Ноемврийски бебета 2023г.

• 48 738
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Минах при Михова днес днес първа ФМ в Надежда. Тя ме гледаше и с предишната бременност. Чаках около 10мин. Всичко изглежда наред, има каквото трябва където трябва. Кръвни пуснах и резултат - до другия петък, но би трябвало уж всичко да е наред.
Простете бременния ми мозък, на кой трябваше да пиша да ме добави в групата във фб?

На мен ☺

# 601
Момичета имате ли бяло или жълто течение.

# 602

Аз имам, но според мен е от утрогестана, който поставям. Така или иначе, навсякъде пише, че е един от честите симптоми по това време от бременността и, ако все пак изглежда притеснително - да се коментира с лекар.

# 603
И аз пия утрогестан и мисля че е от него.

# 604
Момичета, как сте с кръста? От скоро имам болки, които на моменти направо сковават… прилича и най-вероятно е прищипан нерв, защото ми се струва позната болка, а и преди да забременея ми се е случвало.

# 605

Оскъдно бяло течение си имам, спрях вече Утрогестана. Но и с предната бременност имах и сега, явно. Имах и гъбична инфекция, която според мен е повлияла и резултатът от цитонамазката. Вече съм я излекувала и предполагам, че на 25 - ти ще повторим цитонамазката, не бързам да се стресирам (излезнал е граничен резултат 2- ра към 3-та А група, а бях 2-ра).

Момичета, как сте с кръста? От скоро имам болки, които на моменти направо сковават… прилича и най-вероятно е прищипан нерв, защото ми се струва позната болка, а и преди да забременея ми се е случвало.

С кръста съм добре, ама седна ли на земята, едвам ставам, всякаш накакъв нерв на хълбуците ми се притиска и докато се размърдам ми е мъка...

И бонус въпрос от мен: някой има ли представа колко време отнема изследване по инфектология в лаборатория Геника? АГ ми беше пуснала 3 изследвания по инфектология, предполагам, заради вируса който прекарах и върлуващите гадове в същият период + вит. D. Вит. D ми излезе още същият ден, но от другото изследване няма резултати. Живи и здрави, във вторник ще звънна да проверя, но... все пак ако някой знае, ще съм благодарна да ми каже за колко време стават, защото, не се притеснявам, но ми действа изнервящо...

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 18:23 от Petya42

# 606
Имах и бяло и жълто и на микробиологията няма нищо.

Искам да питам пиете ли Магнезий ? Изписан ми е Биолектра 365 по 2т на ден и сякаш ми идват в повече. Получавам диария след приема му. Писах на лекарката ми и тя каза да продължа с приема му до следващата ни среща (към края на месеца)

# 607
За Геника знам, че са бързи попринцип, но съм чувала и за резултати до седмица, но за какво конкретно не мога да кажа.

Оскъдно бяло течение си имам, спрях вече Утрогестана. Но и с предната бременност имах и сега, явно. Имах и гъбична инфекция, която според мен е повлияла и резултатът от цитонамазката. Вече съм я излекувала и предполагам, че на 25 - ти ще повторим цитонамазката, не бързам да се стресирам (излезнал е граничен резултат 2- ра към 3-та А група, а бях 2-ра).

С кръста съм добре, ама седна ли на земята, едвам ставам, всякаш накакъв нерв на хълбуците ми се притиска и докато се размърдам ми е мъка...

И бонус въпрос от мен: някой има ли представа колко време отнема изследване по инфектология в лаборатория Геника? АГ ми беше пуснала 3 изследвания по инфектология, предполагам, заради вируса който прекарах и върлуващите гадове в същият период + вит. D. Вит. D ми излезе още същият ден, но от другото изследване няма резултати. Живи и здрави, във вторник ще звънна да проверя, но... все пак ако някой знае, ще съм благодарна да ми каже за колко време стават, защото, не се притеснявам, но ми действа изнервящо...

# 608

Искам да питам пиете ли Магнезий ? Изписан ми е Биолектра 365 по 2т на ден и сякаш ми идват в повече. Получавам диария след приема му. Писах на лекарката ми и тя каза да продължа с приема му до следващата ни среща (към края на месеца)

Здравей, да това е страничен ефект, но би трябвало да свикне организма.
Помолете я да ви го смени с такъв, който не предизвиква разтройство.
Само след приема ли е диарията или е многократно през целия ден?

# 609

Здравей, да това е страничен ефект, но би трябвало да свикне организма.
Помолете я да ви го смени с такъв, който не предизвиква разтройство.
Само след приема ли е диарията или е многократно през целия ден?

Само след приема му еднократно. От 1 ден нямам и ако пак се появи ще и пиша. Благодаря

# 610
Petya24, какво точно представлява това изследване - в смисъл какво се търси? Понеже и аз изкарах не знам колко вируса откакто съм бременна за съжаление, и силно ме вълнува какво са ти назначили и какво се очаква да покаже? Мен ме изследваха за грип и ковид. Отделно за цитомегаловирус. Но друго не…

# 611
  • София
[video][/video]
Аспирин протетта е малко вож с две устриета. Специалистите по репродуктивни проблеми вече изобщо не го препоръчват както преди след трансфер да се пие, защато доказано вреди на лигавицата и прави имплантацията трудна. При тромбофилия го включват вече на по-късен етап след + тест примерно ако има нужда. Аз на първия си цикъл ин витро пих месец преди трансфера по препоръка на генетика, който ме следеше и смятам, че на това се дължи не успехът ми, но до тогава не знаех за тези нови проучвания и методики. Та искам да кажа, че всяко нещо трябва да се поставя под въпрос дали е добре за конкретния случай.

Може ли да цитирате медицинска литература зад това твърдение? Благодаря.

# 612
Petya24, какво точно представлява това изследване - в смисъл какво се търси? Понеже и аз изкарах не знам колко вируса откакто съм бременна за съжаление, и силно ме вълнува какво са ти назначили и какво се очаква да покаже? Мен ме изследваха за грип и ковид. Отделно за цитомегаловирус. Но друго не…

Ами, изследването ми е за рубеола, цитомегаловирус и токсиплазмоза. Но не знам какво се очаква да покаже... резултати няма... Grinning .

Аз имам нов въпрос, малко глупав. Явно под влияние на хормоните все ми е хладно. По - добре съм, от колкото когато бременеех с дъщеря ми (Август носех дълъг анцунг и суичър, на адските жеги), но все пак си ми е хладно. Съответно, имам проблем и с взимането на душ. В смисъл... не мога да ползвам хладка вода, каквито са препоръките, ползвам по - топла защото иначе ми е студена... та има ли някоя от вас която да е така? Стряска ме това нещо, ама просто да се къпя и да зъзна пак не става... иначе душа ми бие в гърба, но все пак...

# 613

Ами, изследването ми е за рубеола, цитомегаловирус и токсиплазмоза. Но не знам какво се очаква да покаже... резултати няма... Grinning .

Аз имам нов въпрос, малко глупав. Явно под влияние на хормоните все ми е хладно. По - добре съм, от колкото когато бременеех с дъщеря ми (Август носех дълъг анцунг и суичър, на адските жеги), но все пак си ми е хладно. Съответно, имам проблем и с взимането на душ. В смисъл... не мога да ползвам хладка вода, каквито са препоръките, ползвам по - топла защото иначе ми е студена... та има ли някоя от вас която да е така? Стряска ме това нещо, ама просто да се къпя и да зъзна пак не става... иначе душа ми бие в гърба, но все пак...
[/quote

Нагласям си водата както ми харесва е не вряла де.Никога не съм знаела това за водата как да е докато се къпеш.Температурата на водата я правя както всеки път като се чипкам.

# 614

И аз се къпя с топла към гореща вода. Леко намалям температурата заради бебето, но не мога с хладка. Много ми отпуска мускулите и се чувствам добре след топъл душ. Важно е да не ти става лошо от парата и горещината.
С първата си бременност пак бях така и нямах проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт