💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 269
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София

Може да не ни се иска, може да не ни е приятно, но събитията следват своя ход и не можем да си затворим очите и да не ги следваме. Тепърва ще пишем за новите хора около патроните.  За Хакан, за мама Арзу, за новата приятелка Михре и невероятната тоалетна, за евентуалната нова приятелка на Керем. Няма как, това е техният живот. Понеже в момента нямат нови проекти всичко, което е свързано с тях е личният им живот. Ако и за това спрем да пишем, по-добре да закриваме темата...

# 661
Линде, с последните издънки на Кушуто, в момента изобщо не е достоверен източник Sunglasses
Gift Heart
Ханде напредва в Инстаграм Wink

Gift Heart

# 662
  • София
Миси, не твърдя, че това е сигурният източник, просто качих още едно мнение. Те и другите източници са толкова сигурни, колкото и този. Преписват си един от друг. Тези, които до преди месец преследваха Данла и със сигурност твърдяха, че тя е новата на Керем, сега твърдят същото за Мехтап. Никой източник не е сигурен на 100%. Когато Керем се появи с новата мацка, това е сигурният източник. Чакам Акиф да се включи и да ги хване в крачка, както направи с Ханде и Хакан.  

Още едно мнение, което не е на 100% сигурно. Много блогъри, много мнения...

" Търсят нова приятелка на Керем, казват, че е тази инфлуенсърка (мисля, че е най-малко вероятно)
Но най-смешното в случая е, че страницата на колегата отрича...
Шоуто трябва да продължи..."

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 20:39 от БлагаВест

# 663
# 664
.Flowers Herb Добра вечер! Идвам с добри вести... при Мави всичко и наред!
Гамзе е споделила в IG  " Беше трудно , но всичко свърши... "
За съжаление лаптопа ми нещо не е наред и не мога да откопирам
поста. Важно е здравето на Мави, а то вече е добре!
Дано Джанер и Гамзе не се впуснат отново в публикуване на снимки и клипчета с детето.

# 665
  • София
.Flowers Herb Добра вечер! Идвам с добри вести... при Мави всичко и наред!
Скрит текст:
Гамзе е споделила в IG  " Беше трудно , но всичко свърши... "
За съжаление лаптопа ми нещо не е наред и не мога да откопирам
поста. Важно е здравето на Мави, а то вече е добре!
Дано Джанер и Гамзе не се впуснат отново в публикуване на снимки и клипчета с детето.

Наистина вестите са добри! Да е живо и здраво детенцето! Неволно, по роднински, Smiley станахме свидетели на живота на Мави, радвахме се, беше мило и приятно, но дано в бъдеще тя да расте предимно пред погледите на близки и приятели. Flowers Sunflower

PS

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 22:03 от Dilemi

# 666
Добър вечер момичета!
Ханде на кафенце. С приятели? или може би с Керем. Те нали обичат да се срещат уж случайно на по кафе.

А Керем на разкрасителни процедури.

# 667
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен празничен ден, изпълнен с добро настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 668
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Ново от Ханде

Хубав ден ви желая! Nature Sunny

# 669
Всичко рано или късно излиза наяве. Както винаги се прибърза със заключенията относно Керем и Кемал

Това, че Ханде е разпространила слуховете (относно факта, че Керем се мести в Бейкьоз заради нея)...Това изречение няма нищо общо с Кемал. Аз (водещият) използвах това изречение, а не Кемал, защото изразих предположение (че Ханде е била тази, която е пуснала слуховете за причината на покупката на къщата).

Първо се извинявам на Кемал за объркването. Второ се извинявам на феновете за причинените неприятности

Дори не вземам като чиста монета казаното от водещия - нито първия, нито втория път. След като обаче много хора повярваха в думите му и това беше причина за нови упреци към Керем и обкръжението му, е редно да се повярва на казаното и в последното предаване.
Излиза, че отследванията не бяха толкова необходими, но пък привлякоха доста внимание 😏.

Може би Кемал може да бъде упрекнат, че не е оставил хората да мислят, че Керем би се преместил в Бейкьоз заради Ханде 🤔. Всъщност близките приятели на Керем, както и работното му място Брейвборн са там и това е достатъчна причина да иска да живее в същия район.

Хубав ден 😀

# 670
Здравейте,
То хубаво се извинява на Кемал и феновете, ами защо не се е извинил и на Ханде, след като пак я вкара в интрига.
А щом Ханде е отследвала Кемал, никак не му е била чиста работата 😀 Съпругата му още я следва.
Хубав ден на всички!

# 671
Здравейте Animal Bee

Цитат
Дори не вземам като чиста монета казаното от водещия - нито първия, нито втория път.

И аз , Гери. Joy Не ми е надежден хич. Joy

Предаването му било на 31.03 , той вчера тръгнал да се извинява. Повече от седмица по-късно. 🤔 На Ханде не се извинява, значи си държи на думата. Joy Сигурно е така, сигурно Ханде ги пуска тези слухове, има нов мъж до себе се , но има желание да се вкара в любовен триъгълник. Joy Според мен даже не е нужно някой да пуска слух за каквото и да е , просто имената им още вървят заедно и подобни заглавия продават. Да се надяваме , че скоро това ще спре.

Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Ново от Ханде

Моята прекрасна дъщеря има сет днес.
Явно кучето ще снима нещо , затова му и активираха инстаграма. Joy Чакаме Ханде и Керем с нови проекти, а получаваме Азул. Joy

Усмихнат да е денят ви. Nature Sunny

# 672
Днес пак имаме поводи за купон в темата Birthday
Майката на Керем днес има рожден ден, да е жива и здрава Flowers Four Leaf Clover

Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 08 апр 2023, 12:24 от mi_si

# 673
Причината за отследването за мен е ясна (подчертавам за мен 😊). Кемал просто е казал (ако е казал изобщо) това, което много не са готови да чуят. Керем може и да се мести в Бейкьоз, но не заради това, което повечето хора искат. 😏

# 674
Добър ден момичета!
Честит празник на всички вас.
На този прекрасен и чудесен празник ви пожелавам да бъдете здрави, усмихнати и много щастливи.

Прекрасна Ханде.

Елчин и Башак

Общи условия

Активация на акаунт