💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 712
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
От стори на Ханде.
Бергюзар Корел

# 226
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus
Слънчице, благодаря за информацията за новият ангажимент на Керем. Браво на него!
     С активността си по важни за обществото и държавата теми - екология, права на човека, свободен достъп до образование, справедливо заплащане на труда, подкрепа на млади творци, а както чухме и прочетохме вчера и няколко области, свързани с преодоляване последствията от земетресенията от м.февруари, както и въобще проблемът бедствия, /сигурно има още сфери, за които в момента не се сещам /, Керем си спечелва все по-голяма и широка разпознаваемост и придобива все по-голяма известност в различни слоеве на обществото. Не му го пожелавам все още, има още много какво да даде на киното и  феновете си, но от известно време си мисля,  че бъдещото му развитие ще бъде като политик. Човек с каузи като него, може много да даде и направи и в неправителствени организации, но  истинска промяна се получава, когато прокарваш идеите си като част от държавна политика. Така се стига до повече хора и промяната е по-постижима и по-устойчива. Не казвам, че е лесно, не казвам, че ще стане скоро, но ще е голяма загуба за хората, които искат като него да се случват промени в живота на хората и държавата, ако не използват знанията, волята, упоритостта, идеите, и не на последно място харизмата на Керем. Smiley
     Няма да е първият такъв случай - Рейгън беше президент на САЩ два мандата, по негово време американците като нация преодоляха разделението на обществото си след Войната във Виетнам. Мелина Меркури, голяма гръцка актриса и певеца, дълги години беше министър на културата на Гърция и с упоритост, настойчивост и убеденост успя да върне в Гърция заграбени/откраднати архитектурни и културни ценности. След това и Щварценегер, един емигрант от Австрия, културист и артист, беше губернатор на Калифорния, а сега пък Зеленски, също бивш артист, е президент на Украйна по време на война, голямо, тежко и ужасно изпитание за хората и държавата.
      Така че, таково бъдеще виждам аз за човека и общественика Керем Бюрсин. След няколко години. Sunglasses Сега, като фенове, чакаме новите му проекти в киното. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 16:41 от Dilemi

# 227
"Нова снимка на Ханде, публикувана от fleimofficial чрез истории в Instagram"

# 228
От флейм.
Красива както винаги Ханде

# 229
Здравейте Animal Bee

Дилеми, много интересно предложение/предположение. 🤔 Да ти кажа нямам такова усещане за него, не мисля, че иска да се занимава с политика. Политиката навсякъде се е превърнала вече в мръсна дума. Права си, че има нужда от такива хора в политиката, но от близки познати, които са опитали развитие в тази сфера - няма такова, ако не клякаш пред чужди решения. Може да си имаш позиция, да я излагаш, закон да разработиш, но няма кой да го гласува и приеме, ако не е в полза на нечии интереси. В напреднала възраст го виждам по-скоро като Бандерас, който дава път на млади актьори в свои постановки/продукции. Animal Hatching Chick

В очакване на нови подобни снимки 🌊

Казват, че личността на един човек представлява сборът от преживяванията му. Но това не е вярно, не съвсем, защото, ако ни определяше единствено миналото ни, нямаше да можем да живеем със себе си. Трябва да си втълпяваме, че сме нещо повече от грешките, които сме направили вчера. Че също така сме всички свои бъдещи избори, всички свои бъдещи дни.
Ф.Бакман, "Тревожни хора"

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 17:39 от mikipoli

# 230
Ханде

# 231
Gift Heart

Ханде е в тренда Stuck Out Tongue Winking Eye
#HandeErçel
11.1K Tweets
Малко случайни снимки на Керем Wink

# 232
Двете страни на Ханде Ерчел!!!

2022г -  октомври в интервю за  MARIE CLAIRE
"Вече живея обикновен живот. Ежедневието ми е много нормално и спокойно. Разбира се, ограниченията, наложени от популярността, ми пречат да правя някои неща от време на време, но всичко има полза. Това е резултат от моята работа"

2023г - март летище Истанбул
Двойката Ханде Ерчел и Хакан Сабанджъ / известен „Латино любовник“ и  пристрастен към жените/ при завръщането им от Париж , „градът на любовта“!

Наблюдателни фенове успяха да забележат  видим детайл, който привлече вниманието им.  Много скъп подарък от Хакан Сабанчи за Ханде Ерчел, оценен на 3000 евро , който тя носи с гордост. Подаръкът е следният:

Чантата Louis Vuitton Métis Pochette, която изглежда толкова добре на актрисата при завръщането й от Париж.
Това добра любов ли е? Е, не знаем за доброто, защото времето ще покаже, но скъпа любов!

# 233
В Испания продължават да разчитат на успеха на SCK  и след като излъчиха още 2 сериала с Керем, днес обявиха, че скоро ще започне "Черната перла" с Ханде.

https://www.divinity.es/divinity_tv/20230322/hande-ercel-regresa … _18_09029533.html

И нещо, което ми стопли сърцето - стара снимка на Гамзе, Джанер и Мави   Heart Exl

Не е важно колко бавно се движиш, стига да не спираш.

# 234
Ханде Ерчел е имала маркови неща и преди Хакан, ще има и след него. Забележете само как уверено пиша след него. Satisfied Animal Monkey Face
Не виждам какво общо има това с начина на живот и ежедневието й. Като носи Зара, никой не й сваля шапка и не пише колко е икономична със среден клас дрехи.
Още ли сте сърдити?

Не ми допада това броене на пари на нея и колегите й. По колко са дарили покрай земетресенията и някой да определя дали е малко или много.

Ханде и Джем Давран, който също ще вземе участие в сериала "Двама непознати" са се последвали.

# 235
  • София
Слънциче, аз с огромен интерес следя новата връзка на Ханде. И започвам да изживявам дежавю. Така както бягаше на Акиф от въпроси за връзката й с Керем, така сега бяга от въпросите на Акиф за Хакан. Хайде "bakalım".

"Ханде Ерчел беше видяна да напуска управляващата компания предишния ден. Тя почти избяга, за да не отговори на въпросите за връзката й с Хакан Сабанджъ."

Защо бе джанъм, нали това е "любовта ти на годината", според думите на същият този Акиф. Спри се, похвали се, разкажи как я караш с "голямата" любов. Защо бягаш? Срамуваш ли се? 

# 236
Диди, надали Ханде чака на парите на Хакан да си вземе маркови аксесоари. Тя си е фен на Прада и на скъпите брандове от доста време Sunglasses
Виж ако и вземе самолет вече ще го призная ... Stuck Out Tongue Winking Eye все пак е милиардер ... Sunglasses
Накрая да не излезе ( както казва Сними, Ханде да плаща почивките и пътуванията през последните седмици)....
Кандидат-зетят ни нещо се позагуби тия дни  ... Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Gift Heart

# 237
Линде, озадачи ме с коментара си днес, предвид ето този твой коментар от онзи ден:
Ханде Ерчел, която беше видяна да напуска офиса на управляващата компания в Етилер вчера, не отговори на въпросите на Акиф и журналисти, а само благодари на репортерите. Ето това е истинската  Ханде, върнала си е настройките. Какво ли я пита Акиф???

Последно Ханде добре ли е постъпила, че не е дала интервю или не е постъпила добре? 🤔 Доколкото разбрах е казала, че бърза и вече закъснява, дали е истина тя си знае, но не и длъжна всеки път да спира за такива улични интервюта, които не са уговорени предварително. И кога изобщо е давала подробности за личния си живот, че да ги дава и сега? Повече от "добре сме, всичко е наред" не съм чула от нея. Joy Тя не променя поведението си реално, но хората я гледат с други очи за едни и същи действия...Не е ли малко нечестно? Разбирам, че сте й сърдити в момента и каквото и да направи ще бъде критикувана. 🤷‍♀️

– Още ли искаш да имаш деца? Момчета ли искаш или момичета?
Ана отговаря така, сякаш цял живот е мислила по въпроса:
– Момчета.
– Защо?
– Защото светът понякога се отнася гадно с тях. Но с нас се отнася гадно почти винаги.

Ф.Бакман, "Ние срещу всички"

# 238
  • София
Nature Zap

В Малага, 2022 г с Керем разговаря Сузи Карамело, водеща предаването "Рохо Карамело“.

https://www.facebook.com/watch/?v=2788150281490062: Пълно видео

Разговаряйки с Керем, Сузи опитва "припъдък" ала Еда от SCK,  да провери рефлексите му и с надеждата Керем/Серкан да я хване, но  успява само да разлее чашата му с бира. Разочарована и засрамена, Satisfied  все пак получава прегръдка от Керем.  Stuck Out Tongue Closed Eyes

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1506239172624924677

Скрит текст:

Сузи Карамело беше попитана какво мисли за Керем:

„Какво впечатление ви остави Керем Бюрсин?“
Суси:Зададохте ми толкова много въпроси за Керем Бюрсин, това е единственият, на който ще отговоря. Момчето е много хубаво, много симпатично, много красиво, ангел. Отдели ми повече от 20 минути за интервю. Не разбираше нито дума и въпреки това се разбирахме малко с поглед. Той се смееше с мен и аз с него, много ми хареса. Какво друго мога да кажа? Изгледала съм 180 епизода на SCK, краката ми трепереха, когато го видях. Той иска да работи в Испания, да видим дали някой ще му даде работа, да го доведат тук и да го виждаме по-често. Да не ходи само в Малага, където се среща с Антонио Бандерас. Да посети малко и Мадрид, и останалите градове, всички искаме да го видим отново."

PS
Знае ли някой за какво е сторито на Бергюзар Корел?

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 22:16 от Dilemi

# 239
  • София
Поли, ако внимателно вникнеш в двата ми поста, ще видиш, че няма разминаване.
Първо написах, че Ханде си е върнала първоначалните настройки, А след това допълних, че тя действа еднакво и когато я питат за Керем и когато я питат за Хакан. Ето това имах предвид. Това е дежавюто, което почувствах.
Дълбоко в себе си очаквах, като всяка нова връзка в началото да бъде нещо Уау... но аз не виждам една много развалнувана и влюбена Ханде. Държанието й е аналогично с това преди да срещне Хакан. Всички сме виждали, каква е Ханде, когато е много влюбена. Очите й греят, тя самата е огън от страсти. Сега аз виждам една доста уравновесена Ханде. Все едно с този Хакан са повече от една година. Не виждам онази страст на прясно влюбена жена. Това имах предвид.

Общи условия

Активация на акаунт