Само след някой час Европа ще почва от БУРГАС

• 16 496
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Привет
Помагайте
Дайте координати на някоя добра козметичка в центъра,ч е моята замина за чужбина

Цунки на всички

# 181
Студио "Калифорния", намира се зад "Грамофона". Работи качествено и евтино и много внимателно (все пак това си е мое мнение). Туркиня е и е работила в Турция, казва се Хурие. Ако проявиш интерес - ето и номер - 056/842853

# 182
Яничке аз пък ще препоръчам моята Stuck Out Tongue Казва се Жана и е на ул.Самуил 24 фризьорски салон Ана

# 183
Ние сме там казаха да проведя през май месец.

# 184
А дали вече са излезли списъците в яслите, да разбера дали сме приети и кога?Някой записвал ли си е детето в Славейков в яслата ,, Иглика ,,5 ;май беше,че ние сме там?

# 185
Яничке аз пък ще препоръчам моята Stuck Out Tongue Казва се Жана и е на ул.Самуил 24 фризьорски салон Ана
megata :  не на мен ми трябва козметичка, аз днес бях при твоята, нали се сещаш Simple SmileSimple SmileSimple Smile  Аз само давам препоръка за такава, а пък ако искат да се възползват Simple Smile

# 186
  • Бургас
обърках е нещо   Rolling Eyes

# 187
  • Бургас / Славейков
Тадела вие къде живеете в Славейков да не си ми съседка пък да незнам Simple Smile?

# 188
pupelina,
Как сте? Скоро не съм ви виждала. Аз съм Златина. Ще се сетиш ли така или да обяснявам по-подробно Grinning Как е Мимката?

# 189
  • Бургас / Славейков
Сетила съм се отдавна коя си ама не казвам GrinningДобре сме вчера излизахме с кумата ти.Бебо как е ?Рита ли?Я да питам че вздравния справочник май нищо не открих .Някой знае ли работното време на Сурджийска ?

# 190
Тадела вие къде живеете в Славейков да не си ми съседка пък да незнам Simple Smile?
в 8 блок

# 191
Намерих едно фото, където цифрова снимка е 20ст, ако я изкарат за 24часа. По Богориди нагоре като тръгнете малко преди Ротондата  Simple Smile

# 192
  • Бургас / Славейков
Еми съседки сме аз съм в 6  Hug

# 193
в 8 блок
ЕХО!И аз съм в "Славейков".Обадете се някой път за разходка в парка. Rolling Eyes

# 194
в 8 блок
ЕХО!И аз съм в "Славейков".Обадете се някой път за разходка в парка. Rolling Eyes
Айде след  18 4е съм на изпит за шифиори

Общи условия

Активация на акаунт