💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 713
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много добро настроение и вълнуващи моменти Wink

Gift Heart

# 241
Добро утро!
В този дъждовен ден ви пожелавам един спокоен и ведър ден. Усмихвай те се напук на дъждовното време.

Относно връзката на Ханде. Отново ще кажа, че това не е любов няма я искрата на истинската любов. Ако беше така можеше да спре пред журналистите например и да каже нико а тя бързо бързо все едно бяга за да не я питат за новата й връзка  . Е аджеба нали уж са много влюбени и щастливи. Това ме навежда на мисълта че това не е сериозна връзка, няма да трае много.
Ханде не се държи като типична влюбена. Когато беше с Керем тя грееше,  сияеше. Даже много повече заедно с Керем  се показваха заедно. То не беше с кучето на Керем,  после на излизане от заведение   и т.н.
Дано те да се осъзнаят и да намерят отново пътят един към друг. Дори и да отнеме време.

# 242
Добро да е🙃😘

Отмъкнах една съпоставка от Туитър

# 243
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Мисля, че щастието нараства, когато виждаш напредък в каквото и да е... с приятеля си, със себе си, със страната си или нещо, където виждаш, че нещо върви напред, напредва, така че нещо по-добро... винаги е нещо, за което да се радваш.“   Керем Бюрсин в интервю от 2017 за подготовката си за ролята на Али в "Bu Şehir Arkandan Gelecek"

https://www.youtube.com/watch?v=fwEdVB2sLUI

Лек ден ви желая. Smiley

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 08:46 от Dilemi

# 244
Flowers HerbДобър да е деня, Ви момичета!
Честит месец Рамазан на всички празнуващи в темата!
Бъдете здрави и благословени. Благодарим Ви,  че сте тук!

Честит месец Рамазан и на патроните - Ханде и Керем. Нека Аллах чуе всичките им молитви!:praying_hands:

Ханде, като всяка млада жена тръгнала от мис..., манекен на престижни модни фирми, популярна артистка винаги ще е елегантна и ще се стреми да задава тенденции в модата. Всички коментари с отрицание са неуместни, относно поведението ѝ, стайлинга, парите и връзките! Кои сме ние да я съдим? Решенията и са само нейни! Това, че не е в унисон с нашите желания и фантазии си е наш проблем.

ЕДНА УСМИВКА
Не се разделям никога със нея
и силна съм,когато е със мен
дори през сълзи мога да се смея
и слънцето изгрява в мрачен ден.
Една усмивка колко много струва-
приятелство,любов и топлина,
не се продава и не се купува
върху лицата ни е нейната цена.
Не я пестя,раздавам я на воля,
така наказвам злобата и завистта.
Усмихвайте се!От сърце ви моля,
с усмивка ще е по-добър света.
Свилена Димитрова

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 10:07 от Yassy_N

# 245
Добро утро Animal Bee

Нашата сценаристка Айше Кутлу подготвя нов сценарий ✍️

Yellow Heart

Прекрасен да е денят ви! Nature Sunny

# 246
  • София
Добър ден момичета! Нека да ви върви по вода днес...

Мисля, че като върла фенка на Ханде, която ме е спечелила с нейните качества, за която съм си отделяла от скъпоценното време, имам правото да я критикувам, когато виждам някои неща, които на мен не ми допадат. Още веднъж искам да подчертая, че не съм обидена на Ханде, аз съм много разочарована от нея. Разочарована съм от изборът на партньор, който направи. Нещо не ми се връзва тази Ханде, с предишната. Не това, че се е разделила с Керем, а това че тя е била наясно, че две седмици преди да замине за Париж с Хакан, той е бил с друга в САЩ. Ето това е странното. Това показва много категорично за каква любов става въпрос. Но пък това я прави много уязвима относно поведението й. Дава допълнителен материал да я коментират.  

Цитат
До Pınar Eliçe #Hande Erçel: " Срещата с член на семейство Сабанджъ не прави Ханде Ерчел качествена жена."

Разбира се феновете сме за това да не допускаме да я оплюват, но тя е тази, която не трябва да дава материали за коментиране.

# 247
  • София
„Да живееш означава бавно да се раждаш….. Разбира се, че ще те нараня. Разбира се, че ще ме нараниш. Разбира се, че ще се нараним един друг. Но това е самото условие на съществуването. За да донесеш пролет, трябва да приемеш рисковете на зимата. За да се превърнеш в присъствие, трябва да приемеш рисковете на отсъствието….Истинската любов започва, когато нищо не се търси в замяна…..Да се обичате не значи да се гледате един друг, а да гледате заедно в една посока…..“Антоан дьо Сент-Екзюпери

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 12:58 от Dilemi

# 248
  • София
Как може така бързо да се забравят тези погледи, тези влюбени очи..

Понеже никой не е писал след мен, допълвам поста си с една новина от последните часове.

Цитат
Вaşlar balamaz bitti !!! (Докато започна и свърши!!!)

"Müge and Gülşen" 2, който се излъчва по TV8. 
Твърденията за края на любовта между Хакан Сабанджъ и Ханде Ерчел бяха направени в социалните медии в предаването „Sayfa“.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 15:24 от БлагаВест

# 249
Gift Heart

Едно поздравче Wink

Sparkling Heart

# 250
Много скоростна раздяла:dizzy_face:/ако е истина/
Всичко,което пишете чета и благодаря за това
Не съм сигурна какво изпитвам от това,което се пише,говори,дали се случва,случва ли се?
Ханде беше дълго време сама
Може би,може би желанието и за връзка е надделяло,а може би Хакан е бил твърде настоятелен.
Истината обаче не е много лицеприятна и не трябва да се сърдим на тези,които я съдят.
Много връзки,много мъже.
Това не е привично,да не кажа прилично за нито една млада жена и в никоя държава
Коя съм аз да я съдя,един обикновен фен.
Но Линде е права
За да я уважават феновете и и да спрат грозните приказки по неин адрес,самата Ханде трябва да се уважава.
Надявам се,че Керем се е възстановил напълно
Хубав ден,момичета!

# 251

Сладурка

Едно прекрасно семейство

Елчин

Биге

Относно тази раздяла  , беше логично да не продължи дълго, защото просто не беше истинско, нямаше любов , нито искра, нито блясък в очите. Надявам се след тази раздяла Ханде и Керем Да се преоткрият един друг и отново да намерят пътя един към друг. Защото тяхната любов беше истинска. Искрено ще стискам палци това да се случи от сърце.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 18:01 от azisiq

# 252
Здравейте Animal Bee

Усмивка, честит нов ник! Hug Даже не знаех , че можело да се сменя Grinning

Как разбираме, че Ханде има много връзки? Като я свързват всеки ден с този и онзи? 🤔
Официалните й връзки не са чак толкова много и да, може би са кратки и какво? Чий живот живее? Ако не е щастлива, защо да стои в тази връзка. Ако другият човек до нея пък не харесва нещо в нея, защо и той да търпи? Истината е , че хората над 30 години много трудно могат да напаснат характерите си. Накрая просто се търпят един друг, защото не им се опитва отново и отчаяно искат деца, защото се усещат "стари". Страшно много връзки се разпадат и след появата на дете. Изобщо темата за връзките е толкова обширна...
И какво значи, че Ханде дава материал за коментиране? Казала 2 думи на летището - материал за коментиране, подминала репортерите - материал за коментиране, носи скъпи чанти и обувки - материал за коментиране. Истината е, че тя винаги ще бъде коментирана за всяко свое действие или бездействие. Който търси причина за критика, винаги може да намери. Не искам да съм в ролята на някакъв защитник , аз също не одобрявам новия зет 😆 , но това не е моят живот. Тя си знае какво и защо е направила, времето ще покаже кои избори са били правилни и кои грешни.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 18:36 от mikipoli

# 253
  • София
Феновете за Керем:

https://twitter.com/NuriaAlbandi/status/1638821086895960064
И още един пример, че този човек не остава само на думи и поза. Неговите идеали и ценности: неговият начин на живот.#КеремБюрсин

Малко инфо: Sunglasses
Скрит текст:
фирмата Veja е основана през 2004 г. Основателите на Veja Sébastien Kopp и François-Ghislain Morillion се срещнаха с фермери за органичен памук в Северна Бразилия и диви производители на каучук в Амазонка (Seringueiros), за да установят производствената верига зад Veja в Бразилия.
2004–2011: разширяване на бизнеса
През февруари 2005 г. компанията направи първото си официално представяне в Palais de Tokyo, Париж. Увеличавайки влиянието си, компанията си сътрудничи с френския моден дизайнер Agnès b. През 2006 г. компанията разработи първата си колекция, използвайки растително дъбена кожа и оттогава започна да курира фотографската изложба Novo Mundo(S) в Wanted Gallery, Париж.
През 2007 г. компанията започва сътрудничеството си с френския лейбъл Comptoir des Cotonniers, лансирайки първия си съвместен продукт колекция Veja + Christine Phung в Design Shop Pompidou Center в Париж. Бизнесът започва да се разширява в сцената на детските маратонки с пускането на пазара на Veja small.
2012–настояще
Виждайки рекордни ходове на напредък, компанията започна своята нова вълна от сътрудничество, започвайки с Regina Dabdab. През 2013 г. компанията пусна капсулна колекция от печатни маратонки, вдъхновена от въздушните карти на професор Грег Аснер, записващи горската покривка и биоразнообразието в екосистемите на тропическите гори.] С пускането на филма „Имало едно време гора“ на френския режисьор Люк Жаке, Veja отбеляза старта му, като пусна персонализирани маратонки.

Феновете коментират, че пръстените, които Керем носи са от фирма, която използва само устойчиви материали и  сътрудничи с организации за повторното залесяване на горите.  И в заключение: "Просто трябва да разберете малко и да видите, че този човек е наясно с принципите си. 😘"

Нилпери Шахинкая и Керем Бурсин отново се събират!
https://tvdunyasii.com/nilperi-sahinkaya-ve-kerem-bursin-tekrar- … ir-araya-geliyor/

Скрит текст:
Журито ще оцени проектите, участващи в „Конкурс за сценарии за телевизионни сериали – мини-сериали“, „Конкурс за първи сценарий“ и „Платформа за поддръжка на продукцията“ на 6-ия конкурс за първи сценарий на DenizBank, организиран в сътрудничество с DenizBank и турското кино Фондация за аудиовизуална култура (TÜRSAK).
В 6-то състезание DenizBank First Script First Film Competition, организирано в сътрудничество с DenizBank и Фондацията за аудиовизуална култура на турското кино (TÜRSAK), членовете на журито ще бъдат избрани да оценят проектите, участващи в „ТВ сериали – Състезание за сценарии за мини-сериали“, „Първи конкурс за сценарии“ и „Платформа за поддръжка на продукцията“.
Нилпери Шахинкая и Керем Бурсин, които участваха заедно в сериала на Blu TV Ditto Ditto, също са в журито на Production Support Platform.

Керем и Нилпери:

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 18:43 от Dilemi

# 254
Здравейте! Flowers Hibiscus

Все така не разбирам, какво толкова прави Ханде, че предизвиква такива грозни коментари (основно от жени) като този от въпросното предаване. Нито е обидила някой, роля на никоя колежка под носа не е отмъкнала, чужд мъж не е откраднала. Animal Monkey Face Думите на въпросната дама се обърнаха срещу нея в крайна сметка. Нека си признаем, че който и да беше дошъл и много добър мъж да беше, пак нямаше да се хареса. Не знам дали са много връзките на Ханде, те и на другите сигурно не са им малко. Може и да не се разбира на момента, да се оспорва достоверността на папарашките снимки, но видяхме, че след време истината излиза. Предпочитам да ме нокаутират с нея, отколкото да ми хвърлят прах в очите .

Хич не ми допада въпросния Хакан, но кой ме пита мен. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт