💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 259
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
И за мен причината за отследването е ясна. Хвърлят се в медиите някакви твърдения за Ханде , които уж са получени от достоверен източник. Тя просто вече не иска името й да се свързва с всяко действие на Керем. Както той е в правото си да живее в който квартал си желае, така и тя е в правото си вече да иска да бъде оставена на мира. 🙃

# 676
Flowers Herb Добър ден, хубав и лъчезарен!
Лазаров ден - Лазаре стани! Ден в който следва да сме смирени и да държим на истината.
Вместо да си извлечем някакви поуки!?! за да запазим добрия тон, някои от пишещите даже болтват твърденията си направени от тук и там... тъжно и непристойно, изживявайки се на ментори. Обидно е някой да се изживява като последна инстанция, много по-информиран, много по на ти със ситуациите окло техния личен живот. Обидно както за пишещите, така и четящите темата.
 Всички ние приемаме случващото се харесва ни или не. Лошото е стремежа все някой от тях да е обявен за неморален, сребролюбец, а сега и за манипулатор, чрез слухове, "да се търси под вола теле..."
Нека не се включваме в хора на недоброжелателите им.

По информация от соц.мрежи, вчера след кафето с приятели Ханде е споделила, че е тъжна от факта, че постоянно се тиражират небивалици за нея и Керем, вместо интереса да е насочен към събития свързани с възстановяването на страната им след земетесението.

Хубав ден!

# 677
Яси, сега се сетих, че щях да те питам за коментара ти снощи. За кое стори на Гамзе говориш? За това ли?

Тук ли потвърждава , че Мави е излекувана? 🤔
За мен нищо конкретно не казва тук. Уточнявам просто да няма разочаровани, ако утре излязат други новини.

# 678
Вече започвам да си мисля, че някои хора толкова много се опитват да ги разделят (а уж са разделени, че и с половинки) и да вкарат интриги между тях, че накрая ще вземат без да искат да ги съберат отново 😉
💝

# 679
Азул на снимачната площадка Wink

Gift Heart

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 14:10 от mi_si

# 680
Flowers Four Leaf CloverЧестит празник и от мен мили момичета!

Sparkling HeartЧестит рожден ден на мама Cigdem , и на прекрасният и син!

Revolving HeartsSparkling HeartCupidHeartpulse
Sparkling Heart

# 681
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus Честит празник Лазаровден!
Здраве, късмет, благодат за вас и семействата ви!

Честит рожден ден на майката на Керем! Flowers Cherry Blossom
Миналата година той я поздрави с мило и трогателно посвещение, сигурно ще го направи пак.

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 13:31 от Dilemi

# 682
# 683
Сладурковци

# 684
Здравейте, момичета, Flowers Hibiscus
Изглежда днешната фотосесия на Азул / и може би Ханде, заедно с нея/ е свързана с поредната инициатива на Ханде Ерчел, ELLE и Nocturne в помощ на пострадалите от земетресението. След продажбата на тениските с картината на Ханде, в помощ на пострадалите хора, този път инициативата ще е за събиране на средства за подпомагане на пострадалите животни. За мен е изключително стойностно, че тя застава зад тези инициативи с името, таланта и цялото си сърце. Надявам се да бъдат успешни и да подобрят живота на част от пострадалите.

# 685
Нова снимка на Ханде, публикувана чрез историите на azulercel в Instagram

Gift Heart

П.С.
Започнеш ли да се обясняваш, не ти е чиста работата.... Хората с чиста съвест не влизат в обяснителен режим и то седмица след "случката" ... Sunglasses

# 686
Flowers Herb Извиниявам се Мики, пиши ми отсъствие...ха,ха... Laughing
Да това е съобщението... коментира се в соц.мрежи, че това е потвърждението за добрата новина.
Дано е вярно, споделих я, защото е важно всяко дете не само Мави да е здраво, весело и щастливо!

Чудесно ще е, ако излезе категорично изявление.

# 687

Младеж

Имате ли информация как вървят снимките, днес трябва да са на 3/22?

# 688
  • София
Екипът на Lab34 и другите екипи продължават снимките... Grinning

Водят го 2-ри снимачен ден. Stuck Out Tongue Closed Eyes Не са снимали на 7-ми, пътували са. Поне такова е инфото. Sunglasses

https://twitter.com/i/status/1644735583380447234

Скрит текст:

Ishak Pasha Palace
Скрит текст:
Дворецът  İshak Paşa Sarayı е полуразрушен дворец и административен комплекс, разположен в квартал Догубеязът на провинция Агри в източна Турция. Дворецът е от османския период, чието строителство е започнато през 1685 г. Дворецът Исхак паша е един от малкото примери за оцелели исторически турски дворци.
Дворецът е изобразен на обратната страна на турската банкнота от 100 нови лири от 2005–2009 г.

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 20:12 от Dilemi

# 689
Дилеми, много ти благодаря за бързата реакция! ⚘

Общи условия

Активация на акаунт