Ноемврийски бебета 2023г.

• 48 887
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро,момичета,аз също съм много доволна от прегледа в Оскар Клиник при доктор Янкова. Много обстоен преглед,нямаше никакво закъснение. Simple Smile Обясняваше всичко и беше много вежлива. Бебчето се развива отлично засега,казаха предположение за пол: момиче (баткото не е много щастлив,че искаше момче),аз много се зарадвах най-вече за това,че се развива ок. Толкова се бях притеснила преди прегледа,че забравих кога ми е последния менструален цикъл. Simple Smile Чакам БХС и така... Simple Smile Късмет и търпение на всички,които им предстои. На мен ми смениха термина,вече съм 31.10.2023, г.с 13 и 3 дена,но ще си остана в тази групичка.

# 511
Здравейте!
Много ли е опасна настинката в този период? От два дни имам леко запушен нос и дразнене в гърлото, не съм вдигала температура - гърлото го овладях почти, с биозин и солена вода, но естествено се притеснявам. Може ли да навреди на бременността?

# 512
От няколко дни имам болки от вляво и дясно под пъпа и ниско и по високо. Дори и в влагалището всякаш. А когато пиша на докторката само ли изписва лекарства Sad първо но-шпа после папаверин. Честно казано не мисля да го пия...

# 513
Добро утро,момичета,аз също съм много доволна от прегледа в Оскар Клиник при доктор Янкова. Много обстоен преглед,нямаше никакво закъснение. Simple Smile Обясняваше всичко и беше много вежлива. Бебчето се развива отлично засега,казаха предположение за пол: момиче (баткото не е много щастлив,че искаше момче),аз много се зарадвах най-вече за това,че се развива ок. Толкова се бях притеснила преди прегледа,че забравих кога ми е последния менструален цикъл. Simple Smile Чакам БХС и така... Simple Smile Късмет и търпение на всички,които им предстои. На мен ми смениха термина,вече съм 31.10.2023, г.с 13 и 3 дена,но ще си остана в тази групичка.

Моите резултати от БХС излезнаха днес. Тоест около 3 работни дни отнема. Радвам се, че всичко е наред. На мен ми казаха, че пол ще ми потвърдят окончателно в 16 г.с. и тогава ще споделя с вас.

От няколко дни имам болки от вляво и дясно под пъпа и ниско и по високо. Дори и в влагалището всякаш. А когато пиша на докторката само ли изписва лекарства Sad първо но-шпа после папаверин. Честно казано не мисля да го пия...

Цвете, по това което пишеш, помисли си добре, дали си имаш доверие с лекаря. Това е много важно, еле пък като стигнеш до фазата с раждането. С лекаря трябва да сте екип. Ако не ти вдъхва спокойствие и надеждност, обмисли варианта за друг... не искам да ти се бъркам, така, че прощавай, ако звуча така Simple Smile

# 514
Здравейте. Като се заговори за пол, според вас може ли да се познае пола само по образа на лицето от снимка 4Д в 12 г.с. Моя доктор ми каза, че следващия път ще видим пола, но като си гледам снимката бебето направо си има момчешки черти Grinning Интересно ми е според вас дали всички бебета, независимо от пола изглеждат еднотипно в този период.

# 515
По-вероятно е подсъзнателно доста да Ви се иска да бъде момче 😁 в рамките на шегата, разбира се 🌹 аз лично не смятам, че може да бъде определен по този начин.

Здравейте. Като се заговори за пол, според вас може ли да се познае пола само по образа на лицето от снимка 4Д в 12 г.с. Моя доктор ми каза, че следващия път ще видим пола, но като си гледам снимката бебето направо си има момчешки черти Grinning Интересно ми е според вас дали всички бебета, независимо от пола изглеждат еднотипно в този период.

# 516
В крайна сметка реших да се доверя и да го пия веднага ме отпусна. А колкото за доверието в лекарят, нямам доверие на никой. Живея в малък град, където нямам голям избор от доктори. Живот и здраве при раждане няма да се обърна към тази, която следи.

Моите резултати от БХС излезнаха днес. Тоест около 3 работни дни отнема. Радвам се, че всичко е наред. На мен ми казаха, че пол ще ми потвърдят окончателно в 16 г.с. и тогава ще споделя с вас.

Цвете, по това което пишеш, помисли си добре, дали си имаш доверие с лекаря. Това е много важно, еле пък като стигнеш до фазата с раждането. С лекаря трябва да сте екип. Ако не ти вдъхва спокойствие и надеждност, обмисли варианта за друг... не искам да ти се бъркам, така, че прощавай, ако звуча така Simple Smile

# 517
По-вероятно е подсъзнателно доста да Ви се иска да бъде момче 😁 в рамките на шегата, разбира се 🌹 аз лично не смятам, че може да бъде определен по този начин.

По принцип съм се настроила за момиче. Но на прегледа отвсякъде виждах да стърчат разни неща Grinning и накрая пък и снимката съвсем се убедих, че ще е момче. Но наистина едва ли може по това да се познае Simple Smile

# 518
Стърчи плацентата и се стресирах, помислих че е момче, а искам момиче.
Пренатеста чакам с нетърпение.

# 519
Момичета, бихте ли могли да ми кажете от осно БХС трябва ли да ходя на гладно или не за първи път се сблъсквам с това а при прегледа забравих да попитам док. Благодаря ви ☺️

# 520
БХС не е задължително да е на гладно.

# 521
Момичета, бихте ли могли да ми кажете от осно БХС трябва ли да ходя на гладно или не за първи път се сблъсквам с това а при прегледа забравих да попитам док. Благодаря ви ☺️

Не, не е нужно да е на гладно. Хапни си хубаво и не го мисли! Blush

# 522
Здравейте Simple Smile Имате ли нещо като стягане по-скоро в вагината. Трябва да съм в 12г.с вече и от няколко дни усрщам подобно нещо. В вторник бях на преглед и споделих за леко стягане вечер на корема и ми изписаха биолектра магнезий 365 по 2пъти на ден. Не усещам обаче да ми помага. Снощи изпих но-шпа и сякаш ми помогна.  При вас така ли е ?

# 523
Имала съм нещо подобно, но по-скоро като леки спазми и само от едната страна, минаха от самосебе си…
Аз от снощи имам една тъпа болка ниско долу в корема, много приличаща на болка по време на цикъл, пия но шпа, но почти без никаква разлика… от няколко дни не успявах да отида до тоалетна, тази сутрин успях, не знам дали се дължи на запек… на някой случвало ли му се е, моля да сподели опит…

# 524
  • София
При мен в петък имаше много силна болка в опашната кост, която слизаше в десния крак отзад вечерта. След 1 час ми поотмина, но пак ми е неприятно и го мисля дали пак няма да се случи......
За сега други болки нямам.

Общи условия

Активация на акаунт