Ноемврийски бебета 2023г.

• 48 677
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Мен ме болят адски много гърдите. И мисля че растат с всеки ден Joy

Кръста ме боли, а понякога и получавам вляво тъпи болки и придърпване.
Взех си но шпа, док ми каза.

Уморено ми е вечер след работа, но го отдавам и на това че постоянно съм пред компютъра.

Не съм повръщала досега, ставало ми е гадно по време на пътуване, но успях да се справя без да връщам.

Много полезно е  това за храните.]
Аз месо не ям, но меки сирена обичам.
Риба обожавам, а тя май не трябва често да се консумира.
Поне от към сладко нямам грях, защото не обичам и не ям шоколад и шоколадови изделия.

И аз обмислям пренатест, но ще започна са събирам мнения скоро.
По принцип в коя седмица се прави?
В 9-та седмица се прави. Показва и пола на бебето, но си доста скъпо. В Германия е безплатно от тази година, а тук…..

# 121
Престрашавам се да се включа в темата, след като днес потвърдиха сак в матката и не върху цикатрикса от предишното секцио. ПРМ 11.02. - в момента съм 5+2, днес обаче не се видя ембрион и сърдечна дейност. Надявам се да е нормално, очаквах да се види, подведена от приложението на телефона ми Rolling Eyes Pensive Това ми е втора "желана" бременност, от първата имам дете на почти 4. Слагам "желана" в кавички, защото все още не се чувствам сигурна и готова за още едно такова приключение, но мъжът ми е повече от готов и резултатите са налице Satisfied С предишната ми бременност още си имаме групичка във фб и си пишем, надявам се и тук така да стане Simple Smile

Здравейте,колко мм ви измериха сакчето? Питам,защото мойто днес го измериха много малко 4.4 мм. Последен цикъл на 15.02

# 122
С предните две успешни бременности косата и кожата ми бяха страхотни, направо не можех да повярвам. Миех си косата на 10 дни от срам, че не съм я измила, а тя си беше страхотна. Лицето ми беше като порцелан.  Ама сега нещо не тръгнаха така нещата….да видим…..

# 123
9мм пише на листа от прегледа. Какво каза лекаря?

# 124
Каза да отида понеделник отново. Днес ЧХГ 556.300 и понеделник пак да пусна

# 125
Престрашавам се да се включа в темата, след като днес потвърдиха сак в матката и не върху цикатрикса от предишното секцио. ПРМ 11.02. - в момента съм 5+2, днес обаче не се видя ембрион и сърдечна дейност. Надявам се да е нормално, очаквах да се види, подведена от приложението на телефона ми Rolling Eyes Pensive Това ми е втора "желана" бременност, от първата имам дете на почти 4. Слагам "желана" в кавички, защото все още не се чувствам сигурна и готова за още едно такова приключение, но мъжът ми е повече от готов и резултатите са налице Satisfied С предишната ми бременност още си имаме групичка във фб и си пишем, надявам се и тук така да стане Simple Smile

Здравейте,колко мм ви измериха сакчето? Питам,защото мойто днес го измериха много малко 4.4 мм. Последен цикъл на 15.02
Моето вчера го измериха 6мм ПРМ 17.02

# 126
Много се притеснявам дали всичко ще се завие добре... Имам детенце на близо 4.9м. ,безпроблемна бременност,но сега се притеснявам

# 127
Момичета, в дилема съм.. По принцип съм руса и на 3 седмици правя корени. Сега са ми израснали 2 пръста и не смея да отида на фризьор, защото четох доста протеворечиви мнения. Вие как процедирате?

# 128
  • София
Момичета, в дилема съм.. По принцип съм руса и на 3 седмици правя корени. Сега са ми израснали 2 пръста и не смея да отида на фризьор, защото четох доста протеворечиви мнения. Вие как процедирате?

Аз се боядисах преди да разбера, че съм бременна Wink с предната бременност си ходих да ме боядисват, подстригват и не е имало проблем.

Преди първата ми бременност имах страхотен косопад, бях се побъркала. Имах и други стресове, много напрегната бях в работа, абе като цяло в лоша форма. След като забременях косата ми стана прекрасна, жива, спря да пада, не се омазняваше въобще, абе приказка. Най-хубавата ми коса евър. След като родих беше страшно и после се нормализира. Коментирай с АГ какво може да пиеш. Имала ли си някакви стресови ситуации от преди бременността, проблеми с щитовидната, някакви други метаболитни?

С щитовидната не, но съм с ИР с пиех хапчета, но АГ каза да ги спра, да си пусна изследвания и да отида на консултация с ендо. В понеделник съм там. А утре ще си пусна изследванията.

# 129
  • София
Здравейте мами! Последния ми редовен цикъл беше на 09.02.23 г. След два положителни теста, отидох днес на лекар, гинеколога ми каза, че вижда плоден сак, но не видя ембрион отговарям на 6+1 ден гс. Според вас нормално ли е да не се вижда?
И при мен е подобно положението ,доколкото разчитам сакчето е било 5.2 см при 10 дни закъснение на цикъла (5+3)
Не се видя ембрионче,нито жълтъчно мехурче.Чакаме 🙂
Лошото е,че аз подозирам ранна овулация ,а не късна.Нямам почти никакви симптоми,единствено гърдите ме наболяват и то леко.
Ето снимка

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 09:48 от *Bubble*

# 130
Здравейте бъдещи мами!:heart:
Записавам и аз в групичката в 7ма гес. Сед.
Имам питане -  Лошо става ли вече ? На мен ми се гади и съм като парцал, сутрин не мога да се дигна от леглото буквално все едно съм препила предишната вечер... хахаха

# 131
На мен вече даже май ми мина критичния момент, за ставането нямах проблем, даже не ми се спеше толкова много, но гадене, световъртеж и оригване… нещо невероятно 😁

Здравейте бъдещи мами!:heart:
Записавам и аз в групичката в 7ма гес. Сед.
Имам питане -  Лошо става ли вече ? На мен ми се гади и съм като парцал, сутрин не мога да се дигна от леглото буквално все едно съм препила предишната вечер... хахаха

# 132
Дами, аз не знам тук ли да пиша или за Декември. Но ви следя и мисля, че съм за тук. Последна М на 21.02 тест направих доста рано на 20.03 имах лека температура вечерта и някакво шесто чувство ме накара да направя тест!?. Та имаше бледа чертичка(ама доста бледа) която излезе веднага, следващите дни си беше видима. Мисля да запиша час чак за началото на април, с дълъг цикъл съм 30/32 дни. Според мои изчисления на 4/5.04 ще съм в 6г.с и за това не искам да избързвам. Болят ме гърдите и имам леки спазми в яйчниците. Пия Неофлик, а за болките Но Шпа, за сега само тази сутрин едничко.
Та имам въпрос: на някоя случвало ли се е? Когато легна на ляво, започва болка в областта на яйчниците, а на дясно ми няма нищо? И друго нощно будене от изпотяване, поне по 2 или 3 пъти? Благодаря и успех на всички🤰

От вчера и аз съм с положителен тест, та реших да съм една крачка напред и да надникна в ноемврийски бебета. Вики и аз съм съм с дълъг цикъл последния започна на 25.02., исках да попитам записа ли си час за преглед? Аз нямам идея кога ми е била овулацията и за кога да си запиша час.

# 133
Момичета, на първия преглед АГ виждат ли жълто тяло, казват ли колко см е? То наличие на бременност ли показва или може да е и друго? А лигавицата колко см ви беше?

# 134
  • София
Момичета, на първия преглед АГ виждат ли жълто тяло, казват ли колко см е? То наличие на бременност ли показва или може да е и друго? А лигавицата колко см ви беше?
Попринцип се вижда,но зависи и в какъв етап отиваш от бременността.
Ако е под 5 ММ четох,че не се визуализира.
То показва,че ще се развие ембрионче,това е неговата храна един вид ,жълтото тяло.Доста показателно за развитието на бременността.
Лигавицата не са ми я мерили ,видяха че съм имала овулация,че нямам кисти и миоми ...

Общи условия

Активация на акаунт