💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 272
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Скрит текст:
Nature Zap

Попитах Живота: "Защо си толкова труден?"  
Той се усмихна... и каза: "Хората не оценяват простите неща"❤️

Скрит текст:
Thinking
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 16:35 от Dilemi

# 646
Вижте на какво попаднах в Туитър: ( предполагам, че е истина, защото всичко, което пуснат тези дни си излиза 100 % достоверно)

"Керем и Мехтап са двойка от средата на февруари. Човекът си пада по блондинки и са му слабост. Говори се даже, че Ханде е тръгнала с Хакан и е обявила връзката си напук, за да му го върне. В момента и двамата не ги интересува, какво мислят феновете за тях, а в това да се предизвикват един - друг".

Шегувате се ама наистина нещата са като миналата година 😎

# 647
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Честита първа година! 🎂

Мога само да си пожелая да продължаваме да се радваме на Ханде и Керем, макар понякога да не сме на тяхната вълна, да продължим със същата толерантност, макар и да ни изкарват от релси някои техни решения. Да продължим да пишем и забавляваме в един прекрасен и уютен дом.

Благодаря на момичетата които решиха да си направим тема в която можем спокойно, без притеснения да покажем привързаността си ѝ към двамата, а не само към единия.
Благодаря и на нашите поетеси ( Мики, Марги и слънцето), които ми пълнят душата. Hug Hug Hug
Благодаря на Миси, която няма събота няма неделя, винаги е с ранобудният си поздрав, а и хумора които внася е страхотен. Hug
Благодаря на Дилеми, която от време на време ни връща в онези прекрасни времена в които ние бяхме в такава еуфория, че не ни се искаше тази приказка СЧК да свършва, както вие казвате "бяхме влюбени в любовта им". Hug
Благодаря на всички ви за новостите покрай нашите патрони, за размислите и страстите, които споделяте в тези 15 теми и я правите шарена и забавна.
Сега очаквам вече да започнат някакъв нов проект, за да започне една нова магия и да по-загърбим малко техния личен живот, и да ни пренесат в една нова приказка. Flowers Hibiscus

Хубав и спокоен ден! Flowers Hibiscus

# 648
  • София
Не виждам, защо Ханде ще тръгне с Хакан напук на Керем. Нали още през м. ноември миналата година тя официално обяви, че е сама. Няма логика да се сърди. Ето затова не вярвам напълно на социалните медии. Всеки пише, каквото му дойде. Ако има някой в живота на Керем, ще го разберем от него. Дотогава всичко е предположения.

Едно много интересно мнение на фен...

# 649
Здравейте Animal Bee

Благодаря на Гости, Златна, gali viki, s..v, nrgmama, Сиси, че се включиха по повод празника вчера. Все по-рядко се отбивате, но винаги ме усмихвате. Heart Exl

Дилеми, това асоциация за Ханде ли трябва да е ? Joy

Ей, много лоша таз Ханде, съня ви взе. От сърна награзиана ябълка стана. Satisfied Не съм разочарована от никого аз , защото никога не съм ги идеализирала в ума си, не са били поставени на пиадестал, от който да са паднали. Гадно се получи за тези, които са го правили, но това е животът, учи ни.

Вече изобщо не мисля, че любовта им е била толкова голяма, че да си правят напук една година след това. Satisfied Очевидно след раздялата и двамата бяха обидени и разочаровани от другия, криха се, не говориха. Отдавна мина това време, сега всеки е продължил напред. Време е и ние да продължим, но за съжаление е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. 😆

Линде, поздравления, че вече не вярваш на всичко, което четеш. Парен каша духа, както се казва. Така и трябва. Времето ще покаже кое е лъжа и кое истина. Дори след изтекла давност на събитията. Joy

Мислех, че мога да опиша какво е чувството, преди дори да се роди Мави. Но от момента, в който се роди, разбрах, че думите не са достатъчни. Наистина няма описание на такава любов. 💙

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 13:35 от mikipoli

# 650
Керем в Туитър Wink

Gift Heart

# 651
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Благодаря на всички, които се включиха вчера и днес по повод празника ни. Sparkling Heart

Първо да кажа, че клюките ги носите по-бързо отколкото новините за сериалите. Satisfied

Линде и Дилеми, тези дни ни носите само соло "феминистки профили". Ако ги четете само тях в последно време, разбирам защо Ханде е отстъпила назад в ранглистата ви. Много е токсично там, не се занимавайте. Flowers Hibiscus

Снощната полемика не я разбрах. Породена от коментара на Тина ли беше? Всъщност съм го харесала, защото мнението ми се припокри с нейното. На вас сериозно ли ви харесват такива изпълнения от Керем? На мен пак ми стана неудобно. Animal See No Evil Сряда, най-добрият му приятел говори в клюкарско предаване за къщи и Ханде, четвъртък тик-токър стана, а днес новини за нова изгора се пуснаха. Къде е разликата между Ханде и Керем тогава?
Смъкнала съм ги и двамата от пиадестала, дано не ви разочарова и Керем в бъдеще, че не знам как ще ви помагаме.

Миси, да се радва на тези туитове сега, преди се радваха с Ханде Ерчел на милиони. Вече ме съмнява да ги имат.

И да имате да допълните нещо след мен няма да ви репликирам. Няма какво повече да добавя.
Искам да съм като Енерджи мама, Гали, Гости, Силвето...много над нещата. Изтрих си половината пост, да не ви дразня много. Satisfied Уча се, напредвам. Flowers Hibiscus

# 652
Инфо:

Wink

"Видеото, което Керем качи в TikTok вчера, надхвърли повече от 3 милиона гледания за по-малко от ден"

П.С.
... какво прави любовта .... Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

# 653
  • София
Дилеми, това асоциация за Ханде ли трябва да е ? Joy

Чувствам се длъжна да отговоря. Не, не визирам никого, просто ми хареса снимката и идеята в нея, че някои неща не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Само толкова. Съжалявам, че снимката е причина за определени асоциации и че с нея съм причинила на някого неприятни емоции. Съжалявам наистина.

И не защитавам и не нападам никого.  Нито Ханде, нито Керем. Сами, според мен, трябва да са господари на съдбите си, свободни са да правят каквото решат с когото решат. Това ми е официалното мнение. Толкова по въпроса. И не, старая се в живота си да не издигам на пиедестал никого, защото всички сме живи хора, с нашите си човешки страхове, слабости и страсти. Толкова за раздела: "Право на лично обяснение!"

# 654
  • София
Мнението ми за избора на Ханде остава непроменено. Изборът си е нейн. Да е жива и здрава и дано да е щастлива, но едва ли. Определено аз съм много разочарована от нея.

Цитат
Хакан Сабанджъ не ми харесва. Това много натъжава Ханде Ерчел. Чувам много за двойката. Не смятам да споделям нищо. Ще отговоря само на това, което съм чул, много ми е любопитно.
Чух от нейните роднините, че Арзу Сабанджъ не я иска, но както казват се държи мило с нея
.

# 655
  • София
Dilemi, на мен пък снимката с ябълката много ми хареса и даже си я изтеглих, пък и я пратих и на щерката (тийн).
Така че, благодаря 🤗

# 656
Здравейте, момичета,
Една хубава ябълка ви нося, Stuck Out Tongue Winking Eye

С българската поговорка "Хубавите ябълки, прасетата ги ядът". Може и в Турция да важи. Joy

# 657
Дилеми, разбира се, че имаш право на отговор и благодаря, че го направи. Извинявам се , ако си се засегнала за нещо от написаното. Hug
Към теб беше само въпросът, а останалото си бяха мои дрънканици , радвам се, че не се припознаваш в тях.

Виж колко съм засрамена. Joy

Споделям ви и една лична снимка
Прекрасното в живота е навсякъде и зависи от очите на човека.
Николай Хайтов

# 658
Дилеми Flowers Hibiscus

Усещам някакво напрежение в темата. Не искам да го има, не искам да ни влияят Ханде и Керем на нас. Моля ви, натъжавам се.

Без Михре, Арзу, кучета, песни, тоалетни, телефони, приятели на новите им партньори, валути, пирамиди, фараони, Прада и Долчета. Един ден ми се иска поне да не ги чета тези работи.

# 659
Калпазани, калпазани ....., обаче много сладки калпазани, .... как да им се разсърдиш ...
Revolving Hearts

Слънце, Hug
Специално за теб ...
https://www.youtube.com/watch?v=tDNheubNeys

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт