Психология на изневярата

• 21 319
  • 465
  •   1
Отговори
# 330
Секс навън и разбирателство вкъщи за мен се взаимоизключват. Това е едно от малкото неща, за които съм пълен максималист. Или мъжът ми ме обича на 100% само мен и не се среща с други, или да си ходи. Не му ща уюта или заради каквото там седят други хора в такива агонии, ако и другаде си вдига настроението Simple Smile

# 331
Питах те нещо - партньора ти разбра ли или не ?

# 332
Питах те нещо - партньора ти разбра ли или не ?
Лично в очите съм му казвала не веднъж. Не му се вярва, но нито ме е питал, нито ако ме пита ще отрека. Начина, по който съм му казала е съвсем сериозен. В сериозен разговор. Не на майтап, не междудругото.

# 333
А аз не разбрах дали тази разлика в либидото се е появила с времето, или от самото начало е било така.

# 334
Значи сте си ОК и няма какво да се тревожиш. Отворен брак и това е. Когато и двамата са наясно - лошо няма. Но единият да кръшка, а другият да мисли, че си има моногамно семейство е много кофти.

# 335
Нямаме брак. Даже вече съм на мнение, че по въпросите със секса трябва да се подписва предварителен договор.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 23:55 от ЗЛОДЕИДА

# 336
Ххаха, кой знае какво и колко ще иска след 10 години...? Ей, развесели ме Simple Smile

# 337
Мен пък би ме обидило много, ако заявя директно на мъжът ми, че съм му изневерила, а той да не ми повярва.
Демек - Ма ти си толкова грозна, че кой ще се прежали да те такова....

# 338
Ххаха, кой знае какво и колко ще иска след 10 години...? Ей, развесели ме Simple Smile
Някакъв здравословен минумум трябва да има предвиден и при невъзможност или нежелание на някоя от страните да има допустим праг за изневери. Знам ли.

Мен пък би ме обидило много, ако заявя директно на мъжът ми, че съм му изневерила, а той да не ми повярва.
Демек - Ма ти си толкова грозна, че кой ще се прежали да те такова....
Не съм от най-красивите да, но и чак непоносимо грозна не съм. В смисъл може и с отворени очи пак да си изпълни поетия ангажимент. Ако иска да ги затваря де, негова работа.

# 339
Интересно, ти, ако поради здравословни причини не можеш да правиш секс да речем 3-4 месеца, дали няма да имаш проблем ако твоя си хване гадже?

# 340
Интересно, ти, ако поради здравословни причини не можеш да правиш секс да речем 3-4 месеца, дали няма да имаш проблем ако твоя си хване гадже?
Какви гаджета? Говорим за секс. Секса какво общо има със сгаджосването?

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 23:56 от ЗЛОДЕИДА

# 341
Аз не те разбирам, но няма и особено значение.

# 342
В този случай е разбираемо, то нормално като не си ореш редовно нивата, да бъде дадена под аренда. За тва много пъти е казвано, сексуалната съвместимост е ключова за успешна връзка. Щом е ок да се клатиш с други, значи всичко е точно, аз не го разбирам и приемам, ама тва си е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него Simple Smile

# 343
Аз донякъде те разбирам, но понеже лично аз, така не мога, не ми се е случвало. Но, доста мои колежки и приятелки действат така. Но, не е за мен това. Имам доста предложения, и то основно такива, но като не ми липсва това, как да се насилвам. Ми, не ми е хубаво така.
Ся, ако ме държат на сухо 1 месец, сигурно и аз така бих разсъждавала.

# 344

Аз не те разбирам. Ако нещо не те устройва във връзката, прекратяваш я. Ако не искаш да я прекратиш, има алтернативи.
По твоята логика всеки мъж с бременна жена трябва да хукне по чуждо, защото жената не може както преди?
Още повече не уточняваш за каква възраст става въпрос. Ако човекът не е в първа младост, откъде такива претенции у теб? То си е ясно...
Също така проблемът може да е в теб – от визия до поведение. Тези мъже не са роботи – да му натиснеш копчето и готово.
Също така, когато стане въпрос за заместители, има и изкуствени такива, плюс мастурбация. От мъжете на бременни жени и пресни родилки се очаква точно това, какъв е проблемът да важи и за жените?
Мога да разбера изневяра заради чувства (от страна на жената, при мъжете работи по друг начин), но заради липса на секс... Ами не, не мога да го разбера.
Друг е въпросът, ако си хлътнала по любовника, но не се връзва с декларацията, че обичаш мъжа си.
С две думи – пази боже от любов като твоята.

Общи условия

Активация на акаунт