💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 275
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Flowers Hibiscus

Линде, за клюката никой не ми каза,
обаче форумския опит досега ми показа,
че каквото се пише излиза истина накрая,
а защо се крие отказвам вече да гадая.
Някои казват, че страх го е фенове да не загуби,
като в нова изгора бързо се влюби.
Той монах година цяла не беше,
любов от разстояние въртеше.
Големи думи някога изрече,
искаше Ханде завинаги при него да остане.
Но животът друго им поднесе...

И нашата не беше много кротка,
уж сърна, а излезе дива котка.
Сърца разбити много ги остави,
но картите чисто на масата постави.
Не ни подведе, така си го обяснявам,
игра що-годе честно
и с времето мнението си затвърждавам.

Но благодаря им, че емоции красиви донесоха ми много,
не искам вече да ги съдим чак толкова строго.
Те със задачата в сериала чудесно се справиха,
накараха ни да им вярваме и удоволствие ни доставиха.

За финал искам да ви благодаря отново,
че година пишем си със спокойно слово.
Каквото и с тях в бъдеще да става, нека влияние не ни оказва,
готино е да си в темата, с толкова много виртуални запознанства. Flowers Bouquet

# 631
Слънце, страхотно се е получило Hug

Gift Heart

Явно ни очаква доста забавна година Stuck Out Tongue Winking Eye ... купонът тепърва започва Sunglasses

# 632

За сефте и аз виждам тази прословута дама Гюнфер... Дето се споделя, че много неща от нея зависели.. Ми тя на някаква лелка от колбасарски магазин прилича... Това ли й е ежедневният имидж?! Миииии... толкова известни личности менажира, ми да се приведе малко в по-приличен вид, не е лошо... Хората ежедневно ходят неглиже и пак са стилни, но тя пък направо на каракуда прилича... Днес съм много хаплива, явно... Сори...

Sparkling HeartТова е музата на Керем, тя му е пътеводната светлина,  тя ще му определя избранницата, тя ще го жени. Мъж близнак, не знае къде е , слабохарактерен, той си я е избрал.  Да е жив и здрав, живота е пред него не се знае къде ще го отведе съдбата.

Flowers HibiscusМениджърът  на Керем , Гюнфер Гюнайдън е родена през февруари 1977 г , има две деца и успешен брак.
Наистина изглежда като лелка , но е само 10 години по голяма от Керем.
Flowers Four Leaf CloverДъщеря е на  Ерол Гюнайдън (1933 г. –  2012 г.) , турски театрален и филмов актьор, както и известен шоумен. Известен особено с портрета си на Насраддин Ходжа и изпълненията му в традиционния турски медда (шоу за един човек). През 1955 г. се играе в Haldun Dormen Pocket Theatre, "The Priest ran away" от професионален актьор започва кариерата си с играта. В театъра от 1955 г. а в киното от 1960 г.
Започва да се занимава с театър, докато е ученик в гимназията Галатасарай. Оттогава той играе в много разнообразни пиеси и характерни роли във филми и става национално известен, особено след като започва често да се появява в телевизионни предавания, първо като турския глас на Мечката Йоги, а след това в неговия Nasreddin Hoca и meddah шоута, с водеща роля и в много успешния телевизионен сериал " Çiçek Taxi ". Той е едно от най-известните лица в турския свят на сценичните изкуства.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 21:08 от didi54

# 633
  • София
Привет прекрасни, усмихнати и успешни в темата и в живота момичета! Flowers Hibiscus

В днешния мразовит априлски ден имаме повод да се поздравим с първата годишнина от създаването на нашата тема, посветена на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин!

На нашият прекрасен квартет (4M) реализирал идеята и създал самостоятелната тема, момичета който се оказаха не само невероятни и отлично организирани домакини, но и талантливи поетеси, на всички останали, които поддържате ежедневно с информация, новини (понякога и клюки Kissing Heart), снимки, клипове, музика, поезия, анализи, коментари и т.н темата такава, каквато е тя вече в продължение на една година, поклон и виртуална благодарност:

Използвам поводът за да пожелая както на любимците ни Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, така и на всяка от вас много здраве, лични и професионални успехи и споделено щастие! Gift Heart

Сядам да прочета какво сте писали през последните няколко дни с надеждата да приключа преди уикенда! Хубава вечер и бъдете много щастливи! Heart

# 634
Цитат
И нашата не беше много кротка,
уж сърна, а излезе дива котка.
Слънце, мноого е уж. Посипвам си главата с пепел. Нито цветовата гама, нито погледът е на сърна сега. Blush

# 635
  • София
Не съм му адвокат на Керем, но мисля, че след почти месец на догадки, предположения, ехидно подмятани думи за физическото и емоционалното му състояние след операцията и последните събития намирам настроението му от днешните публикации за нормално, и предназначено преди всичко да успокои хората/феновете, които от дни се питат какво става с него и го молят да се покаже и да каже как се чувства. Е, показа се! Усмихнат, весел, забавен. Керем е артист, той /и другите като него/ се показват по своя воля тогава, когато искат феновете им да ги видят по определен начин, да поддържат определен облик/имидж/ за себе си. Съгласете се, изглеждат по друг начин, когато ги изненадат папараците! Smiley
   Въпреки неподходящото /според някои/ в определени случаи поведение, аз си мисля, и даже съм сигурна, че Керем е зрял и сериозен мъж. Как иначе толкова организации, които работят, пледират и се борят със  сериозни обществени проблеми и  каузи /защита на околната среда, борба с климатичните промени, свободен достъп до образование, спорта, като условие за здравословен живот, права на жените и правата на човека като цяло/ биха се обвързали с него. Та той е лице на част от тези организации, името му го има в годишници на ООН, участва в писането на книги, канят го на различни форуми, дискусии, публични разговори по теми, от изброените по-горе области.   Разбира се има го и момчешкото поведение. И сестра му скоро го каза, че понякога те двамата се държат като непораснали деца. В това обаче е и част от чара, харизмата и неустоимата привлекателност на Керем. Даже някой го беше написал в посвещение за рождения му ден.  Stuck Out Tongue Closed Eyes Те не винаги са наистина толкова весели, понякога това е прикритие, параван, защита. Понякога е трудно да се живее с такива хора, но който ги обича истински, ги разбира и ги приема такива, каквито са. И ако го направят, могат да бъдат много щастливи. Вярвам в това, защото познавам такива хора!

# 636
  • София
Дилеми   +100 

Нашата "сърничка" кротка. Но пък си ни е много красива...            

# 637
Цитат
Ако всички хора знаеха какво говорят един за друг, на света нямаше да има дори четирима приятели. Това пише Паскал няколко века преди появата на социалните мрежи. В думите му има едно естествено допускане, че е невъзможно, разбира се, всички да знаят какво говорят другите. Днес, за добро или лошо, знаем, че е възможно. А по отношение на приятелите дори цифрата 4 ми се вижда твърде преувеличена. Светът се е напукал и разтрошил на безброй малки парчета. Разделил се е на няколко милиарда медии (всеки е медия) и всяка от тези медии вика срещу другата.
Георги Господинов
Simple Smile

# 638
Днес Керем събра овациите и възхищенията на любимите му фенки!

Sparkling Heart#KeremBürsin Това е цялата любов към теб, човече, виж след няколко часа какъв страхотен резултат. Гордеем се с теб и ти си уникален. Вие ни карате да летим🦁👍🦁👍🦁👍🦁
@KeremBursin

Flowers HibiscusОх #KeremBürsin мога да те гледам цял ден!! Да, да, да!

https://twitter.com/i/status/1643948331394117633

Flowers Four Leaf CloverНай-красивият, хубав и красив мъж на всички времена!!!
да, толкова съм влюбена в него и усмивката му😭

Revolving HeartsДа , най-накрая се е обръснал, изглежда толкова красив и горещ. Очаквам с нетърпение този проект. Благодаря ви за тази актуализация Керем. Пази се. Обичаме те човече!

# 639
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 640
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Nature Sparkles
Не задържай това, което си отива и не отблъсквай това, което идва. Тогава щастието само ще те намери.
Омар Хаям

https://www.diezminutos.es/famosos-corazon/famosos-espanoles/g43 … emana-santa-2023/

Списание diezminutos.es от 06.04.2023 припомня посещението на Керем на Страстната седмица в Малага миналата година:

"Страстната седмица винаги е причина хиляди хора да се стичат във всички краища на Испания, особено в Андалусия, за да се насладят на шествията, които се провеждат в цялата страна. Антонио Бандерас е една от знаменитостите, които живеят близо с религиозния плам, никога не пропуска срещата си в Малага с братството, на което е член. По този повод успяхме да го видим и в шествието на Христос на добрата смърт.

Мъжът от Малага не е единственият, който не е пропуснал уговорката си. По този повод Антонио Бандерас беше подкрепен от Мария Касадо и нейната партньорка, певицата Мартина ди Росо; bailaora Сара Барас и актьорът Арън Кобос, наред с други добре познати лица. Но също така през тази Страстна седмица успяхме да видим много познати лица, които се наслаждават на шествията и различните събития, които се провеждат по повод този религиозен празник у нас, който в предишни години събираше дори международни звезди като Керем Бурсин. "
/превод Google/

14.04.2022

# 641
Здравейте,
Днес дали ще имаме 2 от 22 😀 ?

Хубав ден на всички!

# 642
2 от 3 Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
https://mobile.twitter.com/TvDunyasii/status/1644241832040120321
"Твърди се, че #KeremBürsin е бил с инфлуенсъра Мехтап Алгюл...
(Hürriyet - Mehmet Üstündağ)"

П.С.
Новините вече във въздуха ги ловим .... Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

# 643
  • София
Може би имат предвид, че Керем има някаква връзка с Мехтап, а не че тя е била с него вчера в планината. Защото вчера  Мехтап е била на синпозиум на инфлуенсърите в Истанбул.

Интервюто с работилница "Influencer 101 Workshop"  с @mehtapalul и @balknirem започна в къщата на "Суперстъпка Галатапорт".

# 644
Мехмет Юстюндаг

Инфлуенсър, скъп на Керем
7 април 2023 г
Новият любовник на Керем Бюрсин, чиято фамилия се споменава с Данла Билич, не е Данла, но все пак е активно име в социалните мрежи!
Според информацията, която получих, красивият актьор е бил с Мехтап Алгюл. Името на Алгюл се споменава известно време с Ураз Кайгълароглу. Твърдеше се, че Кайгълароглу е била влюбена в Мехтап Алгюл веднага след развода й с Мелис Ишитен, но това твърдение беше отречено.
Красивата инфлуенсърка предлага раздели от живота си на своите 420 хиляди последователи в Instagram и чати с феномени в канала си в YouTube, където има 60 хиляди абонати.
Да видим дали ще излезе ръка за ръка с Керем Бюрсин и ще сподели какво се случва около любовния му живот.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 12:13 от didi54

Общи условия

Активация на акаунт