Само след някой час Европа ще почва от БУРГАС

• 16 462
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
marianamama, ЧЕСТИТО! Да ти кажа, че при д-р Дорийска не може да ходиш всеки ден - има график, защото работи в МБАЛ и като отидеш има адски много хора и трябва все да чакаш. По-добре за тази женска консултация, рутинната, която е за изследвания, да ходиш в някаква поликлиника, където хем няма хора, хем и има лаборатория. Ти там какво мислиш, че правят - мерят ти корема и кг. Дорийска ще те гледа на видеозон всеки месец, но ще си го плащаш, защото касата не го поема и ще си ходиш на частно при Георгиев, на който също ще плащаш newsm78 Както си решиш, ама след  като си имаш лекар за частна консултация, по-добре за другата си избери някой където няма да плащаш и няма да има толкова хора. Мога да ти препоръчам д-р Златев във ІІІ-та / бях при него, много е свестен/ или д-р Братова - в І-ва п-ка. Все пак ти си решаваш.
Veselushka, този номер на Дорийска дали е актуален все още. Мисля, че смениха телефоните с 2. Уф, имах някъде мобилния й, ама съм го загубила. Иначе много съм доволна от Дорийска - много е внимателна.

# 91
Veselushka, писах ти ЛС. Гледам и Амелиа проявява желание, можем да си направим скромна групичка.

# 92
Veselushka, писах ти ЛС. Гледам и Амелиа проявява желание, можем да си направим скромна групичка.
ДАа , ама аз за след 18.00 че таткото да се е прибрал и да гледа децата
и сега се сещам че и в Дома на Нефтохимика имаше преди

за Дорийска и аз мисля като Млечко, не си струва пък тя не е кой знае какво, сестра ми беше при нея и се премести. Щом ще ходиш при Георгиев няма смисъл при нея.... или в Света София, или в Ел Масри - аз бях при Китипов /доволна съм/. Добри отзиви съм чувала и за Гамишев и за Мърмърова в Ел Масри.
А ако искаш все пак да ти взема телефона довечера - пиши

# 93
  • Бургас
Честито на marianamama дано всичко от тук нататък е наред.
Моята кума ходеше май в СМК на аеробика всеки петък, мога да я питам. И аз съм навита, ама след 18 часа, че съм на работа.

# 94
Да, да, и аз говоря за след 18ч Simple Smile

# 95
Здравейте мами желаещи за спорт!
Седмична програма на АЯКС-а /на гърба на строителния техникум, до механото/:
        понеделник        вторник           сряда       четвъртък      петък          събота                неделя

11ч   тае-бо          каланетика                        каланетика     тае-бо
16ч                                                                                                              нар.танци-начинаещи 
16:30                                       нар.танци-начинаещи
17ч                                                                                                       н.танци-нач./кал-ка    кал-ка/аеробика
17:30 каланетика/йога               йога/каланетика            йога/каланетика                     
17:30                              тае-бо                                тае-бо                                   
18ч                                                                                                                       тае-бо       нар.танци
18:15                      каланетика                        каланетика                      латинотанци      нар.танци
18:30 тае-бо/аеробика               тае-бо/аеробика              тае-бо/аеробика                     нар.танци
18:30                        степ-аеробика                   степ-аеробика
19                             боди-атак                              боди-атак                                               нар.танци 
19:30 нар.танци                       латинотанци                          нар. танци                     

Цените са: 1 посещение - 4лв, а карти за 8, 12, 16, 20 и 30 посещения са съответно
                                                                     30,40, 45, 50,   60лв, т.е карта за 30 посещения могат да ползват повече хора и излиза по 2 лв на посещение.

Продължавам със спортната зала в СМК
                     11:30                  16:00            17:15               18:30                19:45
понеделник каланетика     комби.г-ка    каланетика     комби.г-ка        Баре о сол
вторник                                 пилатес       каланетика     аеробика           йога
сряда            каланетика    комби.г-ка     каланетика     комби.г-ка       Баре о сол
четвъртък                           каланетика     пилатес         аеробика         нар.танци
петък            каланетика    комби.г-ка     денсаеробика аеробика        йога
събота     12:30-нар.танци аеробика      каланетика
неделя                                  аеробика      каланетика

Там цените бяха или 3 или 4 лв/посещението, ако си с карта май излизаше отново по 2 лв.

Който има въпроси да ми пише на лични....а и който има желание да ходи също да пише...

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 09:32 от sneji20

# 96
Снежи, радвам се че си ми писала! Ще се включа после в скайпа, че сега нямам време. Благодаря за графика, май ще си спретнем групичка. Аз съм много навита и за СМК или за механото, ще се разберем как ни е удобно! Поздрави!

# 97
  • у нас
Здравейте, момичета!

на купона бях обещала на Амелия да проверя за латино танци. Брошурката е в мен, но сега нямам възможност да я кача. малко по-късно ще го направя`.

# 98
Ох, как ми се ходи и на мен на някаква аеробика, танци или каквото и да е... ама първо трябва да сваля доста килца, че сега не съм за никъде Embarassed Пък и моят мъж е с нерагламентирано работно време и не мога да разчитам, че след 18 ще си е в къщи Sad
Дано си сформирате група и да ходите редовно. Да не ви мине ентусиазмът след семица-две Wink

# 99
Честитооо на marianamama ! Леко бременеене!

Др Дорийска тел. 0888322558  Peace
Аз ходих при нея и при Георгиев.Малко ги доблира часовете ама иначе съм доволна.

И на мен ми се ходи на тия йоги и гимнастики.Не е проблем да ми го гледат.Ако има някои то Изгрев да ходим заедно...съм навита.

# 100
Здравейте,

не съм писала отдавна тук, но ви чета редовно!
Имам въпрос - ако някоя мама е минала по пътя да сподели опит - ще раждам във Варна и докато се прибера първата консултация на бебчо /живот и здраве/ ще е вече факт. Та питаненето е как стои въпроса с личния лекар на бебчо? Трябва ли да избирам първо варненски, да чакам до юни и после да го прехвърлям при моята лична лекарка, или има и друг вариант??

# 101
  • Бургас
имам молба към Вас Praynig. Знае ли някой как седят нещата със записване на детенце за ясла или детска градина. По-точно ме интересува къде в центъра освен до Музикалното училище има детска ясла, има ли места, от каква най-малка възраст приемат в детска градина и отново къде в центъра имаме шанс да запишем Надежда и да има свободни места. А някой да има информация за детската градина до Вардар?

# 102
  • Бургас
За детската градина съм чувала 2,5 г.,че е минималната възраст, а ясла има на Булаир/ не знам точния адрес/- ясла №1 и май е една от най-хубавите в Бургас.В Лазур приемат  лесно - ясла №5,но тя сигурно няма да ви е удобна.

# 103
  • Бургас
2,5 ме устройва идеално за да я пусна направо на детска градина на пролет. Аз обаче съм чувала, че трябва да е минимум 2г. и 10 м. Братовчедка ми ми сподели, че в Славейков пък изискването е 2 и 7 м newsm78.....Падна е се училището от баницата и сериозно съм се замислила да я пращам Simple Smile

# 104
  • Бургас
Не знам, ако има кой да я гледа не бързай.Моя ходи 2 седмици и вчера се оказа,че  има бактерия някаква  и скоро не го виждам да отиде на ясла, а така искам и аз да ходя на танци с момичетата , а пък и ми се падна нова работа от късметите Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт