Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 4

• 102 711
  • 1 733
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Вестерос
Аз очаквах да са в Гърция поне

# 1 621
  • София
А, и моля, следващия сезон да се заснеме в България! Време е да почерпим от опита на южната ни съседка и да покажем природни дадености и красоти, ако не на света / щото не го гледа целия свят Ергенът /, то поне на сънародниците ни, които отдъхват в чужбина.
Няма как да стане това освен ако не излизат от къщата. Веднага ще има спойлери какво се случва и кои са видени на финал, но сега има, пък какво остава, ако обикалят наши ресторанти.

# 1 622
Да добавя за забавленията на В. Щерева. Щом ни четат, нека знаят, че според мнозинството от нас сценарият на предаването е изключително слаб и плоскостен. Няма динамика и развитие, нито на сюжета, нито на образите.  Свидетели сме на една театрална скованост и липса на въображение. Ергенчето е представено като безсловесен малоумник, който не може една смислена фраза да развие и очакваният диалог е изцяло заменен от тийнейджърско плътско поведение. Монтажът е под всякаква критика, редица участнички изобщо не намират място на екрана и за тях научаваме само от церемониите на розата. Някой беше писал, че турските сериали възбуждат по-голямо любопитство и е абсолютно прав.

Къде-къде по-лесно щеше да им бъде без сценарий, като не ги бива, да не се напъват Simple Smile И вместо да излъчват най-вече синхрони на едни и същи личности, нарочени диалози/разговори и размятат измислени писма, защо не видим нещо реално от това т.нар. реалити - някой автентичен разговор, нещо истинско... голяма бутафория. Само скандалите и разправиите не дрънкат на кухо. И игрите можеха да са много по-интересни и не унизителни. А Ергена да има лимит по колко на ден може да олигави.

За В.Щ.

# 1 623
Чакайте да питам аз нещо, че ми се губи.
Що ние не видяхме как се стигна от гледане в очи и напрегнато мълчание седейки двете гълъбчета по фотьойлите и изведнъж в скута?
Нещо диманиката ми се губи.
Монтажистите дайте малко суров материал! Може и на лични.

"Ся стани. Седни в него. Дръпни я тая пола! Половината ти задни части се виждат иначе. Ще трябва да го пускаме след 23ч. Светлината ок ли е? Давайте. Гледате се, гледате се, гледате се. Камерааааа иииии работи. Клапа"

# 1 624
Евгени е следван от рускиня, свиреща в Руската филхармония и едва ли е единствената от сферата . Тук някой бе решил, че  е световно неизвестен музикант тип - да дадем музика на масите.  Интересно, кога ви хрумват тия? Scream

Другият бисер беше, че досега не е имал контакти с жени и в това шоу Господ му сипва с кофата отгоре?!

Противно на други мнения , аз намирам Евгени и за красив, и за интелигентен, и с държание. Но това не би  ми дало увереността да говоря от името на всички

# 1 625
Сега осъзнавам от снимката на плажа, че Валерия няма никакво секси излъчване, въпреки че е слаба. Май не обича и да спортува.

# 1 626
На Елена подчертано й трябва по-качествен мъж.
А на един качествен мъж, защо му е Елена?
Стига сте я превъзнасяли, с нищо не превъзхожда останалите интелигентни момичета в Бодрум. Прекалено много са насочени светлините на прожекторите към нея, пък тя за мене няма нищо интересно в себе си. Колоритна беше Мони. Примерно.
Елена не е.

# 1 627
Хареса ми играта в класната стая, защото не беше режисирана. Там  участничките бяха себе си. Това допълни представата ми за тях, за ценностите им, за умствения им багаж. Дано има още подобни сцени, а не само безмълвно натискане по дивани и яхти, или тъпи разговори по сценарий.

# 1 628
Стига сте я превъзнасяли, с нищо не превъзхожда останалите интелигентни момичета в Бодрум. Прекалено много са насочени светлините на прожекторите към нея, пък тя за мене няма нищо интересно в себе си. Колоритна беше Мони. Примерно.
Елена не е.

Хайде, бе. Не била интелигентна Елена? Може да не ви харесва, да ви дразни и всичко друго, но да отричате че е несъмнен интелект и цветна личност, на фона на масовата сивота в къщата,  е смешно. Затова и прожекторите са насочени към нея.

# 1 629
Елена не е.

Хайде, бе. Не била интелигентна Елена? Може да не ви харесва, да ви дразни и всичко друго, но да отричате че е несъмнен интелект и цветна личност, на фона на масовата сивота в къщата,  е смешно. Затова и прожекторите са насочени към нея.
Интелигента е- няма спор. А как бихте я оправдали за ситуацията, в която накара Евгени да ѝ масажира краката?

# 1 630
  • София
Брей, брей, изведнъж Евгени стана много активен в инстаграм. Явно от продукцията са му звъннали да се позасили малко, че твърде много хейт натрупа... 😉

А след много молби, ето гифчето на най-прочутата спасителка на плажа Си Джей, ъъъ пардон, Валерия де. 😳😢

🤣

😂

# 1 631
Сега осъзнавам от снимката на плажа, че Валерия няма никакво секси излъчване, въпреки че е слаба. Май не обича и да спортува.
Чудя се още ли си мисли, че някой за нещо ѝ завижда?

# 1 632
  • София
А защо някой трябва да “оправдава” Елена за ситуацията с масажа на ходилата?
На този момент посветихме десетки страници в тази тема. Ако наистина Ви е интересно кой какво мисли по въпроса - върнете се назад и четете.

# 1 633
Виви,чукча-писател,чукча не читател.Едни и същи неща ги дъвчем по сто пъти,едни и същи линкове към клюки и клипчета се постват.Така че,съгласна съм с теб,че малко трябва и да се чете,преди да се напише.

# 1 634
  • Sofia
В следващият епизод на “Много мой човек” май мернах Кристина 🤔

Общи условия

Активация на акаунт