Ноемврийски бебета 2023г.

• 48 876
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Точно сутринта ми се случи някакво подобно усещане и мислех да питам, дали на някоя й се е случвало. Може би е нормално.

# 526
Точно сутринта ми се случи някакво подобно усещане и мислех да питам, дали на някоя й се е случвало. Може би е нормално.

Писах на АГ и ми каза лежане + но-шпа 3 х 2т и магнезий. Даже се чудя дали да ида на преглед някъде или да изчакам. Сякаш за сега мина и май ще изчакам да видя как ще съм по-късно.

# 527
Момичета случвало ли ви се е да имате безцветно течение или неволно изпускане на урина?

# 528
Аз от време на време имам някакви придърпвания и усещане за тежест ниско долу, но днес отново имах кафеникаво зацапване и отидох до болницата. Прегледаха ме и със спекулум, което ми беше безкрайно неприятно, от 2 седмици насам вече само през корема ме гледаха и това определено не го очаквах, но явно беше необходимо. После и ехограф. Уж нищо, да почивам повече, да увелича малко утрогестана (а аз се надявах да го спирам вече 🤢) и малко нош-па. Понеже е неделя и не работи микробиология, да си коментирам с моето АГ да се пусне един секрет за всеки случай.
Много ми е тъпо. Ужасно ми писна да ходя по болници и прегледи, имах разни други здравословни проблеми последните седмици, отделно бях болна поне 3 пъти за последните 2 месеца и просто искам да се свършва вече и просто да имам една седмица без нерви, стрес и някой кабинет за посещение. Най-накрая спря да ми се гади и вече ям по-добре от преди, но ето - пак проблем. Някаква ужасна серия съм завъртяла, за парите, които съм потрошила въобще пък не ми се говори. Цял ден гледам да се пазя и да лежа, и само благодаря на Господ, че имам най-прекрасният мъж на света, който е поел детето, домакинството и всичко. Писна ми! Знам, че звучи ужасно, но понякога просто се чудя тази бременност сега правилното нещо ли е ☹

# 529
На мен два месеца ми се гадеше нон стоп, тъкмо станах човек и една нощ получих кръвотечение с доста ясна кръв, в следствие на което се оказа отлепена плацента та и в болница лежах, сега вече лежа вкъщи, нямам право да мърдам от леглото освен до 00, и точно се успокоих, че и това мина и до броени дни ще мога да ставам за по малко, и бам от снощи една тежест, едно чудо… и аз като Вас… случила съм на мъж, та добре че е той 😁🙏 за мен лично каквото е необходимо и зависи от мен всичко ще направя, не трябва да се упреквате, смятам всичко за някакъв урок и може би повече свободно и лично време, в което да успеем да помислим за някои неща…. Пожелавам бързо възстановяване и пухкаф финал! 🥰

Аз от време на време имам някакви придърпвания и усещане за тежест ниско долу, но днес отново имах кафеникаво зацапване и отидох до болницата. Прегледаха ме и със спекулум, което ми беше безкрайно неприятно, от 2 седмици насам вече само през корема ме гледаха и това определено не го очаквах, но явно беше необходимо. После и ехограф. Уж нищо, да почивам повече, да увелича малко утрогестана (а аз се надявах да го спирам вече 🤢) и малко нош-па. Понеже е неделя и не работи микробиология, да си коментирам с моето АГ да се пусне един секрет за всеки случай.
Много ми е тъпо. Ужасно ми писна да ходя по болници и прегледи, имах разни други здравословни проблеми последните седмици, отделно бях болна поне 3 пъти за последните 2 месеца и просто искам да се свършва вече и просто да имам една седмица без нерви, стрес и някой кабинет за посещение. Най-накрая спря да ми се гади и вече ям по-добре от преди, но ето - пак проблем. Някаква ужасна серия съм завъртяла, за парите, които съм потрошила въобще пък не ми се говори. Цял ден гледам да се пазя и да лежа, и само благодаря на Господ, че имам най-прекрасният мъж на света, който е поел детето, домакинството и всичко. Писна ми! Знам, че звучи ужасно, но понякога просто се чудя тази бременност сега правилното нещо ли е ☹

# 530
Здравейте мами!Нова съм тук.Ако не се вмъквам на правилното място, да ме извините.На 35г съм от Варна, първа бременност.Определиха ме за края на Ноември.Здравейте от мен, пожелавам на всички безпроблемна бременност и здрави бебчета!!!

# 531
Здравейте, мили и бъдещи мами. В момента съм в 11 гс след инвитро. Как се чувствате тези от вас, които сте в тази гестационна седмица? При мен всеки ден е различен. Нещото, което ме притеснява е подутия корем. Не знам нормално ли е, но корема ми така се подува, все едно съм в супер напреднал етап от бременността. Чудя се вече дали е ок това и ако е така, как ли ще съм след месец, два… всякакви въпроси ми изникват, първа бременност ми е🍀🍀🍀

# 532
На мен от около 9г.с. сутрин корема ми беше “залапен за гърба” обаче следобед… 🤣 по-скоро е нормално, няма място за тревоги щом нямате болки и оплаквания 🍀

Здравейте, мили и бъдещи мами. В момента съм в 11 гс след инвитро. Как се чувствате тези от вас, които сте в тази гестационна седмица? При мен всеки ден е различен. Нещото, което ме притеснява е подутия корем. Не знам нормално ли е, но корема ми така се подува, все едно съм в супер напреднал етап от бременността. Чудя се вече дали е ок това и ако е така, как ли ще съм след месец, два… всякакви въпроси ми изникват, първа бременност ми е🍀🍀🍀

# 533
Имала съм нещо подобно, но по-скоро като леки спазми и само от едната страна, минаха от самосебе си…
Аз от снощи имам една тъпа болка ниско долу в корема, много приличаща на болка по време на цикъл, пия но шпа, но почти без никаква разлика… от няколко дни не успявах да отида до тоалетна, тази сутрин успях, не знам дали се дължи на запек… на някой случвало ли му се е, моля да сподели опит…
На мен често ми се случва такава болка въпреки, че пия постоянно но шпа по предписание и в един момент установих, че когато вляза в тоалетната да се изходя болката изчезва, т.е ходи ми се до тоалетна, но странното е, че този тип болка е точно като менструалната, но в по-лек (поне при мен ) вариант, което странно, защото до с га не съм я усещала по този начин.

# 534
Абсолютно точно го описахте! Вчера изядох една активия, едно киви и една топла пилешка супа / на който както иска да му звучи 🤣/ и най-сетне успях! Е няма такова облекчение… а така се бях филмирала….

Имала съм нещо подобно, но по-скоро като леки спазми и само от едната страна, минаха от самосебе си…
Аз от снощи имам една тъпа болка ниско долу в корема, много приличаща на болка по време на цикъл, пия но шпа, но почти без никаква разлика… от няколко дни не успявах да отида до тоалетна, тази сутрин успях, не знам дали се дължи на запек… на някой случвало ли му се е, моля да сподели опит…
На мен често ми се случва такава болка въпреки, че пия постоянно но шпа по предписание и в един момент установих, че когато вляза в тоалетната да се изходя болката изчезва, т.е ходи ми се до тоалетна, но странното е, че този тип болка е точно като менструалната, но в по-лек (поне при мен ) вариант, което странно, защото до с га не съм я усещала по този начин.

# 535

Точно и при мен съм установила, че подобен дискомфорт е свързан с изхождането... макар, че рядко пропускам

# 536
Здравейте,
За запека открих едно сладко от рози.
Сутрин 20мин преди храна 1 суп.лъжица. Аз след това пия и топла вода и кафе. Действа безотказно, поне на мен и пробиотик Синкванон.
Поне вече нямам почти газове. Надявам се скоро да се облекчат и симптомите със запека.
Корема ми също сутрин е плосък, но след обяда ставам като в 5-6месец..
Успех!

# 537
Четох някъде, че подуването е от прогестерона, който е доста висок в момента. И моят корем се подува, а е рано да личи каквото и да е все още. С миналата бременност започна чак към края на 4-ти месец да ми личи по-очевидно на мен, даже 5-ти. И сега не мисля, че ми личи, но определено ми е подут корема в долната част. А явно ще продължа поне още седмица и нещо да пия утрогестан 🤢🤮
Остана само да ми се гади от време на време, но пък такъв апетит ми се отвори… май беше по-добре да ми се гади, за да не стана сто кила. Този път стартирам с 10 повече от предишната бременност (така и не можах да ги сваля 🙁) и много се притеснявам как ще завърша 😩

# 538
Аз съм инвитро и също бях много подута. Тжва момиченце, което питаше хич да не се притеснява. То е и от стимулацията и от медикаментите. Странно е ,че от втория месец ми личеше ама свикнах сега съм вече в 15+2 и корема си ми е все така подут, свиква се пък и вече минава за нормално  хи хи аз вече имам придърпвания ниско долу мисля, че е от нарастващата матка малко е плашещо ама бързо минават по нва пъти на ден някъде ми се случва последните няколко дни. Хем се плаша, хем зная от какво е ама първо бебе какво да се прави. Simple Smile

# 539
Момичета какво пиете за гадене и повръщане аз съм в 11 г.с и чак сега започна да ми се повръща.

Общи условия

Активация на акаунт