Боледуване на децата ни-тема 71

• 35 442
  • 822
  •   1
Отговори
# 165
Определено е мнооого  по-добре кашля рядко и влажно доизчиства,допива Аб и така,направо спрях инхалации,така ми каза док.
Дали не е добре някакъв сироп,давам стодал.

# 166
Дани,не е ли добре да се изследвате и ти и другите,които го гледат,за да не сте носители и да го заразяване? Не помня дали си писала , дали обкръжаващите го,сте се изследвали, извинявай,може да съм пропуснала.Останах с впечатлението,че и ти все си болна.Дали не си я менкате тази бактерия ?

Моят е по добре и утре го пращам на училище,че много изтърва материал.

# 167
Димитрова, благодаря!
Почна Изопринозина днес. Обривът не се увеличава, даже ми се струва, че намалява.
Има възможност да ми изпратят витамини и подобни от Германия. Имате ли мнения  за някои добри от там, за деца, възрастни, без значение.
 “For kids” се оказа без ефект, взех “Биозин”, пи го три дни и след обрива педиатърката каза да го спрем.
От края на септември сме почти непрекъснато болни.

# 168
  • shumen
Лайт,и аз си пуснах секрет и моя е отрицателен.Явно в училище си го лепва наново.Там обаче няма как да накарам всички да се изследват.

# 169
Оф ...тази нощ ме боля гърло 🙈

# 170
В групата пак се завърта нещо половината окапаха да видим ...

# 171
Дани от сутринта е с две пъпки с връх.. след
Два часа сме на доктор. Мисля, че ни е честита варицелата.

# 172
  • Враца
Момичета за колко време излизат резултатите от гърлен и носен секрет? Вчера пуснах на сина ми за първи път, но пуснах 100 неща и не помня казаха ли ми. Той е с ковид, но 3ти ден умира от гърло, не яде, едвам пие течности и нищо не му помага.

# 173
Момичета за колко време излизат резултатите от гърлен и носен секрет? Вчера пуснах на сина ми за първи път, но пуснах 100 неща и не помня казаха ли ми. Той е с ковид, но 3ти ден умира от гърло, не яде, едвам пие течности и нищо не му помага.
При нас казаха 3 до 5 дни. Първият път чакахме 5 дни, то детето оздравя дотогава. Вторият път излезе за 2 дни. Носен секрет това.

# 174
  • Пловдив
Миналата седмица пусках 20 дни след скарлатината е задължителен и беше готов на следващия ден,но това в случай че е чист ако има нещо се бави  2-3 дни заради антибиограмата.

# 175
След като вече е пуснат секрета не може ли нещо да му пръснете,тантум верде?

И при нас нещо се върти доста окапват за цялата седмица....
Като може да е с варицела,може ли да се води на преглед

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 11:49 от Mimi9999

# 176
  • Враца
Пръскам и Тантум Верде и Орофар и Ефизол му давам, но няма особен ефект.

# 177
  • Пловдив
След като вече е пуснат секрета не може ли нещо да му пръснете,тантум верде?

И при нас нещо се върти доста окапват за цялата седмица....
Като може да е с варицела,може ли да се води на преглед
Да Мими, може да се води на преглед нас педиатърката ни вика два пъти че пъпките бяха много странни от варицелата и сега съм решила след месец да и пусна за антитела да съм сигурна за себе си всъщност варицела ли кара или не е било варицела.

# 178
  • Враца
Аз също водих няколко пъти и двете ми деца когато бяха с варицела, но се обадете преди това на лекаря, предупредете, че детето е с варицела и да Ви дадат първи или последен час и да няма контакт с други деца пред кабинета.

# 179
Да, минахме преглед. С варицела е. Честито на печелившите 😒😒😒

Общи условия

Активация на акаунт