна в програмата, вече без епизод в събота. Лека-полека ще стигнем до това в Новините да дават 1-минутен репортаж с игрите и кой е отпаднал.
Такова фиаско на риалити предаване не мисля, че е имало някога в българския ефир. Жал ми е, че е точно с най-любимият ми формат, но какво да се прави. Интересно ми е от следващия пролетен сезон БТВ дали изобщо ще пробват с нови риалити формати или ще си заложат на любимата формула - турски сериали до откат.
Есенният е подкован с Фермата, май и Мастър Шеф се очертава, но и там нещата са на косъм.

# 367
  • София
На мен ми е чудно как само за 1 сезон осраха и Ергенът... Изобщо в БТВ трябва сериозни промени и трябва да хвърчат много глави. И на фона на тази катастрофа те цензурират Ютюб, където всъщност им вдигат рейтинга?!?! Може ли някой да ми обясни що за хора работят в тази телевизия???

На мен ми е неудобно вече и да пускам нова тема, като май няма да стигнем и 30 страници този път... Някак си е обидно. Но ще я пусна в петък да спазя традицията и този път ще я направя двуседмична. Сори ама при само 2 епизода седмично няма да си играя всяка седмица да пускам нова тема. Анкети ще си има редовно, споко. Ако изведнъж се засилят нещата и стигаме до 50 стр. на седмица пак ще се върна към стандартната 1 седмица. Но при толкова слаб интерес не мисля, че този сезон заслужава толкова много отдаденост и лишения от мен и Бенгън.

Иначе да, 1-ия пост няма да е толкова актуален, ама няма да е голяма болка за умиране все пак, ще се движим само с 1 седмица назад. То всъщност не пречи да моля модеаратор да опреснява 1 страница. Аз ще изпращам ъпдейтнатото инфо и модератора просто ще редактира и ще го добави.
Ще видим де, ще си помисля...

# 368
Фермата миналата година подновиха договора си за още три сезона, т.е. тази година и следващите две по-всичко изглежда, че ще има Ферма.

Сървайвър ... аз лично очаквах леко засилване на рейтингите през девета и десета седмица .. но реално девета седмица е последната с дълги и скучни игри до десет, така че има основание. Но е провал сезона, изключително неточно направен и таргетиран продукт на пазара се оказа. Практически през първата си седмица загуби 80% от зрителите си.

# 369
Излязоха резултатите от ТВ рейтингите за седмица 9 (27.02 - 05.03), няма да публикувам графиката, защото ме е срам.
Сървайвър го няма изобщо в топ 25?! Тотално падение! Само да напомня, че миналия сезон бе зле, ама поне намираше място в топ 25, даже накрая се позасили малко. 😢

Като цяло рейтингите са ужасни. Това е най-слабия ТВ рейтинг за родните телевизии, който съм наблюдавал последните години и вече си е нещо като тенденция, защото е трета поредна седмица така.
От къде гледате рейтингите, тъй като аз търсих из някакви сайтове, но не успях да намеря, а ми трябва за статистически цели?

Можем ли официално да заключим, че този сезон рейтингово е по-зле от миналата година?

# 370
Скрит текст:

От къде гледате рейтингите, тъй като аз търсих из някакви сайтове, но не успях да намеря, а ми трябва за статистически цели?

Можем ли официално да заключим, че този сезон рейтингово е по-зле от миналата година?
До момента са по-зле, но лично аз очаквам леко повишение следващата седмица.
Иначе ето разбивката за девета седмица, която не си намерил:

# 371
Трудно се задържа внимание за 3 часа в работен ден. Гледаш от 8 до 11, после да сготвиш нещо за утре, после да се изкъпеш и хоп - 2 часА. И трябва да ставаш в 7, примерно. Най-големият проблем на форматите е времетраенето им. После в каста. Всяка вечер от работната седмица - 3-часово предаване 😁😁😁. Даже и не мога да си представя как някой със средно IQ, може да реши, че това е работеща схема. Да не говорим за всички останали глупости като водещ (може да е прекрасен човек, ама за водещ не става), нови правила - толкова са нестандартни и неприложими за истинския Сървайвър, че е по-добре да сменят името на предаването и да го презентират под друго. Не го гледам вече, след отпадането на Буков, при вас се информирам. Няма и да го гледам.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 20:01 от holdmybeer

# 372
  • София
А дали сега вече ще са актуални епизодите? Ако няма смс-и, могат спокойно да снимат още месец, игри всеки ден и да се прибират. т.е. да спестят разходи от още месец снимки. Жалко, на мен тъкмо ми стана интересно. Почна зле с тези безкрайни игри, но сега не е лошо, разтоварва ме.

# 373
На мен ми е чудно как само за 1 сезон осраха и Ергенът... Изобщо в БТВ трябва сериозни промени и трябва да хвърчат много глави. И на фона на тази катастрофа те цензурират Ютюб, където всъщност им вдигат рейтинга?!?! Може ли някой да ми обясни що за хора работят в тази телевизия???

На мен ми е неудобно вече и да пускам нова тема, като май няма да стигнем и 30 страници този път... Някак си е обидно. Но ще я пусна в петък да спазя традицията и този път ще я направя двуседмична. Сори ама при само 2 епизода седмично няма да си играя всяка седмица да пускам нова тема. Анкети ще си има редовно, споко. Ако изведнъж се засилят нещата и стигаме до 50 стр. на седмица пак ще се върна към стандартната 1 седмица. Но при толкова слаб интерес не мисля, че този сезон заслужава толкова много отдаденост и лишения от мен и Бенгън.

Иначе да, 1-ия пост няма да е толкова актуален, ама няма да е голяма болка за умиране все пак, ще се движим само с 1 седмица назад. То всъщност не пречи да моля модеаратор да опреснява 1 страница. Аз ще изпращам ъпдейтнатото инфо и модератора просто ще редактира и ще го добави.
Ще видим де, ще си помисля...

Да си пускат  турските сериали- там са най-добри!

# 374
  • София
Аз тотално се обърках какво предаване гледам.Първо беше ББ -отпадаше се с вот на зрителите.
Сега - ново 20 -отпада се след дуели-превърна се в ИВ.Освен ако не пратят на самотен остров отпадналия...
Сървайвър не беше ли онова риалити,в което ти гасят факлата след съвет Simple Smile
ОК,махнаха ги смс-ите,но защо Ваня не ни обясни как ще се определи победителят-с игри като ИВ ,или с гласуване на жури-както е в предаването,под чието лого се развива действието.

А това за епизоди 2 пъти седмично от тази седмица ли е в сила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт