Египет /Тема 14/

• 57 378
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • Beyond the Frontiers
Шарм за края на ноември става ли ,морето топло ли е?Иска ми се на топло за рождения ми ден да бъда някъде.Харесах Риксосите ,дали са добър избор?
Хотелите са перфектен избор. Без значение, кой от двата. Steigenberger го слагам на същото ниво.
За плаж си е чудесно, водата обаче може и да не е чак толкова топла...

То тази година е толкова хахаво времето, че вече не може да се каже нищо...

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 19:41 от Galactic Voyager

# 451
Какво е времето края на септември в Египет, много горещо ли е все още?

за Кайро, но може да се намери и за други места Simple Smile

И аз се интересувам за края на септември в Кайро и Хургада ?Надявам се да не е адска жега Grinning

И някой знае ли музея в Кайро до колко часа работи защото полета на близките ми ще бъде по обяд и питаме дали евентуално първия ден ще успеят с посещението в музея ?

# 452
Илязли ли са чартърните полети?
Интересува ме някой знае ли на 3.09 по кое вече ще има чартър за Шарм?

# 453
Може ли мнение за Grivity Hotel and Agua Park.Плаж,лагуни за шнорхелинг има ли?

# 454
  • Beyond the Frontiers
Илязли ли са чартърните полети?
Интересува ме някой знае ли на 3.09 по кое вече ще има чартър за Шарм?
Отдавна са налични програмите за есента. По тази дата няма места. Свършиха още преди 2 месеца.

Може ли мнение за Grivity Hotel and Agua Park.Плаж,лагуни за шнорхелинг има ли?

Плажът е голям, тип лагуна. Може да се плува. Пясък е.
Почивала съм с децата ми там. Но хотелът е скромен.

# 455
Да, прочетох мненията за Grivity Hotel and Agua Park, не очаквам нещо нечувано, имали смисъл тогава да плащам повече за него или да избера по-евтинките Jaasmina palas или Palm Beach?
Не съм наясно с тези неща, но на кой от плажовете има и ще могат децата сами с шнорхели да се гмуркат и да разглеждат рафтове?

# 456
Galactic, благодаря, знам, че няма места. Интересуваше ме полета по кое време, но още явно не са ги обявили чартърите.

# 457
  • Beyond the Frontiers
Да, прочетох мненията за Grivity Hotel and Agua Park, не очаквам нещо нечувано, имали смисъл тогава да плащам повече за него или да избера по-евтинките Jaasmina palas или Palm Beach?
Не съм наясно с тези неща, но на кой от плажовете има и ще могат децата сами с шнорхели да се гмуркат и да разглеждат рафтове?
По-добре Жасмин. Е няма, чак аквапарк, ама е с чудесен плаж.
2019 бях в Гравити. Тогава беше най-евтин от всички. За парите си - супер. На тези цени сега има доста по-добри варианти...

Galactic, благодаря, знам, че няма места. Интересуваше ме полета по кое време, но още явно не са ги обявили чартърите.

Има си я полетната информация. Би трябвало и вие да я имате, тя е част от предварителната информация за пътуването, която следва да ви е била дадена:

Полетна информация Шарм ел Шейх - ден Неделя:
Заминаване: FB8527 София - 06:30 - Шарм ел Шейх 09:10
Връщане: FB8528 Шарм ел Шейх 10:00 - София 13:00
Тип самолет: Boeing 733
Авиокомпания: Bulgaria Air
Адрес на авиокомпанията: София, бул. "Брюксел" №1
* Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Сега дали ще остане така е рано да се каже.

# 458
Galactic а рафтове с подводен свят има ли в тези хотели които коментираме?

# 459
Здравейте, някой има ли препоръки за по висок клас хотел в Хургада? Не най- високия, понеже barón и steigenberger са ми извън бюджета. Тези между които се колебая в момента са Xanadu makadi bay, jaz casa Del Mar beach, jaz makadi oasis и albatross citadel. Ако някой е посещавал ще се радвам да сподели ☺

# 460
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, някой има ли препоръки за по висок клас хотел в Хургада? Не най- високия, понеже barón и steigenberger са ми извън бюджета. Тези между които се колебая в момента са Xanadu makadi bay, jaz casa Del Mar beach, jaz makadi oasis и albatross citadel. Ако някой е посещавал ще се радвам да сподели ☺
Само Ксанаду не съм била.
Джаз са много сходни. Оазис е втора линия, мъничък. Дел Мар също е малък, но е в самата Хургада, пясъчен плаж. Малко по-бутиков. И двата са с чудесна кухня.
Албатрос е много интересен като обстановка и доста изолиран. Няма нищо извън него. С яхтеното пристанище напомня на френската Ривиера. Храната не съм пробвала, но не съм имала оплакващи се от него до сега.

Може би Оазис е една идея по-скромен спрямо другите два.

# 461
Само Ксанаду не съм била.
Джаз са много сходни. Оазис е втора линия, мъничък. Дел Мар също е малък, но е в самата Хургада, пясъчен плаж. Малко по-бутиков. И двата са с чудесна кухня.
Албатрос е много интересен като обстановка и доста изолиран. Няма нищо извън него. С яхтеното пристанище напомня на френската Ривиера. Храната не съм пробвала, но не съм имала оплакващи се от него до сега.

Може би Оазис е една идея по-скромен спрямо другите два.
А дали имате от туристи отзиви за ксанаду? Аз се колебая, защото ми харесва това че е много нов, но пък джаз каса доколкото разбрах е adults only, което ми допада.

# 462
Ние сме били в Джаз Каса Дел Мар Бийч, който е на първа линия на плажа, с дете бяхме, та не е само за възрастни. Освен ако след това не са го променили. Много ни беше харесало, писала съм и по -назад в темите. Малък, бутиков хотел е точно, но и плажа е хубав, и храната, и басейните. Препоръчвам го.

# 463
  • Beyond the Frontiers
Ксанаду е нов. Реално Абакс за първи сезон го пускат и нямаме отзиви от туристи.

# 464
В JAZ CASA DEL MAR BEACH 5* има ли морски живот,който да се гледа от рифа,както в Makady Bay,и морето става ли за плуване,или е плитко.

Общи условия

Активация на акаунт