Психология на изневярата

• 21 364
  • 465
  •   1
Отговори
# 375
Никой от тези, дето осъждат така крайно изневярата, никога не са изневерявали. Питам се дали са фригидни, асексуални или просто са едно ниво морално над обикновените хора

Изневярата е секс (в повечето случаи). Ако имаш високо либидо и позиви за непрестанно чу*ане с мъж/е, различни от твоят - барем не лъжи като дърт ци*анин :” С Танчето бяхме на фитнес, пък после едно кафенцИ пихме в мола” .. И то така оправдаваш половинчасовото миене на чуждата сперма в банята  - припотила си се у фитнеса!

Аз чудесен секс си правя с мъжа. Не съм ни асексуална, ни фригидна. Не изпитвам нужда от физическа близост с друг мъж.

За мен е гнусно да си отваряш краката за единият в 5 следобед, да се замиеш и в 10 отваряш за другият..

( Простете, че съм толкова вулгарна!)

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 10:41 от Luellis

# 376
  • София
За другите не отговарям, но аз на ММ не изневерявам. Твърде много го обичам и ценя, че да погледна друг. Физически ми се струва невъзможно да пожелая друг мъж.
От колко време сте заедно?

# 377
Осем години, има скала ли, нещо, графика?

# 378
  • София
PITP, пак са ти виновни неизневеряващите, с какво не разбрах Joy Да не би да е защото не искат такъв като теб?

Аз съм доста сексуална и сексуалният ми живот никога не е бил постен. Не съм изпитвала нужда и не съм изневерявала, но и съм си поживяла без сериозни връзки и тогава съм била свободна да правя доста неща Wink Та липсата на изневери нито е обвързана с фригидност, нито с асексуалност, нито дори с някакъв специален морал.

# 379
Дали един човек е свръхсексуален, асексуален, с фетиши, с отклонения, и с каквото и да е - това е личен въпрос, който засяга единствено него и партньора му. За мен никога не е било важно да се състезавам - нито на колко години съм започнала, нито колко "бройки" съм имала, нито какви са потребностите ми в момента. За мен е важно да съм избрала за партньор човек, с когото аз се чувствам добре, и който се чувства добре с мен. Точно аз и точно той. И доколкото нашия интимен свят ни е достатъчен, и отговаря и на моралните ни виждания, изобщо не ме интересува дали странични хора "вярват" или "не вярват" в нашето съществуване Smile  Много ми е любимо като заподскача някой "всички изневеряват", "всички пият", "всички удрят децата си", изобщо "всички така правят" е прекрасен лакмус за отсяване Smile

# 380
  • София
Осем години, има скала ли, нещо, графика?
За 8 години мъжът ти 100% ти е изневерил

# 381
Няма как да ми го гарантираш, обаче. Въпреки това, нищо не се променя за мен с този коментар.

# 382
  • София
Няма как да ми го гарантираш, обаче. Въпреки това, нищо не се променя за мен с този коментар.
Не се заяждам. Само отбелязвам. Не съм запознат дали за това дават орден Стара планина, орден Георги Димитров или орден Герой на социалистическия труд или може би Нобелова награда. Всеки си има мнение по темата и не знам защо сте толкова критични към различното такова. Все пак статистически по голямата част от населението изневеряват. Де факто, де юре и тем подобни сте малцинство

# 383
Каквото ти успокоява съвестта, PITP, това си повтаряй. Wink

# 384
Аз кой защитавам? Подчертах, че говоря за себе си. Сега твърдиш, че е по- голямата част от населението, преди това ми даваш 100% за изневяра.
 В крайна сметка, аз не гарантирам какво е направил той. Гледам и оценявам отношението му, когато е при мен, не го следя какво прави, когато не е. Имам си други приоритети и проблеми. Стига ми, че прави това, което вече прави за нас.

# 385
  • София
Аз даже не мисля, че си успокоява съвестта, защото не мисля, че му е съвестно. По-скоро някаква завист усещам. Както и някаква несигурност в позицията, съответно и тази нужда от постоянна валидация чрез отричане на връзки без изневери.

PITP, ако всички изневеряват, значи не си различен, а норма. Последно, различен ли си или като всички?

# 386
Жалко за всички хора, които си мислят, че това е някакво състезание, и е важно на кое място са, дали са в мнозинството (стадото), дали другите споделят избора им, и дали им ръкопляскат Smile  Хората, които си живеят живота, споделят опита си ненатрапчиво, не съдят, не категоризират и не убеждават другите колко са заблудени Satisfied По това ще ги познаете.

# 387
  • София
Аз кой защитавам? Подчертах, че говоря за себе си. Сега твърдиш, че е по- голямата част от населението, преди това ми даваш 100% за изневяра.
 В крайна сметка, аз не гарантирам какво е направил той. Гледам и оценявам отношението му, когато е при мен, не го следя какво прави, когато не е. Имам си други приоритети и проблеми. Стига ми, че прави това, което вече прави за нас.
Имах предвид 100%,но казах по голямата част, защото това е официална статистика, до колкото съм запознат. И защо трябва да се споделя с партньора нещо подобно? То ако бъдем честни за всичко, връзките няма да просъществуват повече от година. Нямам предвид само изневярата. Хората фантазираме, мастурбираме, флиртуваме....

# 388
Виждащите изневяра и въобще секс навсякъде го правят от позицията на страничен наблюдател.

# 389
Последните 3 не броя за изневяра, защо ги включваш? Има по- сериозни неща, които може да теглят чертата на една връзка от флирт и мастурбация, големи хора сме, нали?

Общи условия

Активация на акаунт