Ноемврийски бебета 2023г.

• 49 013
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Аз пък заспивам много рано, тези ми се случи два пъти да заспя още в 20:00 ч. После се събуждам към 2;30 за пишкане и стоя будна до 4 ....  И после алармата звъни в 6;30 и цял ден съм като парцал....... Посред нощ се подпирам отстрани с възглавници, хич не ми е удобно да спя настрани ..... А още е едва началото.

Точно това си мислех сутринта... още си позволявам да спя по гръб, но още 1 - 2 седмици и ще трябва да се откажа от това... а хич не ми е удобно настрани...

Защо не трябва да се спи по гръб? 🙄

# 331
Аз вече не си позволявам да спя по корем,и на мен съня ми е ужасен.Вечер се будя по 2 пъти да пишкам.Не ми е удобно в леглото и не мога да спя,сутринта съм и аз като парцал от недоспиване.И както казахте сме още в началото за по нататък не ми се мисли😂

# 332
  • Варна
Аз пък заспивам много рано, тези ми се случи два пъти да заспя още в 20:00 ч. После се събуждам към 2;30 за пишкане и стоя будна до 4 ....  И после алармата звъни в 6;30 и цял ден съм като парцал....... Посред нощ се подпирам отстрани с възглавници, хич не ми е удобно да спя настрани ..... А още е едва началото.

Точно това си мислех сутринта... още си позволявам да спя по гръб, но още 1 - 2 седмици и ще трябва да се откажа от това... а хич не ми е удобно настрани...

Защо не трябва да се спи по гръб? 🙄

Защото не стигало кислород до бебето или нещо такова, по стар спомен от първото 😄

# 333
Да и аз съм чувала това, плюс че най-добре на лявата страна са се спи.
Не знам дали са деветини….
Гледам някакви възглавници за бременни, ама много скъпи пък и да се ползват само няколко месеца… като че ли май няма смисъл. Ще се барикадирам с моите ц нормални.

# 334
Здравейте, имали сред Вас пациенти на доктор Павел Ангелов-МЦ ,,Иван Рилски" Тутракан?

# 335
  • София
Аз не разбрах имаме ли фейсбук групичка?

Да имаме Simple Smile

За спането - съня ми е ужасен.
За спането по гръб - все още сме в начални месеци и няма проблем да се спи по гръб или на ляво/дясно. В напредналите месеци не се препоръчва да се спи по гръб.

Днес ми е ужасен ден - яко отпаднало, вие ми се свят, боли ме главата....страшно ми се гадеше. Направо не знам какво ми стана днес.

# 336

Да имаме Simple Smile

За спането по гръб - все още сме в начални месеци и няма проблем да се спи по гръб или на ляво/дясно. В напредналите месеци не се препоръчва да се спи по гръб.

Днес ми е ужасен ден - яко отпаднало, вие ми се свят, боли ме главата....страшно ми се гадеше. Направо не знам какво ми стана днес.

Теб ли да тормозим, за да влезнем в нея? 😅

# 337
  • София

Да имаме Simple Smile

Дам Simple Smile

# 338

Да имаме Simple Smile

Дам Simple Smile
Момичета, може ли и мен да ме добавите в групата 🙃☺

# 339
И аз бих била много благодарна ако ме добавите във групата.

# 340
И аз съм за групата Simple Smile

# 341
  • София
Пишете ми на ЛС да ви дам линк.

# 342
Здравейте! Гледам си календара за предстоящата седмица и установявам, че в един и същи ден ми се пада да си поставя 💉клексан и час по-късно да бъда на вливка с Интралипид. Някой има ли представа това дали е проблем?

# 343
Здравейте бъдещи мами последната ми МПС беше на 17 февруари най накрая се сбъдна нашата мечта да видим две чертички.Вече съм в 7 гестационна седмица днес видяхме туптящо сърчице ще се радвам да науча полезни неща за вбъдеще нямам никакви симптоми освен болезнени гърди успех на всички мами ☺️

# 344
Здравейте бъдещи мами последната ми МПС беше на 17 февруари най накрая се сбъдна нашата мечта да видим две чертички.Вече съм в 7 гестационна седмица днес видяхме туптящо сърчице ще се радвам да науча полезни неща за вбъдеще нямам никакви симптоми освен болезнени гърди успех на всички мами ☺

Добре дошла!
Аз също съм с ПРМ 17.02 ❤

Общи условия

Активация на акаунт