Линде, за клюката никой не ми каза,
обаче форумския опит досега ми показа,
че каквото се пише излиза истина накрая,
а защо се крие отказвам вече да гадая.
Някои казват, че страх го е фенове да не загуби,
като в нова изгора бързо се влюби.
Той монах година цяла не беше,
любов от разстояние въртеше.
Големи думи някога изрече,
искаше Ханде завинаги при него да остане.
Но животът друго им поднесе...

И нашата не беше много кротка,
уж сърна, а излезе дива котка.
Сърца разбити много ги остави,
но картите чисто на масата постави.
Не ни подведе, така си го обяснявам,
игра що-годе честно
и с времето мнението си затвърждавам.

Но благодаря им, че емоции красиви донесоха ми много,
не искам вече да ги съдим чак толкова строго.
Те със задачата в сериала чудесно се справиха,
накараха ни да им вярваме и удоволствие ни доставиха.

За финал искам да ви благодаря отново,
че година пишем си със спокойно слово.
Каквото и с тях в бъдеще да става, нека влияние не ни оказва,
готино е да си в темата, с толкова много виртуални запознанства.

... купонът тепърва започва 

Това е музата на Керем, тя му е пътеводната светлина, тя ще му определя избранницата, тя ще го жени. Мъж близнак, не знае къде е , слабохарактерен, той си я е избрал. Да е жив и здрав, живота е пред него не се знае къде ще го отведе съдбата.
Дъщеря е на Ерол Гюнайдън (1933 г. – 2012 г.) , турски театрален и филмов актьор, както и известен шоумен. Известен особено с портрета си на Насраддин Ходжа и изпълненията му в традиционния турски медда (шоу за един човек). През 1955 г. се играе в Haldun Dormen Pocket Theatre, "The Priest ran away" от професионален актьор започва кариерата си с играта. В театъра от 1955 г. а в киното от 1960 г.

), снимки, клипове, музика, поезия, анализи, коментари и т.н темата такава, каквато е тя вече в продължение на една година, поклон и виртуална благодарност:

Те не винаги са наистина толкова весели, понякога това е прикритие, параван, защита. Понякога е трудно да се живее с такива хора, но който ги обича истински, ги разбира и ги приема такива, каквито са. И ако го направят, могат да бъдат много щастливи. Вярвам в това, защото познавам такива хора!

Да , най-накрая се е обръснал, изглежда толкова красив и горещ. Очаквам с нетърпение този проект. Благодаря ви за тази актуализация Керем. Пази се. Обичаме те човече!