Боледуване на децата ни-тема 71

• 35 458
  • 822
  •   1
Отговори
# 675
  • shumen
Някои казват,че до 7 години израстват боледуванията,но според мен е мит това.Моя е вече на 10 и няма такова нещо.

# 676
На позната второто дете сега ще бъде първи клас и още не било карало варицела,вече мисли умишлено да го събере с болно 🙈

Така вчера ми писа една майка от другата група... грешката е в мен...няма свободна яслена група изобщо и трите са в карантина,като две са до 03.05....
И пак излиза случая ние какво да ги правим толкова дни ...временно не може ли да съберат неконтактните някъде било то и в първа група,все пак работим.

# 677
Примера по - горе показва, че може.
Както казах в момента в нашата 2ра група, има едно ясленче (бебенце още, на година и половина с памперс и биба) и две девойки от 3та група.

# 678
  • Враца
Момичета, имали ли са афти децата Ви? С какво ги третирате?

# 679
Момичета, имали ли са афти децата Ви? С какво ги третирате?
На нас ни изписаха Анафтин спрей, защото имаше пъпки от варицелата в гърлото.

# 680
  • София
Някои казват,че до 7 години израстват боледуванията,но според мен е мит това.Моя е вече на 10 и няма такова нещо.
Моето шест годишно имаше едни две години почти без болести,мислех си че го е израстнал,ноооо тази година ми уби всякакви надежди,направо се разби!Мисля дори че наближаваме лимита на здравната застраховка за извънболнично лечение,който е 1200 лв 😣

Една от учителките на сина ми в градината (30 годишна) също е с Варицела горката.И нея не я е подминало.

# 681
Дани,нали ся ходихте в Трявна.Какво направление трябва за болницата,какви документи, колко дни са процедурите и какви.Също и къде бяхте на квартира,каква беше квартирата,стая... кухненски бокс има ли и колко лв на вечер беше .

# 682
Здравейте,
Предварително се извинявам, ако не е за тук въпроса, но мисля, че ще ми отговорите Simple Smile
От няколко дни се чудя какво ми е на детето, а то му избило ново  зъбче. На почти 6  годинки е, но не е паднало млечното зъбче. Става въпрос за долно предно. Не знам трябва ли веднага още утре да го заведа на зъболекар или утре да си отиде на детска, аз да  запиша час за друг ден?! Спешно ли е да го заведа още утре сутринта? Млечното зъбче леко се клати?

# 683
От висока температура е имал афти в устата пръскахме с голанил..

# 684
Здравейте,
Предварително се извинявам, ако не е за тук въпроса, но мисля, че ще ми отговорите Simple Smile
От няколко дни се чудя какво ми е на детето, а то му избило ново  зъбче. На почти 6  годинки е, но не е паднало млечното зъбче. Става въпрос за долно предно. Не знам трябва ли веднага още утре да го заведа на зъболекар или утре да си отиде на детска, аз да  запиша час за друг ден?! Спешно ли е да го заведа още утре сутринта? Млечното зъбче леко се клати?

Не е спешно, даже може сам да си падне млечния зъб скоро.

# 685
Здравейте,

Благодаря Ви!
Т.е може да изчакам за следващата седмица да запиша час. Не вярвам скоро да падне, не се клати много!? Колко да де чака, новото е доста навътре, как ще излезе напред не знам!?

# 686
Здравейте,

Благодаря Ви!
Т.е може да изчакам за следващата седмица да запиша час. Не вярвам скоро да падне, не се клати много!? Колко да де чака, новото е доста навътре, как ще излезе напред не знам!?

Имах същия случай с моето дете, закарах го на зъболекар, той погледна и каза,  че, ако го извади, ще стресира много детето. Препоръча ми след 2 месеца,ако не го е избутал постоянният зъб, тогава да отидем. Не се наложи, постоянният както каза лекарят избута млечния и той сам си падна.

# 687
  • shumen
Не е спешно според мен.Изчакай и виж дали няма да падне само.
Лайт,писах ти на пощата,за да не е спам тук.
Бъбъл,и при нас беше така,но тая година и миналата се скъса да боледува.

# 688
  • Пловдив
Аз бях като дете така с такъв зъб. Млечният почти не мърдаше, а постоянният вече расте.
Трябваше да ме заведат на зъболекар , за да извадят млечния, иначе постоянния нямаше къде да иде и можеше да остане крив.
Не е за спешното чак, но отидете възможно най- скоро на зъболекар, защото може да се наложи вадене на млечния с цел да се освободи място.

# 689
Щом се клати, вероятно ще изчакат сам да падне. Няма лошо да се направи консултация, тъкмо ще проверите и за кариеси и детето ще се запознае със стоматолог(ако вече не е). Определено не е спешно.

Общи условия

Активация на акаунт