Боледуване на децата ни-тема 71

• 34 559
  • 822
  •   1
Отговори
# 90
Данека ми то детето не мрънка толкова ..трети ден ми иде да се застрелям наистина ли толкова боли че не се трае ? Кръвните му изследвания обаче са перфектни което ме учудва ...

# 91
  • shumen
При гнойна ангина моя вдига висока Т и мрънка,че гърлото го боли много.Явно и при вашия татко е така и затова.

# 92
Данека ми то детето не мрънка толкова ..трети ден ми иде да се застрелям наистина ли толкова боли че не се трае ? Кръвните му изследвания обаче са перфектни което ме учудва ...
И мен 4 дни ме скъса гърлото (и аз съм от тежкокаращите болести мъже). Температура не съм усетил да вдигам, но все пак пия от време на време по един нурофен за болката. Гранофурина почти нищо сякаш не върши. Суметролим (бисептол) пия от 3 дни и след 3 безсънни нощи, чак тази спах добре. Много странен вирус (имам ваксина за грип и няколко за ковид). Малкият от градината го донесе преди 2 седмици почти, но той за 3 дена се оправи (изключвам остатъчна кашлица и сополи).

# 93
Ходихме до Лидл не спря да кашля направо ме хваща срам🥺

# 94
Момичета, тук от няколко месеца минат се, не минат 2-3 седмици и ми се появява херпес. И преди съм имала., ама пред толкова кратко време да ми се появат - не. Явно е някакъв срив в имунната система, много ми е ниско вит Д, б12 също е на границата, приемам вит. Д, за витамин б12 чакам да се срещна с лекаря. Какво мога да си взема, според вас - витамини?
Иначе - бързо оздравяване на всички деца. Моята днес е на градина.

# 95
Почваме Аб Ксимебак...да издирваме в първата аптека го нямаше.А може ли Нурофен и Аб ако има т.
Последно точно преди две г беше на Аб😇

# 96
Момичета, от толкова много боледуване, не спане и тревоги, явно нещо съм блокирала.
На вашите дечица ( под 5 годинки) изпъкнали ли са лопатките и двете на гръбчето.
Просто усещам как не ме държат краката и знам, че тук мога да получа най бърз отговор. Благодаря.

# 97
  • Пловдив
Почваме Аб Ксимебак...да издирваме в първата аптека го нямаше.А може ли Нурофен и Аб ако има т.
Последно точно преди две г беше на Аб😇
Разбира се,че може.

# 98
Пробиотик да не забравиш, Мими.
Отстояние от 2 часа между двете

# 99
Момичета, от толкова много боледуване, не спане и тревоги, явно нещо съм блокирала.
На вашите дечица ( под 5 годинки) изпъкнали ли са лопатките и двете на гръбчето.
Просто усещам как не ме държат краката и знам, че тук мога да получа най бърз отговор. Благодаря.

Моята е толкова кльощава, че всички кокали са и изпъкнали, включително и тези лопатки, ребра и тн. На 3г.9м. сме. Мисля, че си е нормално.

# 100
Да да два часа преди или два след Аб помня 😁

# 101
Evcheto1 много ти благодаря. Simple Smile

# 102
Сега мм ще търси Ксимебак сиг няма да го има,после ще звъня на док да го смени имам спомен,че имаше един Зинат мисля тук се е коментирало че не го приемат децата,горчи ли не помня..🙄Изобщо ако стане дума да го избягвам🙄

# 103
  • Пловдив
Сега мм ще търси Ксимебак сиг няма да го има,после ще звъня на док да го смени имам спомен,че имаше един Зинат мисля тук се е коментирало че не го приемат децата,горчи ли не помня..🙄Изобщо ако стане дума да го избягвам🙄
Той и Зината липства от аптечната мрежа,дано при вас в Бургас го има.В момента много АБ суспензии за деца липстват.

# 104
Изписа Панцеф или Клацид,в аптеката срещу нас имаше поне едното Клацид

Общи условия

Активация на акаунт