Психология на изневярата

• 21 347
  • 465
  •   1
Отговори
# 405
Никой от тези, дето осъждат така крайно изневярата, никога не са изневерявали. Питам се дали са фригидни, асексуални или просто са едно ниво морално над обикновените хора
Мога да ти гарантирам, че либидото ми е по високо от твоето. На 40 и след 15 години заедно, още я изкъртвам моята, мога и сутрин, и вечер, и по много. Да не изневерявам не ми струва усилия, просто нямам нужда. Привличат ме и други жени, но нямам нужда да продължавам контакт с тях, само някой поглед или приказка и до токова. Не си мисли, че всички са като тебе, това си е така по рождение. Писал съм много пъти за най дoбрата ми приятелка, бях влюбен в нея около година и колкото и да се опитвах не можех да го преодоля. Постоянно излизах с други момичета, в даден момент започваха да ме дразнят и прекратявах, нищо че откачах от липсата на секс. Така че не генерализирай, хората са различни.

# 406
Ето, за такива мъже, като Rf, говоря.
Намират се, не са някаква изчезнала находка.

# 407
  • София
Не считаш ли, че има човек, на който ще държиш достатъчно, че да рискуваш загубата му, заради изневяра?
Имало е, но съм рискувал много внимателно. Бракът не е лошо нещо, но не стигнах до там, заради нежеланието си за дете най вече. Не ме интересува дали е правилно или не. Сигурно съм коцкар, но не се обиждам

# 408
Ами, да. Така ти се живее- живей си. Описваш се широкоскроен, обаче, а не приемаш, че някои неща са възможни.

# 409
Скрит текст:
Не считаш ли, че има човек, на който ще държиш достатъчно, че да рискуваш загубата му, заради изневяра?
Имало е, но съм рискувал много внимателно. Бракът не е лошо нещо, но не стигнах до там, заради нежеланието си за дете най вече. Не ме интересува дали е правилно или не. Сигурно съм коцкар, но не се обиждам
Забелязала съм, че липсата на желание за дете много често е свързана със склонността към изневяра у хората. Коцкарите не искат деца. Ако някоя е успяла да върже такъв с дете, то е за кратко.

# 410
  • София
Аз със сигурност знам за минимум двама, които изневеряват масово на половинките си (женени или с дългогодишни връзки, с деца). Имат си техните оправдания, кефи ги, получава им се с жените и го правят. Жените им май не знаят, но май не е да не подозират. Но тях не ги познавам лично, и нямам супер директни впечатления. Знам и за такива с дългогодишни паралелни връзки. Та да, има такива мъже, има такива "семейства". Далеч не са всички - някои не искат, други не им е нужно, трети нямат възможността, четвърти предпочитат да не рискуват - случаи всякакви. Познавам и жени, които изневеряват, отново поради всякакви причини и в различни конфигурации. Всеки си преценява за себе си.

Иначе едно мое наблюдение, във връзка сексът е много по-често, отколкото без връзка Joy Защото винаги има с кого. Изключая тези, които живеят във връзки без секс (техен изобр, който не разбирам) и наистина супер оборотните мъже, но те са много малко, а и за тях не съм сигурна, че успяват всяка вечер.

Ами, да. Така ти се живее- живей си. Описваш се широкоскроен, обаче, а не приемаш, че някои неща са възможни.

Широкоскроените винаги са много тесногръди що се отнася, до тези, които предпочитат различно от тяхното Joy Всъщност това с широкоскроеното е много елементарен опит да накараш някой да приеме твоето, за да не излезе еди какъв си.

# 411
  • София
Никой от тези, дето осъждат така крайно изневярата, никога не са изневерявали. Питам се дали са фригидни, асексуални или просто са едно ниво морално над обикновените хора
Мога да ти гарантирам, че либидото ми е по високо от твоето. На 40 и след 15 години заедно, още я изкъртвам моята, мога и сутрин, и вечер, и по много. Да не изневерявам не ми струва усилия, просто нямам нужда. Привличат ме и други жени, но нямам нужда да продължавам контакт с тях, само някой поглед или приказка и до токова. Не си мисли, че всички са като тебе, това си е така по рождение. Писал съм много пъти за най дoбрата ми приятелка, бях влюбен в нея около година и колкото и да се опитвах не можех да го преодоля. Постоянно излизах с други момичета, в даден момент започваха да ме дразнят и прекратявах, нищо че откачах от липсата на секс. Така че не генерализирай, хората са различни.
Ами такива са ти разбиранията. И аз съм на 40, ама не смятам, че е толкова важно да съм верен на някого,колкото и любов да има помежду ни. За мен това са някакви безмислени добродетели. Това не съм аз

# 412
Коя добродетел е смислена, PITP- може и с въпросителна. Имал си жена, която е правела нужното, за да ти е добре. Ти каква смислена добродетел й засвидетелства?

# 413
  • София

Е бъди си ти де... защо ти трябва всички да са като теб?

# 414
Скрит текст:
Няма как да ми го гарантираш, обаче. Въпреки това, нищо не се променя за мен с този коментар.
Не се заяждам. Само отбелязвам. Не съм запознат дали за това дават орден Стара планина, орден Георги Димитров или орден Герой на социалистическия труд или може би Нобелова награда. Всеки си има мнение по темата и не знам защо сте толкова критични към различното такова.
Все пак статистически по голямата част от населението изневеряват. Де факто, де юре и тем подобни сте малцинство
Статистически са 25 % от мъжете и 15 % от жените. Или в общо 40 % от браковете има изневяра. Ако Krist твърди, че не е изневерявала, шансът е под 25 %. Не знам как реши, че е 100. 75 % от мъжете не са изневерявали в брак.

25% от мъжете участват в също толкова от браковете. 15% от жените пак така.

Не по-малко от 25% и не повече от 40% от браковете.

Потенциално има до 15% щастливи бракове в които изневеряват и двамата. Joy

Само че фактическата житейска дефиниция на брак не е само наличие на удостоверение.

# 415
  • София
Коя добродетел е смислена, PITP- може и с въпросителна. Имал си жена, която е правела нужното, за да ти е добре. Ти каква смислена добродетел й засвидетелства?
Е, не знам сега какви добродетели. Трябва да се напъвам. Ами бях с нея и имах някакви чувства

# 416
Скрит текст:
Скрит текст:
Няма как да ми го гарантираш, обаче. Въпреки това, нищо не се променя за мен с този коментар.
Не се заяждам. Само отбелязвам. Не съм запознат дали за това дават орден Стара планина, орден Георги Димитров или орден Герой на социалистическия труд или може би Нобелова награда. Всеки си има мнение по темата и не знам защо сте толкова критични към различното такова.
Все пак статистически по голямата част от населението изневеряват. Де факто, де юре и тем подобни сте малцинство
Статистически са 25 % от мъжете и 15 % от жените. Или в общо 40 % от браковете има изневяра. Ако Krist твърди, че не е изневерявала, шансът е под 25 %. Не знам как реши, че е 100. 75 % от мъжете не са изневерявали в брак.

25% от мъжете участват в също толкова от браковете. 15% от жените пак така.

Не по-малко от 25% и не повече от 40% от браковете.

Потенциално има до 15% щастливи бракове в които изневеряват и двамата. Joy

Само че фактическата житейска дефиниция на брак не е само наличие на удостоверение.
Първо - как така 25 % от мъжете и 15 % от жените участват в брак, като се женят мъж и жена и населението е разделено приблизително по равно мъже-жени? Второ  - 25 % пак са си 25 %. Или твърдиш, че във връзките без брак статистиката е друга и там изневеряват повече? Ако е така - това е още по-интересна тема на разговор. Защото имаше тема "за или против брака" и там много хоря твърдяха, че нищо не се променя.
Допълвам се: между другото статистиката за 25 % мисля, че е американска, а там 68 % от мъжете са женени.

# 417
Чети без да прескачаш думи, че и без това са малко.

25% от мъжете участват в СЪЩО ТОЛКОВА ОТ БРАКОВЕТЕ, тоест пак 25% в тези 25% участват и 25% от жените от които 15% изневерявят.
Тоест минимум 3.75°% процентни пункта или 3.75 (кажи го 4) от 25-те жени на 25-тимата изневерителя също изневеряват. Само че максимумът е 15-те изневерителки да са омъжени за 15 от 25-тимата изневерителя.

Така се получава 15-4=11, 11+25= 36% от браковете имат един или повече кръшкач.
В действителност е по-малко, но не по-малко от 25%

Брак все пак имаме когато има нещо общо между съпрузите, тоест бих го разширил и над тези, които нямат удостоверение, но бих махнал тези, които нямат деца, както и някои от имащите, но по различни причини не споделящи достатъчно неща.

# 418
Брак=удостоверение, дали участващите имат емоционална връзка един с друг=?

# 419
PITP, ти просто силно обичаш себе си. Собствените желания са на първо място. Нищо лошо в това, живей си по този начин, не знам какво се очаква да ти кажем. Щом така ти е добре, не знам какво те бърка ние как живеем, кой на кого изневерява или не изневерява.

Общи условия

Активация на акаунт