Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 4

• 102 705
  • 1 733
  •   1
Отговори
# 1 635
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14021671 Сузанита била приятелка с бай Елисавет и я защитавала.

# 1 636
Естествено е Елена да изглежда интелигентна на фона на останалите,  повечето от които трудно конструират изречения. Словесната диария, която се лее от нея може да заблуди зрителите, че е много ерудирана, но който си направи труда да се замисли какво казва, ще остане изненадан, че са дрънканици от общ характер.

# 1 637
Хубав или не, Ергенчето бе харесано сал от една Валерия и на инат от Еленка. Останалите нещо... Дано рускинята от филхармонията да не го остави, защото съвсем ще загасне завалията.
Няма да остане без участия, талантлив е, винаги ще има предложения. Но като Ергенче - не му се получи. Момите също бяха хванати от кол и въже, но не успя да ги завърти. Дори професионалистката Айлин се измъчи.
Аз също мисля, че не трябва да изтърва Еленка. Там му е надеждата, тя ще го "оправи".

# 1 638
  • София
Мисля, че ако не режисират толкова много Евгени, то щеше да е по-добре.
Няколко момичета вече казаха, че е забавен, с добро чувство за хуммор, със самоирония и т.н.
Не изглежда добре обаче, когато са му наредили какво да прави, как да говори, как да погледне и т.н.

Сценарият е дъно!
Александра и Ева, ако някой ги гледа, само ще го закопаят още повече - личи си, че е спешен PR за Валерия.
На хората обаче трудно ще повлияе точно това.
Изцяло грешка на сценаристите отчитам този слаб сезон. Евгени имаше данни, подборът на момичета трябваше да е по-качессвен и сценарият не толкова съшит с бели конци.

# 1 639
  • Бургас
За съжаление предаването търси само сеир, ако наистина търсеше романтика и любов, щеше да има предварителен подбор с участие на Ергена да си побере негов тип девойки, а не Пам, Чичото и Габи, както и момите щяха да се записват СЛЕД като са видели кой момък е на тезгяха, щото за всеки самолет има пътници, ама има разлика в класите

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 09:44 от bur02

# 1 640
Какви съвети за Ваня Щерева, за кога съвети.
Диалози - няма! Действие - няма!
Една камара моми вкарали, не могат повече от 6 да проследят или да вкарат в употреба. Имат пианист, имат и пиано, но вместо да им изсвири един канкан и да скочат всички от диваните, да се разтанцуват, да се смеят и блестят, ще гледаме умрели от скука хубави момичета, а т.нар.фаворитка е флегматична и все тая радва ли се или е тъжна, защото е еднаква. Освен като се ядоса.
На Ваня Щерева всичко за казване й го казаха във ВИП Брадър. Аз само мога вече да се съглася с казаното за нея и показаното от нея. Антон Стефанов същата история.
Махнали са тази година кратките текстове, с които чрез предишния ерген са давали кратка информация за местата, на които водят момичетата на срещи. Това и за въведение на зрителя може да служи, но и подаване на тема към момичето на срещата. Но кой да пише кратки текстове, вместо да си кара курорта в Бодрум.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 09:52 от Mama xxl

# 1 641
А защо някоя мома трябва да "оправя" Евгени? Не мислите ли, че с времето ще натрупа повече житейски опит, ще помъдрее, ще се промени и поправи?
Достатъчно е за мен жената до него да го обича и подкрепя,но не и да го контролира.Той е доста свободолюбив и едва ли ще позволи точно на Елена да го командва. А тя може да е с IQ 350, но когато не знае как се напусне към конкретния мъж и на всички им прилага едни и същи флирт тактики, до никъде няма да я докара. А това говорене за бившите за мен показва, че тя не може да продължи напред, да го/ги преодолее. Разбирам, че е била наранена, но никой мъж не обича да слуша как бившия чичко-паричко е бил по-добър от него. Плюс това няма грам харизма и чар.
И още нещо-аз не виждам нищо скорпионско в нея. Ще може ли някой, който е по на ти от мен с астрологията да ме светне по този въпрос?Blush

# 1 642
И аз не мисля, че Евгени е толкова зле в общуването, колкото се изкарва. Да, не е сладкодумен Дон Жуан, който да ухажва и печели момите със слова и разговори. Музикант е все пак, не модератор, при когото работата изисква да разговаря с всякакви типажи и характери. По моите впечатления, той е крайно отегчен и незаинтересован от всички жени в предаването и чисто и просто не му се занимава. Към настоящия момент в предаването предимно вече само си мляска хубавите, когато му падне. Разбираемо, мъж е все пак, кой свободен ще откаже на атрактивна жена.

С Валерия, която го заинтригува с външен вид и естественост, Евгени се опитваше да води активен диалог - работата куцаше заради мадамата. С Кристина - същото положение. Останалите не мисля, че ги харесва визуално до степен да пожелае наистина да ги опознае като личности, извън задъженията на формата. Елена се опита да го стимулира интелектуално, в началото той се показа заинтересован, което говори добре за него, но тя следващите срещи тотално се провали със заучените й реплики и опити да оригиналничи и да се прави на интересна.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 10:03 от Seleste`

# 1 643
Наистина ли е разбираемо мъж да мляска наред жени в такива количества, и то жени към които няма интерес?

Бляк.

# 1 644
  • София
Ауткаста с новото си обзорно видео

# 1 645
Щерева чете тук. Ама казвайте ги тези неща навреме, де! И аз имам какво да й кажа.

Първо, поздравления за Сезона. По мое скромно мнение сте се справили.
Провокирате емоции у зрителя, а това е знак, че едно предаване е успешно. Видно е и от темата, пише се денонощно, така че - Браво!

Второ, зарежете класиката в жанра. Имате едно бижу- Пам. Ми, ползвайте я, бе. Разгърнете образът й, не само да седи скрита и да клюкари. Направете й една хубава прическа, гримирайте я, обличайте й подходящи дрехи.
Па, да разцъфти това момиче. Па, да се погледнат влюбено с Евгени, па да му скочи Пам в скута, па да се целуват...целуват...целуват.
Ей това ще е обрат, драма, шок и ужас.
А сега клише. Една кифла срещу друга кифла, но другата с глазура отгоре, демек умна.
Предвидимо, Щерева, предвидимо!

# 1 646
  • София
Ако четат наистина да кажа, че явно съм единственият зрител и потребител на бг мама, който засега се радва на развитието на сценария. Simple Smile Според мен масово тук не се одобрява просто, защото е Валерия. Ако беше друга тази, която отиде, щеше да обере овации за смелостта, а Евгени щеше да е поздравен, че я е наградил с роза. Може и да греша. На мен тя ми е симпатична, въпреки злобата, която й се приписва.

# 1 647
И защо постоянно трябва да гледаме разговори/монолози за останалите или за Ергена? Толкова ли е трудно да заснемат тези момичета плюс Евгени да обсъждат нещо що-годе непринудено, извън участниците и събитията в предването, така ще ги опознаем повече... или в това последното е проблема Grin

# 1 648
  • София
Този път Тодор Азов право в десетката с последното си видео за Ергенът.
Радвам се, че е преодолял обсесията и недоволството си, че видиш ли е бил критикуван в Бг Мама и си наблегна основно върху случващото се в Ергенът. Каза смели и верни неща. И не, Тодоре, ние тук не пасем трева, нивото е доста високо, не като по други места... 😉

# 1 649
И аз съм много доволна от Азов този път.

Общи условия

Активация на акаунт