💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 260
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте Animal Bee

Ех, този Бермудез. По една по една до 10 години ще получим всички снимки от тази фотосесия. Joy
Добър фотограф е , няма спор. Sunglasses

Да си припомним другите снимки 🖤🤍

# 166
Flowers HerbДа, слънчице е Керем...
Личи от снимката ... и болката, и подпухналостта, и желанието да зарадва милионите си фенове.
Този цвят каки много модерен...

Обич, любов и подкрепа за бързо възстановяване, кой ако не мама и тати!
Тази пред него да се мръдне ...

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 10:10 от Yassy_N

# 167
Керем изглежда добре.

# 168
  • София
Sunglasses

"Животът е не да чакаш бурята да отмине... а да се научиш да танцуваш под дъжда." Stuck Out Tongue Closed Eyes
/от мрежата/

https://twitter.com/ElisabettaCari4/status/1637474166872915968

19.03.2022 ❤️‍🔥 #KeremBürsin

https://twitter.com/i/status/1637474460478390273  Stuck Out Tongue Closed Eyes

Лека вечер ви желая! Smiley

# 169
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Привет на всички!
Flowers Hibiscus Днес настроението е отлично - слънчевото момче е добре, възстановява се и е в ръцете на най- добрия лекар - мама! Heart Нека да е здрав и да продължава да лудува, да запази част от детето в себе си.
Flowers Four Leaf Clover Добрите хора са и винаги по-малко деца!

Flowers Hibiscus Мили виртуални приятели,
Green Heart Утре ще настъпи най-хубавият сезон - пролетта!
Flowers Four Leaf Clover Винаги го свързвам със събуждането, с новото, с очакването за нещо прекрасно, със слънцето, топлината и любовта!

Green Heart Нека това да е началото и на хубавите новини за нашите Керем и Ханде !
Където и да са, да са щастливи, да работят това , което харесват, да са успешни и да останат същите добри хора , с нови каузи!

Щастлива и успешна седмица, с много слънце и любов!

# 170
Ето актьорският състав на İki Yabancı към момента:
"Актьорският състав на сериала, обявен досега: Ханде Ерчел, Бурак Дениз, Феридун Дюзагач, Гюлчин Хатихан, Джем Давран, Берин Арисой, Бегюм Аккая " Wink

Wink

Gift Heart

# 171
Здравейте,

Приятна вечер на всички!

# 172
# 173
Revolving HeartsКерем, бясна съм ти, жал ми е, реве ми се, но животъг продължава!
Избра тая жена скрита с цветето, къде е блясъка в очите ти момче? Бързо възстановяване!

Flowers Four Leaf CloverЧакаме те с нови проекти , щастлив, весел и истински както във видеото!

https://twitter.com/sckxlove/status/1637457131401265153?s=20

Спокойна вечер!

# 174
Лека вечер .

# 175
  • София
Среднощен привет от мен прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Бих искала в началото на своя пост да ви поздравя с пролетното равноденствие, означавано по традиция в България като Първа пролет, което ще настъпи днес, на 20 март 2023 година! И докато всички хора, живущи в Северното полукълбо са в трепетно очакване на обновлението, събуждането и растежа, на началото на полетта, то тези от Южното полукълбо са в очакване на златната, слънчева и топла есен! Sunglasses

Моите пожелания са да посрещнем Първа пролет с отворени за позитивизъм сърца, с чисто съзнание, непресъхващо вдъхновение, пролетно настроение, усмихнати лица и с нови надежди, нови стремежи и нови успехи! За нас, за нашите любими хора и за нашите любими знаменитости Ханде Ерчел и Керем Бюрсин! Честита и прекрасна Първа пролет!

С известно закъснение бих искала да поднеса своите искрени благодарности на нашата домакиня Поли за чудесната тема, която тя очевидно е подготвила за нас с много желание и любов! Темата е както винаги много красива, стилна и елегантна! Лично за нея е тази невероятна цветна феерия от разноцветни кали която видях вчера на един изключително богат на багри и аромати колоритен пазар за цветя и о, каква приятна изненада! Докато се разхождах и снимах попаднах на тези кали с надпис към тях! Всички тези кали са за теб Поли от мен с много искрени благодарности и много топли чувства!

Не пиша редовно в темата поради различни причини. Понякога поради лични и/или семейни ангажименти, понякога поради служебна заетост и/или често в последно време просто защото нямам какво да кажа! Затова ви чета редовно и мълча! По-добре да мълча, когато нямам какво или не искам нищо да кажа! А и какво да кажа след като не се вписвам напълно в категорията за поклонник или фен?! Не смятам, че имам беден вътрешен мир или проблеми в личния живот, не се стремя да запълвам душевна пустота, не привличам нови запознанства, не търся нови и неизживяни чувства ...... По отношение на личния живот на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин (и изобщо на знаменитостите) винаги съм се опитвала да се придържам към принципа „Celebrities аnd the 3 P’s: Right to Personality, Privacy, and Publicity under Intellectual Property Laws” (Знаменитостите и трите П: Право на личността, поверителност и публичност съгласно законите за интелектуална собственост“). Колкото и да харесвам една знаменитост и възможния достъп чрез социалните медии до живота на всеки от тях, се опитвам да се поставя на тяхното място и дори за кратко да си спомня за безбройните случаи когато любопитството и стремежът някой да се рови в живота на знаменитостите са преминавали границите на допустимото и нахлуването в личния им живот и определени аспекти от него, които те не желаят да споделят с обществеността. В този момент това може да повдигне автоматично аргумента, че по силата на статуса им на знаменитост, любовта на феновете и интереса на обществеността към тях, тези неща са длъжни да се случат. В същото време може да се твърди, че статутът на знаменитост на известна личност не отрича автоматично факта, че като хора и граждани на страната те също имат всички права като всеки друг гражданин, включително правото им на личен живот. Аз избирам да се въздържам да се интересувам, да коментирам и да пиша за личният им живот! Но се включвам винаги, когато се коментират чисто професионалните и човешки качества на актьорите, творците и талантите Ханде Ерчел и Керем Бюрсин! Защото всеки един от тях в годините е успял да покаже и да докаже на своите привърженици качества, неподлежащи на отричане, достойни постъпки и прекрасни каузи, факти които никой не би могъл да отрече! Heart

И след като темата е посветена на нашите любими Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, няма как да не оставя три от любимите ми снимки от времето когато всички бяхме влюбени в тяхната любов, на екрана и в реала! Снимки от невероятната им, незабравима фотосесия за списание Hello! Turkey 2021! Надявам се Керем да се възстанови бързо, защото операцията му никак не е лека и защото с нетърпение очаквам и от двамата нови проекти и нови успехи на поприщата, в които те самите се чувстват комфортно и са най-добри!

Връщам се обратно към факта, че не пиша редовно в темата, не намирам място в творчеството на поетесите от темата, не се вълнувам всекидневно от всяка една новина свързана с Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, особено след приключването на сериала, който всъщност е първопричината да започна да пиша в тук. Неприятно изненадана бях обаче от текстовете в няколко поста от изминалите дни в смисъл, че някак неочаквано разбрах, че се е променил смисълът и съдържанието на израза „феновете на балкона“:

Цитат
mikipoli
# 75 15 март 2023, 17:52 ч.
П.с. Като домакиня на темата искам да благодаря на всичките ни фенове на балкона, които в последните дни се увеличават главоломно и ни четат явно много подробно и с голям интерес. Виждам, че толкова силно ги вълнуват нашите писания, че ни обсъждат в още цели 5-6 теми във форума. Благодарим за вниманието, поласкани сме. 🥰

mi_si
# 85 15 март 2023, 20:32 ч.
П.С. То по принцип малко тъпо се получава последните дни  ..., уж не можеше да се коментира Ханде в тема, която не е за нея лично и беше тема табу ....  и затова се наложи да се преместим...., а изведнъж ... у комшиите е по-коментирана отколкото при нас. То няма лошо ....,но излиза, че май-проблемът сме били ние, не толкова Ханде ....   Карай .... важното е да сме живи и здрави ...  

Margarita N.
# 87 15 март 2023, 21:24 ч.
Еха, отделят за нас от ценното си време и пространство.😂 Разбирам нежеланието им да се разпишат в някоя от действащите теми включващи Ханде Ерчел и Керем Бюрсин в заглавието си, но да се съберат поне на едно място в първата тема за Керем в раздела от времето на "В очакване на слънцето". Много назад е, но все ще я открият и поне спокойно ще си кажат каквото им е на душата без да са в нарушение 😆🙊

Винаги съм си мислела че принадлежа към тези фенове, т.е. към тези на балкона, когато не участвам активно в живота в темата, когато само чета без да споделям! Сега разбирам с изненада, че имало и друг смисъл в това определение и аз не бих искала да принадлежа към група хора, които пишат некоректни и/или нетолерантни думи за нашите любимци в други теми, нито ще започна да обсъждам кой е по-по-най в разсъжденията си! Не харесвам такъв тип хора и всячеки се опитвам да не ги допускам в обкръжението си! В тази връзка си мисля за наречените от вас „феновете от балкона“. Мислила съм си за тях дълго и преди да се отделим в нова тема през април 2022! Определение за негативни, гневни, злобни и завистливи хора не съществува, но тях все пак ги има! И това не е определение, то не може да се класифицира! Това са просто индивиди, които в един момент – минал, настоящ или дори бъдещ, изпитват емоции, изразяващи психичното им състояние, повлияно от различни субекти и обстоятелства. Всички ние изпитваме емоции, цялата гама от тях, както положителни, така и отрицателни! Според известният американски психолог и почетен професор в Калифорнийския университет в Сан Франциско Paul Ekman (Пол Екман, роден през 1934) шестте основни емоции като гняв, изненада, отвращение, наслада, страх и тъга. Неговото изследване показва най-силното доказателство до момента за седма емоция, която е презрението. Никой, абсолютно никой не е съвършен, затова имаме предоставен по един човешки живот да се учим, да се усъвършенстваме, да опитваме да бъдем добри! Затова пожелавам на тези от „балкона“ здраве, усмивки и успехи! Нека творят каквото и където им харесва, нека само да не влизат в нашата тема! Ние имаме нужда да поддържаме дух на коректност и толерантност тук и нямаме нужда от техни представители. Предпочитаме да живеем изпитвайки по-често основните човешки емоции като изненада (приятна изненада!) и наслада, вместо гняв, отвращение и презрение! Gift Heart

По повод на тях, хората от „балкона“ бих искала да оставя следния цитат на едно момиче (веднага бързам да успокоя любителките на цитатите в темата, няма да бъда конкуренция, нямам слабост към цитатите! Blush), което завинаги остана на 17 години, вечната, незабравимата, невинната, изпълнената с вяра в доброто и в човека Петя Дубарова:Нищожно нещо е човекът! Нищожно! Цял живот пъпли, бори се, създава нещо, но винаги в рамките на своето просто човешко съществувание – него той не може да надхвърли. Виж, ако всеки човек беше по едно слънце, по една планета …“ Ако можехме всички ние да бъдем ако не по едно слънце, то поне по една планета! Nature First Quarter Moon

По повод завистта самата Петя Дубарова е написала на 20.12.1974, когато е била само на 12 години следните извиращи от детската ѝ душа думи:

Завист
Тези, които завиждат, се в болни превръщат,
те от завиждане своите нерви рушат;
тези, които завиждат, се винаги мръщят
дето успех е проправил към някого път.

Много успехи в живота и много победи,
с тях неотлъчно се движи и злобата зла,
радват се всички и все някой с яд ще погледа,
топлата радост на друг щом е дала крила.

Тези, които завиждат, се в болни превръщат -
всичко човешко, завиждат ли, лудо рушат,
чистите мисли и здраве, добро се не връщат,
злоба и завист в сърцето проправят ли път.
Автор: Петя Дубарова

Аз отново съм на път и този път не за да извините отсъствията ми, а за да ви разкрия за пореден път една малка част от себе си по най-добрия начин по който умея ви оставям няколко снимки. Те са от различни части на Европа, но това което в моето виждане ги обединява е моята визия за настъпващата пролет, затова съм събрала няколко от тях под едно общо заглавие: „Пробуждане“!

Скрит текст:

Моля да бъда извинена за дългия пост и за това, че поставих търпението ви на изпитание!  Още веднъж ви пожелавам слънчеви и усмихнати пролетни дни и успешна работна седмица! Nature Sunny

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 01:19 от nrgmama

# 176
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 177
Добро утро момичета!
Спорна седмица .

# 178
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus Честита пролет! Smiley Предчувствие за нещо хубаво, ново начало за природата, да се надяваме и за хората, които имат нужда от това!

Дано не съм ви досадила, Mask но слагам още снимки от Малага 2022 година. Stuck Out Tongue Closed Eyes

https://mobile.twitter.com/Vamanim/status/1505958058593292288

Скрит текст:

Лек ден ви желая!

# 179
  • София
Добър ден и честита първа пролет, мили момичета!

На запитване относно проекта на Ханде с Бурак Дениз TVKusu  е отговорил следното:

Общи условия

Активация на акаунт