Психология на изневярата

• 21 698
  • 465
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Предполагам наясно сте, че ако някой някога някъде ви изкефи, за да се стигне до отмъщението ще се наложи и вие да го изкефите.
То ясно, че бгмамата само да щракне с пръсти и 5 томкруизовци са вече по без гащи, ама реалността е малко по-различна.
Според мен статистически погледнато броя на изневерите намалява, просто хората с неоправдано високи претенции и от двата пола са се увеличили драстично. Това е добре за (псевдо) морала, обаче за естествения подбор не е. Пък вселенските закони Wink са по-близо до второто. Май, май Simple Smile Simple Smile

Ами аз си имам готови опции.

# 76
Ами аз си имам готови опции.

Това е чудесно. Ама поддръжка правиш ли? Щото опциите са си опции, но без поддръжка да не им се изчака чакането и да се оптват някъде на друго място?

# 77
  • София
Нищо не им правя... Всъщност, вярвам, че няма да ми се наложи да ги ползвам Wink Но ако все пак се наложи де... Познавам си хората, няма да ме върнат Joy

Между другото се замислих покрай темата, че май с всички бивши сме запазили добри отношения.

# 78
Сега разбирам от къде идва прякора Катеричка Wink
Трупа запаси за трудните дни Simple Smile

# 79
  • София
Ами така де... Трябва предвидливост Joy

# 80
И аз опции винаги имам, и не една, но не е в това въпроса.
Нямам потребност да изневерявам, докато нещо не се случи. Но, ако ми го причинят ще го направя с кеф на минутата.
Минимум 3 оргазма ще съм напред. 😄

# 81
ако ми изневерят, изобщо няма да мисля колко оргазма съм напред или назад
а когато си стъпя на краката отново, вече няма да бъде нито изневяра, нито отмъщение
и няма да се метна на първия навит или на някой, престоял в килера десетина години, само и само, за да отбележа точка в някакво въображаемо състезание

# 82
  • София
Всеки има различни похвати да си стъпи на краката Wink За мен няма никакво значение кой какво прави, стига да му помага.

# 83
Секс след изневяра, не се брои за изневяра.
За някои " лекарство" може би.

# 84
  • волно калдъръмче
Ако имам пълноценни отношения извън семейството, но в семейството не, въобще не ме интересува дали това се приема от обществото за изневяра. За мен е по-важно да не изневеря на себе си.

# 85
  • София
Щом има изневяра, семейство няма.

# 86
  • волно калдъръмче
Семейство има, двойка няма. Но това са неща, които всеки си ги разбира по своему.

# 87
Открила си това, което те устройва.
Щом си хепи, друг сляп..и трети пак му е удобна схемата ,)

# 88
  • София
Така е. За мен - семейство няма. Други си живеят така цял живот.

Семейство има, двойка няма. Но това са неща, които всеки си ги разбира по своему.

# 89
Аз резервна скамейка нямам, моята я разкара още като бяхме гаджета. Ама бързо мога да си намеря ако реша. Така или иначе не искам да се стига до там, говорили сме си го с моята да не си ги причиняваме такива един на друг. Пък ако недай си Боже стане, ще го мислим тогава.

Общи условия

Активация на акаунт