Психология на изневярата

• 21 346
  • 465
  •   1
Отговори
# 360
Не е това, няма друга. Не е изобщо такъв тип.

# 361
Как така не се сеща? Никой ли не го подсеща?
Ако подсещаш с години и ти отказват или пък от тях да мине колко ще издържиш?

аз сигурно щях да се сдухвам известно време, после да се ядосам и накрая да го напусна

# 362
Злодеида, има едни хапчета, силденафил, същото активно вещество като виаграта, обаче два пъти по евтини, за двойно по голямо количество.
Пробвайте от тях, някои аптеки ги дават без рецепта

# 363
- Изневерявали ли са си Адама и Ева?
- Библията мълчи по въпроса, но според Дарвин, човек е произлязъл от маймуна...

# 364
- Изневерявали ли са си Адама и Ева?
- Библията мълчи по въпроса, но според Дарвин, човек е произлязъл от маймуна...
Тя затова Ева разправя наляво надясно, че свекърва и била маймуна.

# 365
  • София
Злодеида, има едни хапчета, силденафил, същото активно вещество като виаграта, обаче два пъти по евтини, за двойно по голямо количество.
Пробвайте от тях, някои аптеки ги дават без рецепта
Стигне ли се дотам... ебати живота

# 366
Има хора, които просто не са "хищни хиени" и няма как да бъдат "излекувани" от това.

# 367
Медицината и фармацията са много напреднали последните години.

# 368
За мен лично нещата са много преплетени - без интимност няма как да изпитвам обич и доверие, а без обич и доверие не мога да влизам в интимност. Физически мога, но не искам, защото не ми харесва. Възможно е да смятам така, защото не съм се чувствала нежелана във връзките си - по различни причини е имало известни периоди на въздържание и от двете страни, но липсата на секс не е била трагична, защото е имало други видове близост, с които пак показваш на партньора си, че ти е важен и ви е хубаво заедно. Ако партньорът ми започне да ми отказва интимност без съществена причина (като здравословен проблем), и това започне да се отразява на моето самочувствие, на отношенията и връзката ни - ще направя каквото мога да поправя нещата, и ако не са поправими - ще си тръгна, независимо на колко години сме и каква е житейската ни ситуация. Не бих изневерила, защото за мен това ще е неуважение преди всичко към самата мен, не съм такъв човек, и никога няма да бъда. Да бъдеш първосигнално физически привлечен от някого е нещо, което се случва непрекъснато. Но да реализираш това привличане е твое лично решение, няма такъв филм като "случи се". А промяната в либидото в зряла възраст винаги има някаква причина, в интерес на всички замесени е да се намери и отстрани причината. Простата,  алкохол, затлъстяване, диабет, хормони, стомашно-чревни, професионални заболявания - може да е всичко.

# 369
  • Столичанин ама не в повече :D
Как така не се сеща? Никой ли не го подсеща?
Ако подсещаш с години и ти отказват или пък от тях да мине колко ще издържиш?
А за някакви негови фетиши не сте ли говорили и да ги изпълняваш? Thinking

# 370
И през обръч ли да скача жената? Защо не може да се приеме, че хората могат да бъдат различни в това отношение?

# 371
  • Столичанин ама не в повече :D
Еми ако се кефи на гимнастички по цвички (както се пееше в една песен от мойто тийнейджърство), що па не Sunglasses

# 372
Защото на нея не й се влиза в трикото и цвичките например? Докъде сме готови да стигнем, за да сме привлекателни за някого?

# 373
  • София
Никой от тези, дето осъждат така крайно изневярата, никога не са изневерявали. Питам се дали са фригидни, асексуални или просто са едно ниво морално над обикновените хора

# 374
За другите не отговарям, но аз на ММ не изневерявам. Твърде много го обичам и ценя, че да погледна друг. Физически ми се струва невъзможно да пожелая друг мъж.

Общи условия

Активация на акаунт