Ноемврийски бебета 2023г.

• 48 662
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Днес бях на първия си преглед.
В 5 г.с съм. Видя се плоден сак с жълтъчно мехурче. На този етап няма какво друго да се види. Извика ме след две седмици.

На 28години съм❤

Хайде честито! Безпроблемно до финал! Heart

И аз вече нямам търпение до моят преглед другата седмица. И аз се надявам да се види сакчето и жълтъчното мехурче.. всичко друго ще бъде бонус Grinning Heart

Момичета, имате ли вече някакви симптоми? От кога ви започнаха? Simple Smile

# 91
Днес бях на първия си преглед.
В 5 г.с съм. Видя се плоден сак с жълтъчно мехурче. На този етап няма какво друго да се види. Извика ме след две седмици.

На 28години съм❤

Хайде честито! Безпроблемно до финал! Heart

И аз вече нямам търпение до моят преглед другата седмица. И аз се надявам да се види сакчето и жълтъчното мехурче.. всичко друго ще бъде бонус Grinning Heart

Момичета, имате ли вече някакви симптоми? От кога ви започнаха? Simple Smile

До положителният тест - никакви. Даже спях по корем. Което ме и изненада, защото когато забременях с дъщеря ми изведнъж спането по корем ми стана неудобно. Гаденето сега започна на следващата седмица и то, според мен прерастна в повръщане, защото имах изключителен стрес - трябваше да се разделим с кучето си и аз го приех много емоционално. И от тогава съм на приливи и отливи, някоя сутрин не ми се гади, някоя ми се гади, някоя се съсипвам да повръщам...

# 92
  • София
Аз имам сутрешно гадене и задължително си повръщам обяда.През деня ми е тъпо лошо и нямам никакъв апетит.

# 93
Момичета вас боли ли ви кръста.

# 94
Момичета вас боли ли ви кръста.

Мен ДА 🙃

# 95
Аз работя цял ден от дивана вкъщи и съм ужасно обездвижена, от предишната бременност и последвало майчинство не успях да сваля килограмите и съм в ужас какво ще стане сега. Възнамерявам да се храня разумно и да се движа колкото мога (разходки, друго няма какво). Бях чела някъде, че ако жената не е тренирала преди забременяването, не е ок да започва след това - просто организма не е свикнал, ще е твърде шокиращо един вид. Един ден живот и здраве, ще се върна във фитнеса и ще се надявам на чудо FlushedRolling EyesSad
Понеже имам служебни усложнения (на изпитателен срок съм) няма как да изляза още от сега в болничен, чудя се и кога да им кажа Rolling Eyes нямам правилни ходове, ще видим какво ще стане...
Иначе продължавам да имам проблеми с носа, кихам постоянно, имам прозрачен сопол и дразнене навътре в носа, чак ушите ми бяха заглъхнали сутринта. Нямам температура. Пия чайове и вит С. Дано премине Disappointed Relieved

До кога си в изпитателен срок? Аз също съм. Ще съм някъде 14-та седмица когато изтича и тогава мисля да им кажа. Иначе аз също работя от вкъщи и единственото ми упражнение е да сменям позите ба дивана 😂😂 Предната бременност качих 25 кг. Тази започвам с 10 плюс и не мога да си позволя пак да кача толкова. Проблема е, че аз не ядях много и се храних с хубава храна, но качвах много…
Ама ще видим..

# 96
Чак август, от 1-ви февруари съм подписала договора Grin и вече излизах болничен заради детето, имам и отпуски планирани... то ще стане време да раждам накрая докато изтече Laughing
Шефката ми е готина и ще й кажа като мина в 13-4 седмица и... каквото сабя покаже. Нека първо стигна до там. На теб ти остава малко, бих замълчала...

# 97
  • софия
Хехе, и аз минах първият преглед. Отговаря си на възрастта за 6гс, чухме и сърчице, всичко за сега е наред Simple Smile все още нищо ми няма, нито болки, нито гадене,  даже забравям от време на време, че съм бременна :д с първото някак ми беше по-екзалтирано и само това мислих, сега съм доста по-спокойна, че даже ми е гузно :д

# 98
Пък аз съм по заместване до 2ри май и нямам никаква защита при бременност. Намерих си друга работа от средата на май ден преди да разбера, че съм бременна. Когато дойде времето преди да подпиша смятам да им кажа, за да бъда коректна и ако все пак решат да ме назначат (което е малко вероятно) ще е добре.

# 99
При мен гаденето е нон стоп, с изключение на някакво време след като хапна, дори сутринта се събудих от киселини. А за оригването не ми се коментира, по-зле съм от мъж след няколко бири и това също е нон стоп, няма право няма легнало положение 😁 от вчера имам болки като преди да ми дойде, както и имах няколко спазми, филмирах се малко, макар че съм си казала стоп на филмите в главата ми, а ми е доста трудно, защото ми е първа бременност с 11 месеца чакане и… е нещо страшно 😁 днес бях на преглед и всичко е наред 😊 желая успех на всички
*И да допълня 😁 как сте със суеверията? Може би ще се наложи да съобщя в работата ми за предстоящото ми отсъствие, преди 3-4 месец и съм в процес на обмисляне… 🧐😁😁

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 23:29 от CandyMandy

# 100
  • София
Сутрин е отврат ко гадене, прозяване - направо съм като пребита.....едвам гледам. Вечер заспя рано и после почва буденето.
Косопад - страшен, пада ми на цели кичури....
В събота ще ходя да си пускам изследвания, зщото преди 5 м. ми откриха ИР и бях на терапи с хапчета, които спрях от няколко дни, защото могат да навредят на бремеността. И ще ходя на консултация с ендокринолог. Да видим как са нещата и какво ще изпише да пия.

# 101
Здравейте и от мен. ПМС-22.03, два положителни теста и един положителен кръвен, днес ще направя втория. Имам тромбофилия и ще започвам Клексан. Това ще ми е 3-то раждане, като последното беше преди година и два месеца. Голямата ми дъщеря е на 8г, след това родих момченцето. Имам 2 мисед аборта. Много се притеснявам за това дали всичко ще е наред, но гледам положително! Желая успех на всички! Аз отивам на втори кръвен! Стискайте палци!

# 102
Здравейте бъдещи мами. Много се чудех да пиша ли в темата, преди да отида на преглед. Последна ПМС 25.02, с овулация на 7.03., очакван МЦ 21.03. Накратко за мен. Това ми е четвърта бременност, 2 миседа, и едно раждане. Имам прекрасно момченце на 1.2 годинки. С тромбофилия съм, предната бременност бях на инджекции за нисък прогестерон и в началото бях със завишени НК и хепарин. Страшно много се притеснявам. Съпругът ми беше болен на антибиотик, зарази и мен. И аз бях на антибиотик Амоксиклав, от който не видях полза.Дано не навреди на точицата. Имам изглежда синузит, с главоболие и болки в ушите съм. Живея в Германия и тук е малко сложно с лекарите. Ходих на УНГ, лекаря нищо не ми изписа, каза да си капя оцет в ушите и спрей за нос с морска вода😯 Вторник съм на лекар. Със съпруга ми говорихме за второ дете и да почнем лятото с опити. Но чудото се случи. Не искам синът ми да е сам. Надявам се всичко да е наред при всички. Хубав ден 🍀

# 103
Здравейте, ПРМ беше на 02.02....на 18.02 инсеминация. На 28.02 се наложи да постъпя в болница заради хиперстимулация. Там пуснаха чхг и се оказа , че съм бременна. На 14.03 видяхме плоден сак. На 21.03 пак бях на преглед и се видя ембрионче със сърдечни пулсации...отгиварящо на 6г.с +1д... 1час след прегледа получих голям кръвоизлив и хайде пак при лекаря. Той видя че всичко с бебето е наред , но ме остави в болницата за наблюдение. Вчера ме изпиаха, като бебо беше добре. Но само лежа и не мърдам. Страх ме е. Преди това имам 3 спонтанни аборта, заради силен имунитет. На терапия съм от месеци...Дай Боже този път да съм до финал. Следващия преглед е след 10 дена.

# 104
И аз съм от няколко дни с гадене. Зле ми е на стомаха - все едно съм яла нещо развалено. Сутрин ставам - все едно съм копала цяла нощ.  Ако има лесно - цял ден ще лежа, но не става. И с предните бременности бях така - ставаше ми зле от храна, особено от сладкото. Мина към 4-ти месец. Все пак е добре да не се угояваме от самото начало. Разумно и здравословно хранене е най-доброто за нас и бебетата.

Общи условия

Активация на акаунт