💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 720
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Профилът, който е близък до Керем е пуснал това:

„Да бъдеш добър човек“

# 271
Прекрасна, Красива, Ослепителна

# 272
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

https://twitter.com/EvaHetaira/status/1639244766104948737
Когато си в средата на океана, очите ти трябва да гледат към хоризонта, а не към това, което си оставил зад себе си.

# 273
Малко от архива Sunglasses
Ханде Ерчел & Vogue (2021)

# 274
Flowers Herb Да..., Хандецето ни плиска с остаряли сесии от 2021г. за Vogue 2021
Красива, несъмнено!

Както в стария руски виц - Бабушка пачему сеьчас кречите? Патаму що приятна вспомнитьса!
Моля за извининие, ако съм го изписала грешно. Отдавна съм го учила... руския.Stuck Out Tongue

# 275
Малко от архива Sunglasses
Ханде Ерчел & Vogue (2021)

Отива й тази романтично-ветрена визия от 60-те години... Повече, отколкото когато се опитват да я представят и гримират изкуствено като съблазнителка... Така е далеч по-чувствена, естествена, истинска, неподправена и ..... невинно-съблазнителна...

# 276
Здравейте,

Феновете пишат, че днес Ханде умишлено е пуснала снимките от 2021 г. Точно в момент, когато неофициално се заговори, че Ханде и Хакан имат проблеми във връзката си и този път това не е жена и причината не е Хакан, а бившият на  Ханде, който не спирал да и пише в Телеграм и се опитвал да си я върне по всякакъв начин ( не се уточнява дали е Керем, но феновете залагат, че е той). И с днешните снимки Ханде потвърждава, защото точно във Vogue Turkey 2021 тя за първи път е говорила за връзката си с Керем. Тогава е имало интервю. Не успях да го намеря ( ако го откриете ще може ли да го пуснете тук или да ми кажете, къде да го видя).

А тези, които не харесват Ханде пишат, че е пуснала снимките умишлено, за да отклони вниманието от Бурак Дениз, излезли са някакви записи от конфликта му с Нилпери.

П.С.

Никого не искам да засегна, просто няма с кого да обсъдя събитията от днес - освен с вас. 😊

Хубава и спокойна вечер на всички!

# 277
  • София
Тина, качвай си спокойно това, което те интересува. Няма, защо някой да ти се сърди на теб. Всички тук коментираме това, което сме прочели в социалните медии. Днес например аз попаднах на коментари относно това, че Хакан е имал връзка и с Мерве Булур, предишната жена на Мурат Далкалъч, няколко месеца преди да е с Ханде, която пък е бившата дългогодишна приятелка също на Мурат. Знаем защо го правят.  Попитали са Мурат Далкалъч, какво мисли по този въпрос, а той е казал: "Не безпокойте хората".  Но както виждаме нищо не може да спре някои хора да мразят Ханде. Няма друга толкова оплювана актриса, като нея. Другите да не би да са "ангели небесни". Да не ги споменавам. Да посоча Серенай Саръкая. Тя с кого ли не е била. Заряза Керем и то с един грозен чичко, но за нея не се пускат никакви лоши коментари. Не знам защо е тази омраза. Става ми мъчно за Бамби. Но знам, че рано или късно всеки си получава заслуженото.  

И в центъра на всичката тази помия е отново този противен и толкова безкруполен човек Акиф. Продължава да внушава, че благодарение на връзката си с Хаканчо, Ханде е успяла да си вдигне хонорара от 8 на 10 млн. турски лири. Аз пък си мисля, че не Ханде, а именно Хакан е най-печеливш от тази работа. Защото Ханде я познават по цял свят, а този пишман любовчия, мамин лигльо,  стана известен точно покрай Ханде.

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 20:32 от БлагаВест

# 278
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Тина, интервюто за Vogue го намерих тук.

https://twitter.com/inWinterfell__/status/1401182407949230084

Разчитам на теб да носиш клюките в темата. Аз не смея вече. Satisfied

Пропуснах да пиша, че тази седмица в класацията на IMDb, Ханде заема 9-то място, а Керем 7-мо място.

Мелис за състоянието на Керем:
„Той е добре, знам, че се тревожите, дори не разбирам откъде сте получили тази информация. Всъщност майка ми беше по-зле от него и трябваше да отиде в болница два пъти, когато тя действително дойде да го спаси. Satisfied Добре е, оцелява".

https://twitter.com/thebursinbrasil/status/1639346598248341519

# 279
Слънце, много ти благодаря ⚘
Ако не е проблем за вас, за мен няма проблем. Каквото ми попадне ще го споделя с вас 😉

# 280
  • София
Боже Господи, какви хора има. Каква е тази човешка злоба. Ето реакцията на Мелис на желанието на един фен... Погледът на Мелис говори достатъчно.

"Кажете на майка си да спре да следва Ханде."

Може да се обърнат с молба и към Мигел Анхел Силвестре да спре да харесва публикации на Ханде. Само че той продължава да си я следи и да таи дълбоко в себе си надежди един ден да му се осъществи мечтата за общ проект с нея. Защо не. Мечтите са безплатни, а и много пъти се сбъдват.

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 00:04 от БлагаВест

# 281
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

Sunglasses

# 282
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Днес, 25 март, отбелязваме Благовещение и Денят на търпението

Линде, честит празник на аватарчето/ангелчето ти! Честит празник на всички празнуващи!

Благовещение (Благовец)
На този ден всички трябва да станат рано, за да е богата годината.
На този ден имен ден празнуват: Благовест, Благовеста, Благой, Блага, Благо, Евелина, Евангелина

Скрит текст:
Православната християнска църква празнува този ден в чест на благата вест за раждането на Спасителя, която Архангел Гавраил съобщил на Дева Мария.

Българите наричат празника още "Благовец" или "половин Великден". Вярват, че на този ден долита кукувицата, за да извести, че зимата си е отишла и настъпва лятото, мечката се събужда от зимния си сън, змиите и гущерите излизат от леговищата си, самодивите - господарки на горите, поляните и изворите, се завръщат във владенията си.

Сутринта рано жените премитат дома и двора си, събират сметта на куп и я запалват. Вярвайки, че ако на този ден човек опуши краката си, прескачайки огъня, няма да пострада от змийско ухапване през лятото, те карат децата да прескачат над пламъка.

Срещу празника иманярите търсят заровени пари. Пчеларите отварят кошерите и пускат пчелите да събират мед. Вярва се, че на този ден и най-силната отрова губи своята сила.

Независимо, че е по време на Великия пост, тържествената празнична трапеза включва задължителна консумация на риба. На обредната трапеза трябва да присъстват риба (печена или варена), шарена пита, лучник.

Поверия
Народното поверие гласи, че на Благовец долитат кукувиците и лястовиците, за да донесат благата вест, че зимата си е отишла и лятото е дошло. Хубаво е да се носят пари в джоба . Вярва се, че ако те закука кукувица, за да имаш берекет, трябва да се хванеш за паричка.

Момите ще разберат дали ще се задомят, като поставят във вода лалета и изчакат три дни. Ако се разпъпят, ще се омъжат до края на годината.

На този ден не е хубаво да се спи до късно, за да не те закука кукувица в леглото и да се разболееш.

Смята се, че всяка рана зараства на този ден много бързо, затова именно на Благовец се пробиват ушите на момичетата за обеци.
https://petel.bg/25-mart--CHestvame-edin-ot-nay-svetlite-praznit … veshhenie__357326

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 15:30 от Dilemi

# 283
Добро утро Animal Bee

Тина, за мен също няма проблем да качваш клюките, но да си кажа, че изобщо не им вярвам. Grinning Може понякога и да ти репликирам за тях, ако имам данни, че нещо е пълна лъжа. Grinning Предупреждавам, да не се обидиш и ти нещо. Линдето ме знае, не си мълча, когато знам, че някоя информация е подвеждаща.
За онзи пост, където малко те нападнахме, мисля че разбра, че изобщо не беше към теб, а към съдържанието, което не беше написано от теб. Такива крайни изказвания винаги звучат провокиращо, убедена бях, че целта ти не е била да предизвикаш драма, но малко така се получи.Grinning

Любима снимка на Ханде - не е стара, просто по-стара Stuck Out Tongue Winking Eye

Опитаха да те заровят, но не знаеха, че си семе. Flowers Seedling

# 284
Бъдете благословени

Общи условия

Активация на акаунт