💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 254
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Flowers Hibiscus

Башак и Чааръ ще участват в нов филм съвместно, който ще се излъчи на 21 март 2023г. по BluTv.
След цялата трагедия, която ги сполетя, нека им пожелаем успех.

# 121
Успех на новия проект на семейство Чатънак. Heart Виждам, че Башак ще го играе бременна, дано скоро й се случи и в реалния живот.Heart Eyes

Биге ме разчувства.😪 От една страна това са лични неща, които не е нужно да бъдат споделяни, а от друга нека да бъдат споделяни. Те са като шамар за нас, тези, които не сме загубили родител, напомнят ни да ценим близките си, докато са до нас. Heart Exl

# 122
Откраднах си нещо от Туитър.😍

# 123
Бамбини, идва уикендът ..., а както се досещате имаме график, който следваме от месеци ... Stuck Out Tongue Winking Eye ... така, че "Купонът" ще е на макс Sunglasses

В неделя да няма изненадани ... Sunglasses

Stuck Out Tongue Winking Eye

Хейтът трябва да продължи - няма начин ...., а и дори тук  във форума темите трябва да се пълнят ... нашите са готини, ... помагат ... Stuck Out Tongue Winking Eye  ... с к'вот могат ... малко, но от сърце ... Sunglasses

П.С.
Керем в Туитър:

# 124
Sparkling HeartХубава вечер с  Керем Бюрсин.
Flowers Hibiscus"В крайна сметка не става дума за това какво имате или дори какво сте постигнали. Става дума за това кого сте издигнали, кого сте направили по-добър. Става въпрос за това, което сте върнали."

Revolving HeartsИ Хектор ни пожелава лека и спокойна вечер!
Flowers Four Leaf CloverКолко е чаровен!

Flowers Four Leaf Clover Феновете за Керем "Керем, липсваш ни, върни се при нас, чакаме те!”

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 21:05 от didi54

# 125
Вижте на какво попаднах в Туитър:

Преводът е с Гугъл преводач от португалски.

Скрит текст:
<Много странно е това нещо наречено „двоен аршин“.  Всички майки на момичета искат щерките им да се омъжат за богат и възпитан мъж, който да се държи с дъщерите им като с принцеси. Да ги води навсякъде, където поискат и да им сваля звездите ( в момента, реалният живот е такъв, колкото и да се правите, че не е така и любовта е най-важна. ). Да ги подкрепя, уважава и закриля. Поне аз за моята искам това (казвам го с ръка на сърцето, а не как да свързват двата края със съпруга си, двамата да са нещастни и накрая да се разведат).

А изведнъж в соц. мрежи от няколко дни разкостват Ханде Ерчел, че била тръгнала с Хакан С. заради парите. Била зарязала бедничкия Керем, който дори се разболял от мъка. А като обикаляше баровете, лайкваше голи снимки на манекенки и се държеше като инфантилен тийнейджър, никой нищо не каза. На фенките му, които над 90% на възрастта на майка ми - си траеха. Да не говорим, че същите тези фенки от година твърдят, че няма нищо между Ханде и Керем, Ханкер от февруари 2022 г. не съществувал. Ханде била гадже с Каан. Тогава Ханде на кого е изневерила ….че тази омраза се изля … И изведнъж точно те, уж „верните“ фенове на Керем Бюрсин най-много хейтят и злорадстват, че момчето им е изоставено и страда от тази неблагодарна жена. Тя го е изоставила заради парите, как не я срам.  На това не се ли казва двуличие?  Жалко е ако тези фенки възпитават деца. И дават пример на бъдещото поколение. А и освен лудите фенки на Керем във хейта и неприличните коментари се включиха и т.н. уж верен отбор фенки на Ханде Е., които бяха сигурни до последно, че Ханде и Керем ще се оженят и ще имат даже и деца.

Ние/вие откъде сме/сте сигурни, че е за парите. Вие близки роднини на една от страните ли сте, замесени в случая, че сте наясно как стоят нещата. Ханде си има достатъчно средства. Не е ли възможно според вас да се влюби в някого, който е зад нея, държи се уравновесено, не инфантилно и хлапашки ,и да чака нареждания по телефона, а и най-важното не се казва Керем Бюрсин. С Хакан С. изглеждат много добре и дано им се получи. Всеки има нужда от човек, на когото да се довери и да се отпусне, стабилно рамо на което, ако се наложи да поплаче. Да е стълб в живота.  

В днешно време мъжете са такива женчовци, че ако една жена не е силна и не знае какво иска е загубена. Скъпи жени възпитавайте смели и отговорни мъже, а не лиглювци и женчовци, които се държат за фустата на жената и не могат да поемат никаква отговорност. Ако защитавате такива екземпляри, много лошо говори за вас…..>
Скрит текст:

П.с.
Оригиналният линк не успях да го прикача, за което се извинявам.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 22:01 от tina-latina

# 126
Тина, това мнение на въпросната португалка/бразилка е доста провокативно и в друг случай би предизвикало  скандал в темата. Satisfied Епитетите за Керем пък съвсем не са на място.
С Диди минахте през всички цветове на дъгата тези дни, от Ханде, Хакан, та през Гюнфер и Керем за финал.

По една роза от ергенът за вас двете. Flowers Rose

# 127
Здравейте!

Мисля, че ще пиша само веднъж в тази тема по повод Ханде и Хакан и след това смятам да се оттегля отново.

Тина, нещо нападаш Керем ли с този цитиран пост? 😒

Керем вече е извън тази история. За него остават само спомените, които ще му държат влага цял живот. Спомени за една любов, в която той много повярва, но не успя да достигне до щастлив край.

На Ханде ѝ пожелавам да е щастлива с мъжа, който е избрала. Дано следващия път се усмихва повече като върви с нея на летището, а не да изглежда като на заколение. Лишиха го от Новите години и Свети Валентин с екзотичните модели от Южна Америка. До съвсем скоро се подвизаваше с тях - преди да го дърпат за ръката по летищата. Затова Акиф го нарече Рибарче. Има и слухове за неприпознато дете, но тук темата става твърде дълбока. Дотук звучи като мечтата на всяка майка за нейната дъщеря. 😉🎪

Така де - тези, които се молеха Ханде окончателно да се раздели с Керем, вече могат да се радват. Вече ще е част от велика фамилия. Да, тя има пари, но сега ще ги има без нуждата от нито един работен ден. И една реклама за цвят ще стига...

И не знам какви барове и голи манекенки е обикалял Керем, но това е историята на друг мъж, роден със златна лъжица в устата, чиято единствена цел е била свободно да си живее живота, който е бил добре подсигурен от името, което носи...

Всеки в този живот си преценява докъде и колко. С повече добро от цялата история ще остана към Керем, защото Ханде прави неща, които са странни и са далеч от ценностите, които изповядваше.

Времето ще покаже кой е крив и кой прав.

# 128
Stuck Out Tongue Winking Eye

Керем е в тренда Wink
Kerem
14K Tweets

# 129
Тина, много пристрастно и провокативно ми се струва това мнение. Не мисля, че мястото му е тук. Не сме се събрали , за да хвърляме камъни по чуждите градинки. Разбирам, че някои от вас търсят обяснение за всичко случило си е все някой трябва да е виновен, но понякога изцяло виновни и изцяло невинни няма.
Не мисля, че целта ти е била да внасяш напрежение в темата , но наистина не ми е приятно да чета толкова провокативни коментари. И тези епитети в последния абзац не мисля, че са приложими за Керем.
Не одобрявам такива крайни изказвания нито за единия, нито за другия.
А доколко Ханде и Хакан са подходящи един за друг - времето ще покаже.

Ей така ще съм утре сутринта в темата Joy

Лека нощ и сладки сънища! Kissing Heart

# 130
  • София
Тина, не занам дали Керем е "женчо", но през своя съзнателен живот е живял сам, без опеката на мама, борил се е сам, всичко е постигнал сам. Докато този т.н. "уравновесен" и много "сериозен" мъж на име Хакан не се е отделял от полата на властната си майка. Ако Керем е постигнал всичко сам в професионален и личен живот, то мамин Хаканчо всичко, което има е благодарение на тати и фамилия Сабанджъ. Керем е известен с дълготрайните си връзки, които за съжаление засега не са завършвали с хепи енд. Докато Хакан сменя момите на всеки 6 месеца. Не искам да продължавам да правя съпоставка, защото на всички е ясно, кой е Хакан и кой е Керем. На малкият пръст на Керем не може да му стъпи.
Не искам да коментирам поведението на Ханде. Аз вече си казах мнението. Животът си е нейн. Има глава на раменете си и да решава, как да си го живее. Само че съм сигурна в едно, няма да завърши, като булка в семейство Сабанджъ.
Ето и коментарът на една турска блогърка. Не се различава от моето мнение. Никой не взима насериозно тази нова връзка. В нейното видео тя прави анализ на поведението на Ханде и Хакан, на начина на държане на ръцете. Тя е убедена, че там брак няма да има.

Връзката на Ханде и Керем беше истинска. Любов имаше, но за съжаление нещо там се пропука и не можаха да я съхранят. Докато тази нова връзка на Ханде за мен е много необяснима. Никой не е в състояние да ме убеди, че тя е лудо влюбена и то след, като знае, че само две седмици преди нея той е празнувал с друга. За каква любов говорим. Дори начинът на хващането на ръцете е един театър. Но и него не го изиграха както трябва. Вижте какво значи, когато обичаш...Едната снимка е направена, след като и двамата знаят че ги снимат, а другата, без да знаят че ги снимат.

# 131
Съжалявам, че го публикувах, целта не ми беше да обидя някога, а просто друга гледна точка. 😉
Леко съм обидена и на двамата в момента ,обаче са ми симпатични и ги харесвам.

Ще внимавам занапред какво публикувам 😉
Лека вечер  на всички!

# 132
  • София
Sunglasses
https://twitter.com/BursinGeorgia/status/1636828772421779500
"Всеки, който говори зад гърба ти, знае точно къде се намира.
¡Отзад!"

Слънчице, Гери, Мики, Миси, Линде Hands Plus1

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 23:00 от Dilemi

# 133
Хей, колежки, calm down, както казва Керем. Satisfied
Надявам се, че не съм единствената, на която й е забавно.

Лека нощ с Черешка, да ви умилостивя. Тя сплотява и сдобрява. Sparkling Heart

# 134
Добър вечер момичета!

Елчин и Ситаре

Елчин

Мелиса

Общи условия

Активация на акаунт