💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 717
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Ханде днес е била активна в Туитър Wink

Gift Heart

# 256
mikipoli,благодаря
и аз не знаех,но предният беше неудобен за изписване,затова се поразрових и видях,че може.
И нали това е името,което ми дадоха предните дружки от първите още турски дизита,които гледахме,та ми е по на сърце.
Относно връзките на Ханде.
Честно казано не знам колко връзки е имала,чувала съм за Мурат и след това за Керем.
Не се интересувам толкова от личния живот на любимците си.
Имах предвид,че колкото и да са,те много бързо приключват.
Не е ли по-добре да се помисли,преди да се оповестят.
Да се запази малко името и.

Аз вече казах,че съм само един обикновен фен и не мога и не трябва да осъждам действията на моите любимци в техния живот
Но бих искала Ханде да е по-внимателна при избора си,или поне да не оповестява толкова бързо връзката си,която започва,защото се вижда колко бързо свършва
Това вреди на нея,на никой друг.

# 257
# 258
  • София
Вал, честит нов никнейм и от мен. Харесва ми повече от предишният.

Относно Ханде, мога да кажа, че тя дълго време криеше връзката си с Керем. Тяхното влюбване е започнало почти веднага, а те до Нова година отричаха. Макар, че всички бяхме сигурни, че там вече зеленчуците и плодовете отдавна са смесени. Видяхме ги, колко влюбено се държаха в Гласът на Турция, видяхме и невероятната фотосесия за HELLO. Любовта им бликаше от всякъде, но двамата непрекъснато отричаха и твърдяха, че са само приятели. Затова сега съм страшно изненадана от тази скорострелна демонстрация на нова връзка. Това обикновено не е в нейният стил. Защо го направи, само тя си знае. Наистина трябваше да поизчака известно време, да се позабрави и размие във времето онова празнуване на Денят на влюбените и рожденият ден на Хакан,  две седмици преди това,  с друго момиче. Това точно е най-голямата й грешка. Точно това чакат " хиените". Да не коментирам самият избраник. Този е най-малко очакваният нов партньор. Но животът е толкова непредсказуем и всеки може да допусне грешки. Макар да й се ядосвам, аз продължавам да си я обичам. Може би затова толкова ме боли за нея. Не искам непрекъснато да я коментират с лошо.   

Ето едно много приемливо и близко до истината обяснение на @malik_bursin.

Скрит текст:
Това е само пример за това, как работи турската преса и е съучастничка в устното или писменото насилие срещу личността на Ханде. Анализирайте заедно, мислете, помага да разберете, как манипулират и упражняват доминиране над това кой ги чете.
1- В първия пост те се отнасят до любовната връзка, която Ханде би имал с г-н Сабанджъ, пояснявам, че семейство Сабанджъ е едно от 10-те най-богати семейства в Турция. Не си представяйте и за секунда, че някой от неговите членове ще се заеме с игра с Акиф и неговите слуги.
2- Тази втора публикация се отнася за увеличението на договора с Ноктюрно от 8 милиона на 10 милиона турски лири.
Тоест, без да го казвам, сглоби двете новини, така че в читателя да се случи тази асоциация. Среща с богат мъж. Сега той печели повече пари, заключение: Ханде се грижи само за парите. Който разбира от семиотика, ще може по-добре да изрази този начин на представяне на новината. Целта е Ханде явно да се дисквалифицира. Но защо? Не бъркайте агенции или нещо друго, това е много по-дълбоко. Ще се опитам да обобщя: най-важният инфлуенсър в Турция  е жена и пред "гаджето" ли е? С един милионер . Тя е жена, която го постига със собственото си творчество, красотата си и харизмата си. За съжаление сцената на летището, може би мислена, като начин да се разбие психическата асоциация, която всички правим с Керем, беше грешка. Тук щом агенцията е част от отговорността да не се грижи за нея и тя самата не е премерила? Не преди? Какво би генерирало. Същото, въпреки цялата тази постоянна атака, кажете ни, че не е по-нисък от индекса, напротив той се вдигна. И това Ноктюрно не достигна, повече с турската инфлация 1 лира е =19.85 долара, е среден договор, имайте предвид, че тъй като Ханде също е част от Ноктюрно не само разширен в Турция, но и в Ню Йорк Лос Анджелис, Лондон, а сега и Дубай, къса. Целта на този пост е да се обясни как действа конкуренцията в държава, в която законите са шега, е доказано при земетресението. И за да изчистим мрежите на хейтърите, докладват и блокират, не се отговаря, изтриват се. Очевидно изключвам коментарите, защото нямат място тук. Мислете и не се сърдете, защото гневът ви заслепява

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 00:17 от БлагаВест

# 259
  • София
Нашата преса също е отделила време за злобни коментари:
https://telegraph.bg/svetski/novini/udari-gi-v-zemiata-hande-erc … arnostta-j-371447

# 260
Линде, 1 Щатски долар равно на 19,05 Турска лира. При обратното ( 1 лира е =19.85 долара) доларът е фалирал.

# 261
  • София
Линде, 1 Щатски долар равно на 19,05 Турска лира. При обратното ( 1 лира е =19.85 долара) доларът е фалирал.
Кате, чичко Гугъл е преводачът. Преводът е доста дървен, но става ясно, какво иска да ни каже.

# 262
Не е преводачът виновен, виж в оригинала - същото е.

# 263
  • София
https://twitter.com/TataMoro12/status/1639007612413812739
Oguz Birce, испанският мениджър на #KeremBürsin публикува видео с информация за помощта, която изпраща от Канарските острови: „Две земетресения с магнитуд 7,7 и 7,5 се случиха в Турция на 6 февруари, Birced Bienestar и Съветите по туризъм на Канарските острови се обединиха да помогнат на  жертвите. Повече от 50 хиляди души загинаха и повече от 16 милиона пострадали. Почти два месеца след трагедията, турският народ все още се нуждае от нашата помощ, спешни нужди:• Електро. генератори, палатки, ел. енергия.  Binter и Turkish Airlines ще осигурят логистика за транспортиране на материали. От Канарските острови до Мадрид и от Мадрид до засегнатите райони, ние ще помогнем на тези, които имат най-голяма нужда от това #GetWellTurkey #KeremBürsin 👏❤️  

https://twitter.com/i/status/1639007612413812739

# 264
  • София
Освен че е мениджър на испанската фирма, Оуз Бирдже е и вуйчо на Керем. Той е брат на мама Чийдем.

# 265
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

# 266
Flowers HerbДобро утро, момичета!
Днес е деня на орхидеята. 500 г.пр.н.е. Конфуций определя аромата на орхидеята,като Кралското ухание.Орхидеята е символ на пролетта, символ на изяществото и приятелството, символ на любов и любовно щастие,а според "фън шуй" и носител на любов и нищо чудно, че аромата й опиянява.
Много обичам цеветята и с удоволствие поддърржам малка градинка на балкона. Една от причините да заобичам Еда в СЧК.
Моята орхидея е само напъпила...

Но ако се погрижи някоя градинарка ...

В очакване на БЛАГАТА ВЕСТ/БЛАГОВЕЩЕНИЕ!

"Животът не е да намериш себе си.
Животът е да създадеш себе си.
Не пазете в живота си нищо, което не носи аромат на любов."

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 09:54 от Yassy_N

# 267
Добър ден!
Един слънчев следобед ви пожелавам момичета.

Мелиса

Елчин

# 268
Яси, когато и да решиш да покажеш цветята си много им се радвам. ❤️

Ах, това цветно момиче от "Почукай на вратата ми"...

„Животът е пълен с възходи и падения. Затова какво правим? Въпреки всички и въпреки всичко стоим твърдо на крака. Стойте твърдо в този живот и се обърнете с лице към слънцето. Ако слънцето изгрее, има надежда...Значи за нас също има надежда. Тоест за човечеството.“

# 269
Ново от Ханде в Инстаграм:
"Не е старо, просто е по-старо"

Gift Heart

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 14:31 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт