💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 255
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Привет, момичета!

Нещата почти никога не са такива каквито изглеждат. Истината е някъде там - между видимо и невидимо. Времето(и по-скоро Ханде☺) ще даде отговори на тези, които ги търсят. Ханде никога не ме е подвеждала със споделеното в интервюта и публикации, докато Керем често ме оставя с противоречиви усещания.

Нека са здрави, щастливи от изборите си и ни радват с успешни проекти.

Успех на Башак и Чааръ в съвместния им проект!

И нека бъдат единствена истина и вярна опора един за друг!

# 136
  • София
"Този свят не е мой, нито твой.
Този свят е безумна пиеса.
Той е кратък – внезапен завой.
Той е пролет – и сигурна есен.
Изтрещя този свят като луд,
угнетен от непрестанното „искам“.
В него всеки се прави на шут –
от високо се пада. До ниско!
Ние с теб – също част от това –
се заричаме в глупава вечност…
Любовта ни е мним параван,
но зад него се крие човечност!
Този свят е убийствен процес.
Токът спира, но ние си знаем:
аз те обичам. Да, точно днес.
Не е наш този свят?
Да, така е."

Добромир Банев

В живота се случва така, че ти липсват не много сериозните, а тези "палавите", тези които те карат да се смееш. Но го разбираме едва, когато сме ги загубили.

# 137
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

# 138
Добро утро момичета!
Пожелавам ви един усмихнат, щастлив и слънчев ден.
По приятелски Елчин и Ситаре

# 139
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

18.03.2022 Керем в Испания за 25-ия Филмов фестивал в Малага - посрещане  Smiley

# 140
  • София
Вчера мениджърката на Керем, Гюнфер е празнувала рожден ден. Аз не вярвам той лично да е присъствал, но знае ли човек...

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 12:29 от БлагаВест

# 141
Вчера мениджърката на Керем, Гюнфер е празнувала рожден ден. Аз не вярвам той лично да е присъствал, но знаели човек...

Гюнфер я наблюдавам от 2 седмици и установявам ,че споделя в IG много щастливи мигове. Защо ли?

Revolving HeartsПрекрасен ден мили момичета!
Sparkling HeartФеновете никога няма да забравят тази прегръдка на ХанКер!
Gift Heart"Можете да дадете целувка, без непременно да изпитвате любов. Да, целувката лесно може да излъже, но прегръдката?
Two HeartsНе, прегръдките не лъжат, защото когато човек те придърпа към себе си и те държи здраво, все едно иска сърцето му в гърдите ти."

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 12:07 от didi54

# 142
Здравейте Animal Bee

Нова/стара снимка с Ханде, качена в инстаграма на Fleim.

Дилеми, ех, хубави емоции бяха по това време миналана година. Sunglasses 🔥

„След всички тези години виждам, че от самото начало бърках за Ева; по-добре е да живея извън градината с нея, отколкото вътре без нея.“
"Дневниците на Адам и Ева", Марк Твен

# 143

Нова/стара снимка с Ханде, качена в инстаграма на Fleim.

Пишат, че снимката е от миналия ноември, покрай излизането й с Биге.

https://twitter.com/handercelbrasil/status/1595135981954666496

Една година от Малага и запознанството с Бандерас.
Ще дочакаме ли нещо съвместно?

# 144
Здравейте!

Животът е колело... Днес Ханде е за ръка с един младеж, преди няколко месеца Керем беше заснет с друга по същия начин... Доколко истинско Е било и Е всичко /визирам Керем и Ханде със своите забежки сега и преди/ - не знам.. Истината е, че не видях пост на Ханде, в който тя така възторжено да коментира кой да е от личните си партньори досега, както го направи за рождения ден на Керем. Както и не забелязах Керем да е говорил с такава светлина и плам в очите за някоя негова предишна изгора, както говореше за Ханде... Малко ми прилича на "натруфена демонстрация" сега последната връзка, която ни набиват на очи, ама нейсе... Всъщност, знаете, че не винаги най-подходящите хора един за друг стигат до брак и семейство... Примери много по света... Така и с Ханде и Керем... Припламнаха ярко, стремително, силно, но и бързо изгоряха в любовта си... Може би така е по-добре... Нека имат и други срещи, други връзки, други партньори... Пък, белким, се оценят един друг - какво са имали и какво са загубили... Ако съдбата е решила да не са заедно, то нека бъде така... Всъщност, една точка винаги има вариант да се превърне в многоточие, т.е. в продължение... Нищо не се знае... Дали сега, дали по-нататък... Или пък никога... Нека са само здрави и щастливи!

# 145
Прекрасна Ханде

# 146
  • София
Ханде е репостнала едно стори на нейната близка приятелка Михре, бившата съпруга на Ибрахим Челиккол.

"Взаимната работа, проектирана от моята красива скъпа @handemiyy, за да допринесе за раните, причинени от земетресението, е адаптирана към тениските с Ноктюрно. Освен това всичките приходи от нея ще бъдат прехвърлени на „Асоциацията за развитие на здравето и образованието на Füsun Sayek“, за да се използва в района на бедствието."

# 147
Flowers HerbЗдравей те момичета!
Не ми се пишеше, но няма да съм аз ...
Тази снимка от РД, Гюнефер много ме натъжи ...
тъжен и самотен ..., ако е Керем!?!

Гюнефер никога не я харесах,  мазна ми е.
Смачкаха ги, чудеса се пишат и творят на техен гръб..., за Ханде ни проглушиха, че е неморална златотърсачка, а напоследък се опитват да изкарат Керем женкар, алкохолик даже и на психолог го пратиха. Жалко, много жалко. Не им простиха ... ЛЮБОВТА!

Фенка се е снимала с фланелката на Ноктюрн ...

Искам, Керем да се възстанови и затанцува така, че да им събере очичките в една точка!
Обещал го е!

П.С. От поста на БлагаВест трябва да се коригирам не е фенка, а приятелка на Ханде ...

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 17:40 от Yassy_N

# 148
  • София

Яси, твърдят, че това е Керем. И така да е, надявам се да е временно и скоро да го видим усмихнат, сияещ, както на червеният килим на откриването на Фестивала в Малага, миналата година. Smiley  Nature Zap Nature Sparkles
+1 Hands Plus1 за Гюнфер. Angry

https://twitter.com/i/status/1637121499789246464

https://www.instagram.com/reel/CbSRaF_oXh-/?utm_medium=copy_link

https://mobile.twitter.com/ardillabb/status/1505073885380808706

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 15:58 от Dilemi

# 149
  • София
Според мен това е Керем.  разбира се, че изглежда сериозен. Първо е прясно опериран и все още не се чувства добре. Дошъл е да уважи Гюнфер. Освен това сигурно се чувства самотен и не му е много весело. Но за всичко това трябва време. И да не се самоизолира.
Яси това което си написала, все едно сме го коментирали.  На същото мнение съм и аз. Много ми харесаха изразите "Смачкаха ги" и "Не им простиха Любовта".  

Керем е силно момче и се надявам скоро да се възстанови физически, а след това да се впусне в неговото амплоа, в нови проекти, които да го откъснат от тежкият му период.

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 18:35 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт