Ноемврийски бебета 2023г.

• 49 055
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Моята фм е на 22 .5. Чудя се дали правя БхС, от темите чета че данните докарват до много страх и лудост, а хич нямам нужда от това.

Ако се направи пренателен тест няма смисъл от бхс, нали?

# 286
Моята фм е на 22 .5. Чудя се дали правя БхС, от темите чета че данните докарват до много страх и лудост, а хич нямам нужда от това.

Ако се направи пренателен тест няма смисъл от бхс, нали?
Здравей,

Да, ако правиш пренатест, няма смисъл от БХС - така ме посъветва и моята АГ.

# 287
Здравейте имам един въпрос в 7г.с. и 4 дни съм до преди 2 седмици имах зацапване което спрях с утрогестан +нош па 3×2
Днес отново имам зацапване но пропуснах нош па възможно ли да е това просто не погледнах че са свършили  и не можах да излезна от работа 🙂

# 288
Момичета, не съм писала скоро, но нямах много голямо желание, че това безсъние ми разби всичко.

Здравей, Petya42,
Аз без 1 кафе не мога, защото започва да ме боли глава.
Ти си с мен значи, на мен последния цикъл ми беше на 30.01.23г.
Аз пия прясно мляко, но без лактоза, че много ми се подува корема имам чувството вече от всичко.
Да, сушените деликатеси не са много за предпочитане, аз ги консумирам 1 път месечно.

Здравей, Eva Dimitrova,
Мина добре.
Изписа ми шуслерови соли 5 и 10 (сутрин до обяд да ги изпия с вода - регулират стомаха, запека и подуването и доста други неща) и 7(вечер в гореща напитка) и Natrum Muriaticum 30CH - за безсънието, нервността и всички неща свързани с тези състояния на паника и стрес.
Вчера взех каквото ми изписа и днес също.
Успях да поспя малко повече вчера, а днес успях и до wc втори път да отида, което е супер, и ми е добре за сега на стомаха.
Прегледа е 1 час по Вайбър с видео. Ако искаш подробности ми пиши на ЛС, че да не спамя тук.
По другите въпроси:
Не ми се гади толкова много, единствено като съм гладна-докато се храня и след това ми става малко лошо и гадно. Иначе през другото време - не, и миризмите ми се регулираха. Малко ми е смотано, като цяло отпуснато, но се търпи - това е от недоспиването ми. Едиственото неразположение, което мен ме мъчи са газовете, от които също ми става много лошо, защото се подувам много.
Виждам, че обсъждате БХС и ФМ - на ФМ съм на 25.04 - в Неоклиник, по препоръка на моята АГ.
За БХС- няма да пускам, но другата седмица ще пусна пренатест във верифи - https://www.verifi.bg/, пак по препоръка на АГ, тя не работи с тях, но има доволни пациенти и поради тази причина ми ги препоръча.
Предпочитам да направя пренатест, отколкото да се стресирам от некачествения БХС. Разбира се, всеки има право на избор и финанси, с които разполага или не. Аз съм си наплашена от предните неуспешни бременности, а и съм на 36г, така че предпочитам да се застраховам, а не да треперя през 9-те месеца.
Мисля, че живеем в достатъчно напреднал свят, но и много труден и не желая да си го усложнявам допълнително. За сега се следя на частно във Вита 2, но моята АГ не изражда. Като дойде времето, ще се прехвърля при друга, която да ме следи и пак там. Знам, че имат пакети за проследяване на бремменост и раждане и може би ще се възползвам. Тук където живея има само 1 АГ, мъж, много възрастен и с лоша техника и не искам да рискувам да ме обърква още повече.
Днес, стискайте палци, че следобяда съм на преглед!
Прегръдки на всички!

Сподели как е минало, стискам палци всичко да е наред. С 1 ден ни е разликата в МЦ - моя последно беше на 29.01. А, понеже казваш, че се следиш във Вита, ако си решила да раждаш там, знам добри отзиви за Мая Василева. (Не съм й била пациент, но съм чувала). Иначе за раждането аз съм ЗА болници с високо ниво на неонатология, но има време до тази тема...

# 289
  • София
Аз се връщам от преглед.....едното човече е спряло да се развива и нямаше сърдечна дейност. Другото си върви добре и си отговаря точно на седмиците- 8+4
Супер тъпо ми е и ми се реве и вика....да още от предния преглед лекарката каза, че не са ок нещата с него защото мехурчето му е по голямо, но имах надежда, че ще се оправят нещата и всичко ще е наред. Каза да отида на БХС с ФМ при Стратиева да видим какво ще каже - каква може да е причината. Иначе каза, че сам организма ще си го абсорбира и не е необходимо да правя нищо.

Пожелавам на всички добри новини от прегледите.

# 290
Здравейте имам един въпрос в 7г.с. и 4 дни съм до преди 2 седмици имах зацапване което спрях с утрогестан +нош па 3×2
Днес отново имам зацапване но пропуснах нош па възможно ли да е това просто не погледнах че са свършили  и не можах да излезна от работа 🙂

И аз съм на същото, но не пия нош-па, защото ме заболяват яйчниците, само утрогестана, нямам зацапване.

# 291
Момичета, не съм писала скоро, но нямах много голямо желание, че това безсъние ми разби всичко.

Здравей, Petya42,
Аз без 1 кафе не мога, защото започва да ме боли глава.
Ти си с мен значи, на мен последния цикъл ми беше на 30.01.23г.
Аз пия прясно мляко, но без лактоза, че много ми се подува корема имам чувството вече от всичко.
Да, сушените деликатеси не са много за предпочитане, аз ги консумирам 1 път месечно.

Здравей, Eva Dimitrova,
Мина добре.
Изписа ми шуслерови соли 5 и 10 (сутрин до обяд да ги изпия с вода - регулират стомаха, запека и подуването и доста други неща) и 7(вечер в гореща напитка) и Natrum Muriaticum 30CH - за безсънието, нервността и всички неща свързани с тези състояния на паника и стрес.
Вчера взех каквото ми изписа и днес също.
Успях да поспя малко повече вчера, а днес успях и до wc втори път да отида, което е супер, и ми е добре за сега на стомаха.
Прегледа е 1 час по Вайбър с видео. Ако искаш подробности ми пиши на ЛС, че да не спамя тук.
По другите въпроси:
Не ми се гади толкова много, единствено като съм гладна-докато се храня и след това ми става малко лошо и гадно. Иначе през другото време - не, и миризмите ми се регулираха. Малко ми е смотано, като цяло отпуснато, но се търпи - това е от недоспиването ми. Едиственото неразположение, което мен ме мъчи са газовете, от които също ми става много лошо, защото се подувам много.
Виждам, че обсъждате БХС и ФМ - на ФМ съм на 25.04 - в Неоклиник, по препоръка на моята АГ.
За БХС- няма да пускам, но другата седмица ще пусна пренатест във верифи - https://www.verifi.bg/, пак по препоръка на АГ, тя не работи с тях, но има доволни пациенти и поради тази причина ми ги препоръча.
Предпочитам да направя пренатест, отколкото да се стресирам от некачествения БХС. Разбира се, всеки има право на избор и финанси, с които разполага или не. Аз съм си наплашена от предните неуспешни бременности, а и съм на 36г, така че предпочитам да се застраховам, а не да треперя през 9-те месеца.
Мисля, че живеем в достатъчно напреднал свят, но и много труден и не желая да си го усложнявам допълнително. За сега се следя на частно във Вита 2, но моята АГ не изражда. Като дойде времето, ще се прехвърля при друга, която да ме следи и пак там. Знам, че имат пакети за проследяване на бремменост и раждане и може би ще се възползвам. Тук където живея има само 1 АГ, мъж, много възрастен и с лоша техника и не искам да рискувам да ме обърква още повече.
Днес, стискайте палци, че следобяда съм на преглед!
Прегръдки на всички!
Стискам ти палци и чакам добри новини за бебчето! Имам в нас само Шуслерови соли 7 и си смуча вечер по две. Не знаех, че има и такива за регулиране на стомаха. Ще взема да пробвам. Няма да ми навреди! А другото предполагам е на Boaron CH30? И по колко броя да пия от 5 и 10 солите?

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 16:47 от Eva Dimitrova

# 292
Мами и аз бях на първия си преглед, всичко е наред отговаря на седмицата си 6г.с. Следващия е на 25.04 понеже няма да съм в града🥰

# 293
Здравейте,
При мен всичко е наред.
Видяхме го - вече е оформено с глава и тяло и тупкащо сърце и мехурче.
Случва ми се за първи път да видя и осъзная, че живот расте в мен и е толкова крехко.
Даже се мръдна веднъж, и заспа (за разлика от мен), после не искаше да се движи.
Доста удобно му беше Grinning
Отговаря на 9 г.с и 4 дни и 177 удара в минута.
Каза, че на 25.04 на феталната ще ме видят по-обстойно.
И ако има нещо да и звъня или да ходя да ме види.
Иначе каза в началото на май да отида и ще ме прехвърлят при другата докторка, която ще ме следи.
Утре, ще звъня за пренатеста, за да се уговоря с фирмата и ще ви кажа, какво е положението там.
Благодаря за палците-много помагат!
Стискам и на вас.
От притеснение днес ми е доста по-лошо, но се успокоих.

Eva Dimitrova,
Писах ти ЛС.

Petya42,,
Аз ще се следя при Гагова, моята най-близка приятелка роди при нея.

# 294
Вита имат договор с Токуда в случай на преждевременно родени бебета или проблем от всякакво естество при родени около термин. Това от една страна е добре, но от друга транспортът мен би ме притеснил.

# 295
Аз се връщам от преглед.....едното човече е спряло да се развива и нямаше сърдечна дейност. Другото си върви добре и си отговаря точно на седмиците- 8+4
Супер тъпо ми е и ми се реве и вика....да още от предния преглед лекарката каза, че не са ок нещата с него защото мехурчето му е по голямо, но имах надежда, че ще се оправят нещата и всичко ще е наред. Каза да отида на БХС с ФМ при Стратиева да видим какво ще каже - каква може да е причината. Иначе каза, че сам организма ще си го абсорбира и не е необходимо да правя нищо.

Пожелавам на всички добри новини от прегледите.

Стратиева е страхотна! И с дъщеря ми ходих на ФМ при нея. Изключителен професионалист, търпелива. Да, чака се при нея, но това е така, защото си изпипва работата! Така, че спокойно, можеш да й имаш доверие, в добри ръце ще си! Стискаме палци, всичко да е наред!!! Heart

Вита имат договор с Токуда в случай на преждевременно родени бебета или проблем от всякакво естество при родени около термин. Това от една страна е добре, но от друга транспортът мен би ме притеснил.

Да, точно това с транспорта визирах и аз. Мисля, че болниците с най - висок клас неонатология са Майчин дом и Токуда.

# 296
Точно така - Майчин дом и Токуда са с най-висок клас неонатология. За съжаление не всеки може да си позволи таксите на Токуда.

# 297
Здравейте! Днес и в понеделник ходих за установяване, видя се сак и жълтъчно мехурче. В 6 свдмица би трябвало да съм. ПМС 22.02…. Не се видя нито ембрион , нито пулс. Днес доловихме леееееки пулсации, но АГ каза след 2 седмици.Така се притеснявам Sad((( С предната бременност в 6 се чу сърце. Имам тромбофилия и два миседа и се притеснявам Sad((((((

# 298
Аз родих сина си във Вита при Гагова миналата година и съм страшно доволна. Тази бременност също съм при нея. Simple Smile

# 299
Здравейте! Днес и в понеделник ходих за установяване, видя се сак и жълтъчно мехурче. В 6 свдмица би трябвало да съм. ПМС 22.02…. Не се видя нито ембрион , нито пулс. Днес доловихме леееееки пулсации, но АГ каза след 2 седмици.Така се притеснявам Sad((( С предната бременност в 6 се чу сърце. Имам тромбофилия и два миседа и се притеснявам Sad((((((

С дъщеря ми когато бях бременна беше така. В 6 г.с. отидох, видяхме пулсации, но не можахме да чуем нищо. На следващият преглед, в 8г.с. вече и видяхме и чухме. Абсолютно разбирам за какво говориш, минала съм през същото, няма как да не си уплашена. Но щом сте видели пулсации - надежда има и не я губи! Вярвай силно, честно казано, това е най - сигурното, което имаме! Wink

Общи условия

Активация на акаунт