Ноемврийски бебета 2023г.

• 48 728
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Всеки луд с номера си, та и аз! Да се обърна към мамите, които вече са минали през това, защото на мен ми е за пръв път и както споменах филма ми е голям 😁 вчера пуснах коментар, дори бях на преглед и се оплаках на АГ, че много ми се гади и много се оригвам. И бам! До снощи! От тази сутрин чат-пат оригване, но гадене - никакво. Според календара ми съм в 7+5, според АГ в 6г.с. Та… налудничавия въпрос - нормално ли е така изведнъж да спре? Благодаря 🙏

# 106
Aз съм с настинка и нямам особен апетит, освен за някой бърз въглехидрат или боклук, а имам хубава храна у дома, свежи зеленчуци, протеини... но не, защо да ям нещо нормално, като може да ям кренвиршка Smile Не ми се гади, но просто ми е гадно и не ми се яде, най-вече месо. И предния път беше така - не съм повръщала, но не ми се ядеше особено (в началото) и особено не ми се ядеше месо. После... после Animal Pig Animal Pig2
Тия дни си припомних, че не трябва да се ядат меки сирена, както и сурово-сушени меса (неминали термична обработка) - бях забравила, естествено, ядох си и прошуто, и бурата, и прясно сирене...

Иначе добре дошли на новите момичета, радвам се да видя, че имат толкова много тук с второ/трето...
Някой ще прави ли фейсбук група?

# 107
Както си почват симптомите - така си отиват. На всеки по различно време. А и не е задължително да ги има. Някои жени им няма нищо.
Аз да питам - някой смята ли да си пуска пренатест?

# 108
Както си почват симптомите - така си отиват. На всеки по различно време. А и не е задължително да ги има. Някои жени им няма нищо.
Аз да питам - някой смята ли да си пуска пренатест?
Аз със сигурност ще правя, но като за първи път идея нямам кой точно.

# 109
Дами, аз не знам тук ли да пиша или за Декември. Но ви следя и мисля, че съм за тук. Последна М на 21.02 тест направих доста рано на 20.03 имах лека температура вечерта и някакво шесто чувство ме накара да направя тест!?. Та имаше бледа чертичка(ама доста бледа) която излезе веднага, следващите дни си беше видима. Мисля да запиша час чак за началото на април, с дълъг цикъл съм 30/32 дни. Според мои изчисления на 4/5.04 ще съм в 6г.с и за това не искам да избързвам. Болят ме гърдите и имам леки спазми в яйчниците. Пия Неофлик, а за болките Но Шпа, за сега само тази сутрин едничко.
Та имам въпрос: на някоя случвало ли се е? Когато легна на ляво, започва болка в областта на яйчниците, а на дясно ми няма нищо? И друго нощно будене от изпотяване, поне по 2 или 3 пъти? Благодаря и успех на всички🤰

# 110
Мен ме болят адски много гърдите. И мисля че растат с всеки ден Joy

Кръста ме боли, а понякога и получавам вляво тъпи болки и придърпване.
Взех си но шпа, док ми каза.

Уморено ми е вечер след работа, но го отдавам и на това че постоянно съм пред компютъра.

Не съм повръщала досега, ставало ми е гадно по време на пътуване, но успях да се справя без да връщам.

Много полезно е  това за храните.]
Аз месо не ям, но меки сирена обичам.
Риба обожавам, а тя май не трябва често да се консумира.
Поне от към сладко нямам грях, защото не обичам и не ям шоколад и шоколадови изделия.

И аз обмислям пренатест, но ще започна са събирам мнения скоро.
По принцип в коя седмица се прави?

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 12:32 от alethea

# 111
Aз съм с настинка и нямам особен апетит, освен за някой бърз въглехидрат или боклук, а имам хубава храна у дома, свежи зеленчуци, протеини... но не, защо да ям нещо нормално, като може да ям кренвиршка Smile Не ми се гади, но просто ми е гадно и не ми се яде, най-вече месо. И предния път беше така - не съм повръщала, но не ми се ядеше особено (в началото) и особено не ми се ядеше месо. После... после Animal Pig Animal Pig2
Тия дни си припомних, че не трябва да се ядат меки сирена, както и сурово-сушени меса (неминали термична обработка) - бях забравила, естествено, ядох си и прошуто, и бурата, и прясно сирене...

Иначе добре дошли на новите момичета, радвам се да видя, че имат толкова много тук с второ/трето...
Някой ще прави ли фейсбук група?

Сезонът от към настинки и грипове е ужас... заглеждам чат - пат групата на октомврийчетата, че и там има бъдещи мами дето споделят същите симптоми на неразположения...
Бях чела, че за сурово сушените деликатеси няма проблем да се консумират, ако преди това известни време са били дълбоко замразени... не знам, до колко е вярно, аз хем знам, че не е желателно да се ядът, хем, у нас пастърмите и луканката са дълбоко на почит и като ги видя просто не мога да се въздържа. Това ми се яде, готвени манджи, кисело... за сладко се сещам веднъж в седмицата, през повечето време не мога да го гледам (а съм шокоман!).

# 112
Мен също ме болят гърдите, кръста. Имам много леко гадене. Предната бременност повръщах много, та сега това гадене ми е песен. Като цяло добре се чувствам.
Ядат ми се солени неща, а много обичам шоколада по принцип.
А с кафето как сте? Аз гледам да се ограничавам с 1 кафе на ден, но понякога ми се пие още едно следобяд, с много мляко. ☺

# 113
Здравейте и от мен. ПМС-22.03, два положителни теста и един положителен кръвен, днес ще направя втория. Имам тромбофилия и ще започвам Клексан. Това ще ми е 3-то раждане, като последното беше преди година и два месеца. Голямата ми дъщеря е на 8г, след това родих момченцето. Имам 2 мисед аборта. Много се притеснявам за това дали всичко ще е наред, но гледам положително! Желая успех на всички! Аз отивам на втори кръвен! Стискайте палци!
Значи сме се засичали и в предишните групи.  Simple Smile

# 114
Здравейте мами! Последния ми редовен цикъл беше на 09.02.23 г. След два положителни теста, отидох днес на лекар, гинеколога ми каза, че вижда плоден сак, но не видя ембрион отговарям на 6+1 ден гс. Според вас нормално ли е да не се вижда?

# 115
Ако си с късна ову, е възможно. Аз бих отишла на друго място за още едно мнение. 🍀
Здравейте мами! Последния ми редовен цикъл беше на 09.02.23 г. След два положителни теста, отидох днес на лекар, гинеколога ми каза, че вижда плоден сак, но не видя ембрион отговарям на 6+1 ден гс. Според вас нормално ли е да не се вижда?

# 116
Ако си с късна ову, е възможно. Аз бих отишла на друго място за още едно мнение. 🍀
ДНЕС ХОДИХ ПРИ ДВАМА РАЗЛИЧНИ, И ДВАМАТА СА НА ЕДНО МНЕНИЕ, КАЗАХА, ЧЕ НАЙ-ВЕРОЯТНО Е РАНО И САКЧТО Е МАЛКО, ЕТО ЗАКЛЮЧЕНИЕТО

# 117
Значи ти остава само чакане… стискам палци 🍀

ДНЕС ХОДИХ ПРИ ДВАМА РАЗЛИЧНИ, И ДВАМАТА СА НА ЕДНО МНЕНИЕ, КАЗАХА, ЧЕ НАЙ-ВЕРОЯТНО Е РАНО И САКЧТО Е МАЛКО, ЕТО ЗАКЛЮЧЕНИЕТО

# 118
  • София
За група - аз мога да направя, но ще я направя да не се вижда тъй като смятам, че сме прекалено рано и надали всички искаме близки, приятели да разбират.

Гърдите - болят ме и са пораснали.
Страшна умора чувствам.
За пренатест - по скоро ще правя бхс и фм.

А как сте с косата? Аз имам страшееен косопад....направо се плаша...

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 19:48 от Wonder_woman__

# 119
Преди първата ми бременност имах страхотен косопад, бях се побъркала. Имах и други стресове, много напрегната бях в работа, абе като цяло в лоша форма. След като забременях косата ми стана прекрасна, жива, спря да пада, не се омазняваше въобще, абе приказка. Най-хубавата ми коса евър. След като родих беше страшно и после се нормализира. Коментирай с АГ какво може да пиеш. Имала ли си някакви стресови ситуации от преди бременността, проблеми с щитовидната, някакви други метаболитни?

Общи условия

Активация на акаунт