Търся електронна книга - 42

• 103 918
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Euskal Herria
Да, така е.

Аз разбрах,че не желае да споделя книги,а само да раменя.
А каква е гаранцията, че този,  с който сте разменили книги, няма след това да я пусне свободно тук или в групи и сайтове в нета? Все пак говорим за електронни книги, не за хартиени издания.
Не целя заяждане, просто ми е любопитно.

Третата книга на Кейти Робърт от "Мрачен Олипм" вече е налична в рулит.

# 346
  • Бургас
Всъщност момичета аз сега разбрах, че Sisi Rose разменя закупени от нея ел.книги с някой който също има такива. Тук обаче споделяме безплатни ел.книги и вероятно тя ще е добре да пише в темата за размяна на книги, а не в тази. От тук идва объркването ми/ви.

# 347
  • Плевен / София
Всъщност момичета аз сега разбрах, че Sisi Rose разменя закупени от нея ел.книги с някой който също има такива. Тук обаче споделяме безплатни ел.книги и вероятно тя ще е добре да пише в темата за размяна на книги, а не в тази. От тук идва объркването ми/ви.
Тези книги нали имат защита и могат да се четат само от закупилия книгата....Как ще ги разменя?

# 348
Здравейте, дали има eл. вариант на книгата "След пет години" на Ребека Сърл, ако някой я има ще помоля да ми я изпрати на  dqvol4eto91@abv.bg

# 349
  • Бургас
Тези книги нали имат защита и могат да се четат само от закупилия книгата....Как ще ги разменя?[/center]
Чела съм, че може да ги свали на до три устройства, т.е. линка е активен за три изтегляния ?! говоря просто наизуст, но нещо такова ми се е мяркало пред очите. Днес за първи път купувам ел.книги и дори не съм направила опит да ги сваля.

# 350
Аз разбрах,че не желае да споделя книги,а само да раменя.
Абсолютно не е вярно. Ако някой желае нещо от моя списък, да пише ЛС или във форума. Ще пратя. Ако някой има нещо от моите търсени, ще се радвам да ми прати. Не е задължително да е размяна с един човек

# 351
Здравейте, мога ли да намеря ел. книгата "Сърце" на Виктория Бешлийска , също и "Глина"

# 352
Ларш Кеплер - Юна Лина - Преследвачът - https://dox.abv.bg/download?id=c77f03b51a# - Линк за сваляне
И аз благодаря за книгата Flowers Hibiscus
Да имаш случайно други негови книги на български: Пясъчния човек и Ловецът на зайци?
Най-новите книги ги имам на английски: Lazarus, The mirror man. Ако някой ги иска, пращам веднага.

https://mega.nz/folder/UN8AzDaJ#hM4_niZJGplwKXqP_l6XVQ

И аз търся “ловецът на зайци”. Може ли активен линк отново?

# 353
Здравейте , търся книга със DRM защита
Скрит текст:

# 354
Скрит текст:
Ларш Кеплер - Юна Лина - Преследвачът - https://dox.abv.bg/download?id=c77f03b51a# - Линк за сваляне
И аз благодаря за книгата Flowers Hibiscus
Да имаш случайно други негови книги на български: Пясъчния човек и Ловецът на зайци?
Най-новите книги ги имам на английски: Lazarus, The mirror man. Ако някой ги иска, пращам веднага.

https://mega.nz/folder/UN8AzDaJ#hM4_niZJGplwKXqP_l6XVQ

И аз търся “ловецът на зайци”. Може ли активен линк отново?
Качила съм линк на Юна Лина на предишната страница. В него са и шестте книги

# 355
# 356
Здравейте! Търся Джона Бенет на Тижан. Втората книга Бенет Мафия
vesi.altanova@gmail.com

# 357
Здравейте! Търся Джона Бенет на Тижан. Втората книга Бенет Мафия
vesi.altanova@gmail.com

Не мисля, че тази книга е превеждана на български. Поне аз не съм я срещала никъде

# 358

Сис се включва да обясни:
Купувам си книги.
Купувам си и електронни книги.
Заменям електронни книги, които съм си купила.
Не качвам купени книги.

Колежката беше си качила списъка, останах с впечатление, че си предлага книгите за  размяна.
Много добре знам в коя група пиша, за да не се спекулира повече.
Тук циркулират книги, нали не мислете ,че ги носят щъркелите:satisfied:Stuck Out Tongue Closed Eyes

Книги купени от сайта на Хеликон и Сиела трябва да се теглят веднага, защото имат май срок и са до два формата .
Книги от Библио стоят в акаунта и имаш достъп до тях.
Книги от Ориндж и от Бард - имат си собствени платформи за четене. Но и от там има начин да си ги прехвърлиш.
За сега нямам повече места от които си купувам книгите.
Ай стига толкоз с мене:battery:

# 359
Здравейте! Някой има ли  книгата на Антъни  Робинс    Неограничена власт или изкуството да владеем себе си в електронен вариант. Ще бъда много благодарна, ако някой ми я изпрати на antoniya_anastasova@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт