💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 251
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Симпатяга е, но май и на него много му шарят очите 😎

# 106
  • София
Ето какво е отговорила Мелис на въпроси на феновете за здравословното състояние на Керем.

Цитат
Здравейте всички.
Получавам много съобщения от всички, просто казвам колко се гордея с брат си и колко невероятен е той и просто искам да кажа, че знам как се чувства той, така се чувствам и аз, както се чувстваме всички ние.

# 107
Линде, това е старо стори на Мелис, където призовава и тя за дарения във връзка със земетресението.

В очакване на лятото и нови подобни снимки Nature Sunny

Керем и децата

Това, което си чул за мен, може и да е истина. А може и да е толкова фалшиво, колкото е човекът, който ти го е казал.

# 108
  • София
Боб Марли за това как трябва да бъде обичан един мъж :Heart  Satisfied Nature Zap

"Той не е перфектен. Ти също не си и вие двамата никога няма да бъдете перфектни. Но ако успее да те накара да се засмееш поне веднъж, кара те да се замислиш поне два пъти и ако си признава, че е човек и прави грешки, дръж се за него и му дай най-доброто, което можеш. Той няма да цитира поезия, той не мисли за теб във всеки един момент, но той ще ти даде част от себе си, която знае, че можеш да счупиш. Не го наранявай, не го променяй и не очаквай повече, отколкото той може да ти даде. Не анализирай. Усмихвай се, когато той те прави щастлива, крещи, когато те ядосва, и се остави да ти липсва, когато го няма. Обичай силно, когато любовта я има, защото перфектни мъже не съществуват, но винаги има един мъж, който е перфектен за теб."

https://www.edna.bg/svobodno-vreme/bob-marli-za-tova-kak-triabva … edin-myzh-4671037
Скрит текст:

Боб Марли / Bob Marley/ е ямайски певец, китарист, автор на песни и общественик. Той е най-популярният изпълнител на реге, който популяризира този жанр извън Ямайка.

# 109
Рейтингът от излъчването на сериала в Аржентина по Telefe.

Три поколения

Спокойна вечер Nature Sparkler

# 110
  • София
Поздрав за всички и за тези от балкона.
Ето така се играе PR любов. За наградите Оскар. Който го може, си го може...

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 00:07 от БлагаВест

# 111
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 112
Добро утро момичета!
Прекрасен петъчен ден.

Ново от Ханде. Заедно с екипа в Дубай.

# 113
Инфо:
Първи епизод на Sen Çal Kapımı в Ютуб вече мина 48М+ Trophy

"Когато фактите говорят, и боговете мълчат..." Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye
Gift Heart

Revolving Hearts

# 114
Добро утро Animal Bee

Дилеми,
Дженифър Лопес отговаря на Боб Марли с тази песен 😆

Превод (колкото ми е по силите 😆)
Скрит текст:
Как обича една жена

Може би избързах,
да стъпвам без да виждам стъпалата,
не оставих раните да заздравеят добре.
Може би , защото съм импулсивна,
оставих толкова неща,
които бяха част от пътя,
част от израстването.
Може би , защото просто бях жена,
която е влюбена в луната.
Само това беше моят грях,
да следвам сърцето си навсякъде,
да следвам лудото си сърце навсякъде.

Обичах така, както обича една жена,
която вижда в мъжа си рая.
Ако се отдавах , го правех изцяло,
ако се провалях, отново започвах,
изправях се по пътя.
Обичах така, както обича една жена,
чиято душа не я е изоставила.
Жена, която опитва всеки следващ ден,
която мечтаеше да мечтае
и от любов грешеше,
и от любов грешеше.

Може би нямаше дистанция, за да видя нещата съвсем ясно.
В края на деня трябваше да загубя.
Ако вятърът ме е отнесъл,
изживях своите моменти.
И в края в моето съзнание имаше само вяра.
Просто следвах тази лудост,
страст , която бързо се изпарява.
Просто вярвах отново и отново,
за да не падна и понякога да не изгубя себе си.
Исках да стана силна.

Обичах, както обича една жена...

"Животът се свива или разширява пропорционално на смелостта."

Хубав петъчен ден! Kissing Heart

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 09:12 от mikipoli

# 115
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus
Мики, за допълнението. Kissing Heart

https://twitter.com/Altair_Deneb_/status/1636329636593278976

"Керем продължава да бъде обект на внимание в испанската преса, въпреки че не се показва сега, когато си почива и се възстановява.
Днес той се споменава по любопитен начин в публикация на Los40 за Били Кристъл и взаимодействието му с Марго Ууд"

Скрит текст:
https://los40.com/los40/2023/03/15/bigbang/1678878536_715417.html
Статията отбелязва рождения ден на Били Кристъл /14.03/ и 35 години от прожекцията на един от хитовите филми на артиста When Harry Met Sally , 1989.

"Този 14 март Били Кристъл навърши 75 години и го направи, демонстрирайки чувството за хумор, което го характеризира и то е, че по някаква причина той участва в Saturday Night Live от години, правейки скечове и имитации.

За да благодари за всички поздравителни съобщения, които получи през целия ден, той реши да благодари със снимка, която много носталгични хора аплодираха. Той се появи клекнал в дънки, маратонки и бял плетен пуловер."

"Авторката Марго Ууд последва примера и също искаше да пресъздаде подобна снимка. Тя зае друга поза от филма, облече се като Кристъл, за да направи нова снимка и същият актьор пожела да я сподели, за да покаже, че я обича. Между другото, ако някой се обърка, Ууд е авторка, приятелка на турския актьор Керем Бурсин, която като тийнейджърка видяла как той я защитава от мачо атака."

Миналата година Марго УУд в Twitter поздравява Керем за успеха му в Sen Cal Kapimi, и разказва за случката в колежа. Нейната публикация е отразена в турската преса.
https://www.turkishtvclub.com/congratulations-to-kerem-bursin-fr … niversity-friend/

Лек ден ви желая! Smile

# 116
Здравейте,
Arzu Sabanci също е била фен на Ханкер

Хубав ден на всички!

# 117
  • София
Башак и Чааръ ще участват в нов филм съвместно, който ще се излъчи на 21 март 2023г. по BluTv.
След цялата трагедия, която ги сполетя, нека им пожелаем успех.

Саморедактирам се!

Ханде Ерчел, Nocturne - Дубай!

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 12:59 от БлагаВест

# 118
  • София

Bige Önal почете паметта на баща си Erhan Önal, едно от легендарните имена на Галатасарай, по повод втората годишнина от смъртта му.

Скрит текст:
https://www.birsenaltuntas.com/magazin/bige-onal/18005/
Юнал каза: „Мисля, че най-щастливото ми място да се събудя беше в скута на баща ми на тази възраст. Тези дни сякаш минаха бързо... На днешния ден точно преди 2 години започна моята зрялост. Като човек, който винаги е искал да остане дете, опитах всякакви начини да се справя с това, но в края на деня се предадох на това, което се случваше в мен… Имаше празнота точно в сърцето ми. След това, с течение на времето, се научих да живея с това, което тази празнота донесе, с променящо се чувство на копнеж и безкрайна любов. Може би съм се доближила малко до това да бъда добър човек… Много обичам баща си. Казвам му всеки ден, днес исках да го споделя с теб..."

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 15:14 от Dilemi

# 119
Добър ден момичета!
От Nocturne

Общи условия

Активация на акаунт