💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 696
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Flowers Four Leaf CloverЧестита първа пролет и от мен мили момичета!

# 181
От стори на Ханде

И от Башак

# 182
Здравейте Animal Bee

nrgmama Hug , след постове като твоя на човек му става неудобно да пише. Засрамваш ни всички. Благодаря ти, че още си сред нас. Heart Exl

Стана ми интересно какво пише на сторито на Башак и проверих. Майка й има рожден ден днес. Flowers Hibiscus

Пролет, пролет, най-любимият ми сезон.
Да напълним темата с цветя Flowers Hibiscus

# 183
  • Плевен / София
Скрит текст:
Здравейте Animal Bee

nrgmama Hug , след постове като твоя на човек му става неудобно да пише. Засрамваш ни всички. Благодаря ти, че още си сред нас. Heart Exl

Стана ми интересно какво пише на сторито на Башак и проверих. Майка й има рожден ден днес. Flowers Hibiscus

Пролет, пролет, най-любимият ми сезон.
Да напълним темата с цветя Flowers Hibiscus
Скрит текст:

Здравейте момичета,
Ето и от мен....

# 184
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

nrgmama, благодаря ти, че си с нас и се надявам така да е и занапред. Flowers Hibiscus

Благодаря на всички, че сте в темата, проверявате ни редовно и не сте изгубили желание да се включвате. Може и да не е всекидневно, но знаем, че сте тук. Sparkling Heart От време на време всички губим мотивация да сме активни в темата, поради липса на проекти и на новости в професионален план, за разминаванията в личните им отношения донякъде също. Поне при мен е така, но пък и да спрем не е вариант. В стил Керем Бюрсин:Тръгнахме по този път заедно и ще го извървим заедно...

Цветя за вас! Flowers Bouquet

# 185
  • София
Прекрасно е, когато се включвате момичета, макар и не толкова често. Знайте, че така ни повдигате тонуса. Наистина, след настъпилата ситуация около личните взаимоотношения на нашите патрони, сякаш ентусиазмът малко спадна. Минахме през какви ли не емоции, но нека се опитаме да постъпваме така, както е споделила Ханде през 2021г. за Vogue Türkiye.  Дори, когато ни е тъжно да се опитаме да се шегуваме, да се смеем, защото не знаем дали това, за което сега тъгуваме, не е подготовка за нещо, за което после ще се радваме.

# 186
Flowers HerbИмайте пролет - имайте пролет вълшебство!

ПРОЛЕТТА Е ЖЕНА
Попила нежни пролетни целувки,
докоснали в омаен здрач гръдта,
очаква дръзко своята милувка,
защото Тя сама е пролетта.
Очаква да я срещнат смеховете,
на трепетно възрадвани сърца,
очаква да я любят ветровете
и дланите й да родят слънца.
Душа, измръзнала от зимни преспи,
се моли в миг да спре светът
и обич да пропука ледовете
на уморената й земна плът.
Svetlana

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 17:29 от Yassy_N

# 187
Здравейте,

# 188
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Трогателно! Cry

https://twitter.com/justdemi/status/1637617142655774721  

“Честит рожден ден, BW!  Много се радваме, че успяхме да те празнуваме днес. Обичам те и обичам нашето семейство. Благодаря на всички за любовта и топлите пожелания – всички ги чувстваме” Demi Moore

Актьорът Брус Уилис,  заедно със съпругата си Ема Хеминг, дъщерите му и бившата му жена Деми Мур, отбеляза първия си рожден ден след като бе диагностициран с деменция  На 19.03.2023 г Брус Уилис стана на 68 години.

И за да следваме плана и  графика -  36 епизод на SCK! Grinning

На 20.03.2021 е излъчен 36 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Хаштаг #büyükaşk  "Голяма любов"

Дениз: Еда, чуй. Много е глупаво, знам, но...Не разбираш. Толкова силно те обичах. Бях толкова безнадежден...
Еда: Значи сега наистина съм омъжена за теб?
Айдан: Не, не сте женени. Адвокатите ми много бързо ще решат този проблем. Разбира се, ако Дениз ни сътрудничи. Осъзнаваш ли, че постъпката ти е престъпление, Дениз? Въобще не е ясно какво ще направят адвокатите ми. За пет минути ще те вкарат зад решетките.

Еда: Дениз. Дениз!
Дениз: Да, разбира се. Извинявам се. Ще направя всичко, за да сложа край на тази глупост.
Мело: В такъв случай можем спокойно да отпразнуваме този момент, нали? Ура!

Серкан: Момент, една минутка. Щом всички са тук, искам всички да чуят това. Еда, никога повече, ама никога, няма да те забравя. Няма да преживеем повече подобно нещо. Ще те обичам до края на живота си и никога няма да се отделям от теб. Винаги ще бъда твой. Много те обичам.
Еда: А аз повече. Почакай ме, сега ще има изненада. Мело, включи музиката.

Еда: Сега се опитваш да ми докажеш, че помниш всичко ли?
Серкан: Ами...И „да“, така е. Но в същото време...
Еда: Какво?

Серкан: Знам ли. За нас това е ново начало. При това на красиво място, пред пролива на Босфора. За ли си? Тоест, разбира се, понякога объркан, понякога неспокоен, понякога като робот. Но готова ли си завинаги да преживееш щастлив живот с мен?

Еда: С теб съм готова на всичко. Обичам те. Много те обичам.
Серкан: И аз те обичам много.

Серкан: Прекрасно. Добре дошла у дома си.
Еда: Домът ми? Домът ми е до теб.  Но си мисля...Да се преместим ли от тук и да започнем нов живот? Заедно, на друго място.
Серкан: Да, това е добра идея. Нов дом, ново начало. Като погледнеш, може да се преместим извън града, извън страната. И без това семейство Болат трябва да се увеличи малко. Да, и за това ми е домъчняло.
Еда: За кое?
Серкан: По твоя аромат в дома ми.
Еда: И на мен. Днес толкова се уморих, че чувствам, че ще се разболея.

If Love Is You | Eda & Serkan

Скрит текст:
Ако любовта си ти
Съжалявам, имам чувството, че сме свършили
Гледам в очите ти и също го виждам
Любовта ми беше там и бях загубен
Чрез болката ще преброим цената
Не искам да обичам повече

Ако любовта си ти

Съжалявам, имам чувството, че сме свършили
Погледни в очите ми и виж също
Една любов беше добра, но сега я няма
Чрез болката ще продължим

Ако любовта си ти
Ако любовта си ти

Никога не знаех, никога не знаех как да обичам
Някой като теб
Не, никога не знаех, никога не знаех как да обичам
Някой като теб

Съжалявам, имам чувството, че сме приключили
Погледнете в очите ми и ще видите, че е истина

Някой като теб
Някой като теб

Ако любовта си ти
Ако любовта си ти

https://www.youtube.com/watch?v=WO-GwiaETfc /официалното видео на песента/

Еда: Много ми липсваха тези мигове.
Серкан: И на мен. Еда, много се извинявам за това, че те обидих.
Еда: Не си го направил нарочно.
Серкан: Задължен съм ти за всички прекрасни мигове с теб, които ни очакват в оставащия ни живот. За щастието ни. Ти си героинята на любовта.

Еда: Никога не съм се отказвала от теб. Но се уморих много.
Серкан: Знам. Вече съм тук завинаги. Винаги ще съм до теб.
Еда: Да поседнем малко.Много ми липсваше.
Серкан: И ти на мен. И вече ще направя всичко, което не можах да направя, за да се реванширам. Става ли?

Серкан: Проблеми ли има?
Еда: Няма проблеми. Надявам се и да не възникнат.
Серкан: Какво означава това?
Еда: Имам фобия.
Серкан: Относно какво?
Еда: Съревнование с времето.

Серкан: И от кога това?
Еда: От сега. В момента се появи, точно сега.
Серкан: Но ако искаш, малко да побързаме. Осем часа не са толкова дълго време.

Селин: Не подписвай документите за анулиране на брака. По този начин ще трябва да има бракоразводно дело. И жената не може да се омъжи 300 дни след разтрогване на брака. Тоест, Еда няма да може да се омъжи в течение на 300 дни. Адвокатът каза така. Сега изчезни за един ден, не подписвай този документ. Виж, повтарям. Ако ние сме нещастни, то и те няма да бъдат щастливи. Ще вдигнеш ли?
Дениз: Не знам.

Еда: Ало, Мело. Дениз си е тръгнал.
Мело: Какво? Как си е тръгнал? Къде е отишъл?
Еда: Не, Мело, не.Няма го, заминал е
Мело: Не мога да го разбера. Как може да го направи?
Еда: Не зная. Еднственото, което зная, че вече не е тук.

Мело: Вече не издължам. Уморена съм, задушно ми е. Ще припадна вече наистина.
Пъръл: Права е.
Джерен: Ще припадне.
Енгин: Мело. Мело, добре ли си?
Еда: Мело?
Джерен:
Мело, събуди се.

Дениз: Серкан. Разказвай, как вървят нещата. Успя ли да ме намериш?
Серкан: Не се притеснявай, всичко върви много добре. Скоро ще те намерим. Къде си ти?
Дениз: Ще те накарам да си платиш за всички обидни думи, които ми каза. Въобще не заслужаваш Еда.
Серкан: Дениз, слушай. Не прави глупости. Ела тук и подпиши документа.
Дениз: Серкан Болат, няма какво да подписвам.

Ердем: г-н Серкан, Дениз влезе в някакъв хотел. Да, в хотела. Мисля, че ще наеме стая.
Серкан: Добре, спокойно. Къде си?
Ердем: Аз съм много спокоен. Стоя пред хотела.
Серкан: Добре, остани там. Сигурен ли си, че ще наеме стая?
Ердем: Сигурен съм. Влезе в хотела. Сигурен съм, че влезе в хотела, г-н Серкан. Какво да правя? Тук ли да чакам? Ако Дениз ме види? Какво да правя? Къде да се скрия?
Серкан: Спокойно, Ердем. Нищо не прави, стой там. Просто ми изпрати местоположението, ще дойдем там.

Еда: Признай, че ти си виновен.
Серкан: Добре.
Еда: Извини се. Разбра ли! Извини се. Трябваше да мислиш, преди да ни вкараш тук.
Серкан: 20 секунди, 20 секунди.
Еда: Ще си признаеш, че си виновен. Толкова е просто.

Серкан: Добре.
Еда: Ще се извиниш.
Серкан: Извинявай, Еда. Извинявам се. Навън ли сме?
Еда: Не можеш да върнеш времето.

Серкан: Знам, че не мога да върна времето, Еда. Какво да направя? Да се самообвинявам ли? Какво да направя? Добре, знам. Не мога да върна времето назад. Но мога да те накарам да забравиш всичко преживяно.
Еда: Обещай.
Серкан: Обещавам.
Еда: Тогава ме прегърни.
Серкан: Ела. Ела.

Разбрали от Мело, че Серкан и Еда преследват Дениз,  Айдан, Айфер и Сейфи решават също да се включат в операцията. Сейфи предлага да се обадят на г-н Кемал, но се отказват, затварят темата Кемал. Айфер предлага да отидат в кафенето, защото лисицата ще пообиколи и ще се върне къде? В дупката си. А къде е дупката на Дениз? Кафенето,  разбира се. Отиват в кафенето и наистина Дениз се крие там. Хващат го и решават да го заведат в къщата на Айфер. Скоро всички се събират там, но добрата душа Сейфи е дал на Дениз да пие малко компот, в който обаче Айфер си е разтворила хапчетата за сън. И сега не могат да събудят Дениз, за да подпише документа за развод.

И пак вярната и предана Мело се справя с големият проблем Дениз.

Мело: Останаха 46 минути. Подписвайте вече!
Еда: Хайде, Дениз. Хайде. Подпиши.
Мело: Много ми е зле. От една страта ти, от другата Селин. Наистина ще ви убия. Сядай тук. Сядай.
Дениз: Наистина съжалявам.
Еда: Не се извинявай, Дениз. Подписвай.

- Енгин предлага за направят фирмено парти. Отървали са се от Дениз, Серкан си спомня всичко. Ако това не отпразнуват, то кое?
- Мело случайно научава, че Селин е бременна. Новината я тревожи, не знае дали, кога и как да го съобщи на Еда. В крайна сметка решава и й казва преди партито.

Еда: Селин. Вярно ли е? Бременна ли си?
Селин: Да, бременна съм, но не искам да казвам на никого за това, Еда. Не искам Серкан да знае. Еда, и без това заминавам.
Еда: Какво си намислила пак?
Селин: Нищо, Еда. Ще отгледам детето си сама. Поемам цялата отговорност. Не искам Серкан зда знае. Моля те, и ти не му казвай.
Еда: Не успя да ни разделиш по друг начин и сега опитваш това, нали? Сега така ли искаш да ни разделиш?

Селин: Еда, в момента не правя нищо. Ще отгледам това дете сама. Заминавам.
Еда: Не ти вярвам. За абсолютно нищо не ти вярвам! Но ако това е истина, Селин, ако наистина си бременна, Серкан трябва да знае за това. Ако носиш неговото дете, Серкан има право да знае.
Селин: Еда, не искам Серкан да узнава. Ще взема детето и ще го отгледам сама, Еда!
Еда: Виж, аз отраснах без родители. Много добре знам какво е чувството. Серкан трябва да знае, ако това е истина.
Селин: Еда, аз...Еда, моля те, не казвай на никого.

Серкан: Добре дошла, любима.
Еда: Серкан.

Серкан: Еда. Този път, би ли искала да прекараш остатъка от живота си с мен?

Еда: Не. Не мога. Не мога да се омъжа за теб.

Още малко снимки: Smiley

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 17:45 от Dilemi

# 189
Kerem Bürsin x Yuvam Dünya

"Нашият климатичен посланик Керем Бюрсин за всички нас и проф. д-р Микдат попита Кадиоглу… Какви са подробностите за управлението на бедствия, какво можем да направим поотделно? За отговор на всички тези и още, за да подобрим устойчивостта си срещу природни бедствия."

"Нашият климатичен посланик Керем Бюрсин за всички нас проф. д-р Mine Durusu попита Tanrıöver... Как можем да направим нашата здравна система по-устойчива срещу бедствия? За отговор на всички тези и още, за да подобрим устойчивостта си срещу природни бедствия."

"Нашият климатичен посланик Керем Бюрсин и психологът д-р. Гизем попита Sürenkök… Как можем да подобрим психологическата си устойчивост срещу бедствия?"

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 19:31 от midnight__sun

# 190
# 191
  • София
Снимки на Керем от видеото с проф. д-р Mine Durusu

https://twitter.com/i/status/1637869173777784832

# 192
Керем е човек с главно "Ч" Gift Heart

Sparkling Heart

и отново в тренда Wink
#KeremBürsin
7,327 Tweets

# 193
Излезе фрагман за новия сериал на Башак и Чааръ. Предполагам, че ще е нещо като Aynen Aynen - ситком някакъв, така ми се струва.

И нова снимка от тях Heart Eyes

# 194

Gift Heart

Sparkling Heart

P.S.
Башак и Чааръ са големи сладури Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт