Умопобъркваници и мистерии 2

• 21 372
  • 926
  •   1
Отговори
# 525
  • Там където е семейството ми
В стаята с ключовете аз имам 5 ключа, но съм отворила сейфа на стената при кухнята.

Компютърът ми тръгва веднага щом въведа правилно цветовете.
Как отвори сейфа?

# 526
къде намери 5 жълт ключ и как отвори сейфа - аз се помъчих с годината от листчето ама.....

# 527
  • Там където е семейството ми
къде намери 5 жълт ключ и как отвори сейфа - аз се помъчих с годината от листчето ама.....
Петият ключ е във шкафчетата горе където е печката.Едното шкафче не се отваря,отворих го със ножа и там намерих петият ключ.

# 528
  • tardis
Аз започнах,ето тази http://diversity.me03.se/
До момента имам една лупа,една стреличка с която замерик карнитата в гардероба и от там ми изкочи някакъв предмет,който взех,ама все още не разбирам какъв е.
Имам също така и една запалка,и нещо като нож ли е четка ли е не мога да го разбера.
като сложиш нещото на запалката , даваш го на човечето в гардероба и вземаш едно радио ли - нещо такова

тази игра е много шантава, това от хадилника е нож в буца лед; комбинира се запалката с пяната за коса и с това се топи леда - получават се отделно нож и вода; с водата се полива пръстта в саксията и пониква морков; с онова със запалката се гръмва човечето в гардероба, взима се касетофона (пише, че вътре има касета, но не знам как да го отворя), реже се с ножа следата от човечето, която става червена; слага се моркова и човечето "възкръсва" и ... вече ми е бедна фантазията как да продължа Crazy

П.с. Касетофонът може да се вземе и без бой - дава се моркова на човечето и си взимате касетофонаSimple Smile
И май така е по-добре.

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 14:07 от rainbird

# 529
До момента имам една лупа,една стреличка с която замерик карнитата в гардероба и от там ми изкочи някакъв предмет,който взех,ама все още не разбирам какъв е.
Имам също така и една запалка,и нещо като нож ли е четка ли е не мога да го разбера.
като сложиш нещото на запалката , даваш го на човечето в гардероба и вземаш едно радио ли - нещо такова

тази игра е много шантава, това от хадилника е нож в буца лед; комбинира се запалката с пяната за коса и с това се топи леда - получават се отделно нож и вода; с водата се полива пръстта в саксията и пониква морков; с онова със запалката се гръмва човечето в гардероба, взима се касетофона (пише, че вътре има касета, но не знам как да го отворя), реже се с ножа следата от човечето, която става червена; слага се моркова и човечето "възкръсва" и ... вече ми е бедна фантазията как да продължа Crazy

П.с. Касетофонът може да се вземе и без бой - дава се моркова на човечето и си взимате касетофона:)
И май така е по-добре.

# 530

П.с. Касетофонът може да се вземе и без бой - дава се моркова на човечето и си взимате касетофона:)
И май така е по-добре.
май ще трябва да се съберат и други предмети , но от къде? касетофона не помръдва , а имам лупа бомбата с запалката и касетофона и нямам никакви идеи

а какво стана в стаята с ключовете ? до къде стигнахте? аз до никъде - мислех си че има нещо под стиковете - като ги мърдаш и се показва нещо отдолу , ама с нищо не мога да го взема .       
как отворихте сейфа?

# 531
май ще трябва да се съберат и други предмети , но от къде? касетофона не помръдва , а имам лупа бомбата с запалката и касетофона и нямам никакви идеи....

натискаш копчетата на касетофона и той ти изсвирва нещо като мелодия.Трябва да натискаш копчетата на стената в някаква последователност, за да повториш същата мелодия.Ама и аз го обясних....

# 532
Разказвам за хотела:
За да наберете телефона трябва първо да изберете нула, за да вземете външна линия.
Обаждате се на рекламата и ви се появява една отметка в менюто, натиснете я и ще се появи текстова кутийка.
В момента, в който набера нулата, ми се появява кутийката и не мога да набера номера

# 533
За стаята с ключовете...

Като включите компютъра, на него се появяват бели и черни ивици. Броят на черните ивици по колонки показва кода за сейфа.

# 534
  • tardis
май ще трябва да се съберат и други предмети , но от къде? касетофона не помръдва , а имам лупа бомбата с запалката и касетофона и нямам никакви идеи....

натискаш копчетата на касетофона и той ти изсвирва нещо като мелодия.Трябва да натискаш копчетата на стената в някаква последователност, за да повториш същата мелодия.Ама и аз го обясних....

да, ама който играе без звук като мен  Rolling Eyes

а за хотела и на мен след нулата на ми даваше да набирам; появява се веднага прозорче с отметка и каквото и да пробвам да изпиша там - тел. # или банков код - нищо;

# 535
Намерих седмия ключ!

# 536
къде? аз съм с 5 жълти?

# 537
'дърпаш' телевизора напред, цъкаш върху него и около него(не видях точно кога стана) и се отваря отдолу двд-то, в него е ключа

# 538
аз от двд то имам един друг ли има? мийте са 6 сега

# 539
ръчкайте с антената м/у шкафовете, зад тях;разгледайте картинката от кухнята-има нещо за разбиване.Аз излязох Laughing

Общи условия

Активация на акаунт