Египет /Тема 14/

• 57 427
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • на морския бряг
Здравейте, много се радвам че открих темата. Искаме да почиваме в Египет и да видим част от Кайро.Най- близо ни е с полет от Варна.Объркана съм от различни мнения, може ли да помоля Galactic Voyager за избор на хотел. Пътуването ще е втората половина на октомври, трима възрастни.Хотела нещо средно като цена max до 1500 лева на човек.Не знам дали ще има бюджетни хубави хотели. Благодаря!

# 421
Здравейте, много се радвам че открих темата. Искаме да почиваме в Египет и да видим част от Кайро.Най- близо ни е с полет от Варна.Объркана съм от различни мнения, може ли да помоля Galactic Voyager за избор на хотел. Пътуването ще е втората половина на октомври, трима възрастни.Хотела нещо средно като цена max до 1500 лева на човек.Не знам дали ще има бюджетни хубави хотели. Благодаря!
Писах на ЛС

# 422
А може ли и тук да предложите хотели, и аз се интересувам от този вариант- от Варна, първо Кайро и после хотел за 6 нощувки. Също периода е октомври.

# 423
Здравейте, някой да е бил на вечерен круиз по НИЛ с ориенталска вечеря и шоу от  допълнителните екскурзии, които Абакс предлагат при програмите с полет до Кайро и е предложена за вечерта, когато туристите са в Кайро .Ако може мнение?.Предполагам Кайро вечер е красив. Също така и за светлинно шоу на пирамидите ако може да споделите впечатления.
Мога ли да попитам началото на ноември в Египет ,Хургада, водата топла ли е?

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 20:47 от Zoya216

# 424
  • Beyond the Frontiers

Бюджетът ви не е малък. Има такива програми - Абакс, Емералд. Жасмин палас, Беладжио бяха на добра цена последно.

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 18:03 от Galactic Voyager

# 425
Здравейте, много се радвам че открих темата. Искаме да почиваме в Египет и да видим част от Кайро.Най- близо ни е с полет от Варна.Объркана съм от различни мнения, може ли да помоля Galactic Voyager за избор на хотел. Пътуването ще е втората половина на октомври, трима възрастни. Хотела нещо средно като цена max до 1500 лева на човек.Не знам дали ще има бюджетни хубави хотели. Благодаря!
Писах на ЛС

Здравейте, ние бяхме в Жасмин хотел .Хотела е от по бюджетните и е доста приятен. Също така Беладжио казаха че   не е лош, но там няма зеленината и големия плаж на Жасмин. Вижте и Дезърт роуз.

# 426
А може ли и тук да предложите хотели, и аз се интересувам от този вариант- от Варна, първо Кайро и после хотел за 6 нощувки. Също периода е октомври.

Привет! Ако става въпрос за долу-горе същия бюджет , който не е чак толкова малък, мога да предложа  - Sunny Days El Palacio, Bellagio Resort, Palm Beach Resort, Caves Beach Resort, Jasmine Palace Resort

# 427

Привет! Ако става въпрос за долу-горе същия бюджет , който не е чак толкова малък, мога да предложа  - Sunny Days El Palacio, Bellagio Resort, Palm Beach Resort, Caves Beach Resort, Jasmine Palace Resort

Съни дей  ел паласио не го препоръчват много!

# 428
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Малко встрани от отъпканата пътека Simple Smile
https://english.ahram.org.eg/NewsContentP/1/504476/Egypt/Factbox … e-New-Alamei.aspx

Засега се срещат предимно рускоговорящи, не задължително руснаци и англичани.
Може би ще се предлага и на нашия пазар.

# 429
Правилно ли разбирам от безкрайното взиране в нета?     1. Само Мистрал ли предлагат първо Кайро+ пирамиди, после Хургада с директен полет за връщане към София? Другите, които гледах са на обратно (Дива Холидейз, Онекс,  даже Емералд предлага на 5 ден с допълнително заплащане?       2. Само Desert rose ли имат пясъчен плаж без отлив и нормална лагуна? Да не стига водата до глезена?Blush        Гледах и хотелите Jazz, но ми се сториха с по-високи цени.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 19:27 от Zanet

# 430
  • Beyond the Frontiers
Правилно ли разбирам от безкрайното взиране в нета?     1. Само Мистрал ли предлагат първо Кайро+ пирамиди, после Хургада с директен полет за връщане към София? Другите, които гледах са на обратно (Дива Холидейз, Онекс,  даже Емералд предлага на 5 ден с допълнително заплащане?       2. Само Desert rose ли имат пясъчен плаж без отлив и нормална лагуна? Да не стига водата до глезена?Blush        Гледах и хотелите Jazz, но ми се сториха с по-високи цени.

Грешите.
От София програми Кайро и Хургада имат Онекс, Абакс , Бохемия и Тез тур. Едната седмица е първо с Хургада, на другата първо с Кайро.

Swiss Inn, Hurghada long Beach, Albatros White beach, Steigenberger, хотелите в Макади, Гравити Хургада, Хилтън Хургада...въпрос на бюджет е.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 22:12 от Galactic Voyager

# 431
Благодаря, Galactic Voyager! Heart Пак ще гледам.

# 432
  • София
Здравейте имате ли мнение за CHARMILLION CLUB AQUAPARK в Шарм ?

# 433
Здравейте, нова съм в темата и въобще в темата за Египет. Винаги съм имала желание, но досега никога не сме се осмелявали да помислим за пътуване. Може би защото винаги си организираме сами пътуването, а за Египет не е най-доброто за нас решение. Сега имаме желание за ноември месец да се включим в някоя от организираните екскурзии. И тъй като не съм сигурна дали ще се върнем пак, искаме да видим всичко най-хубаво. Т.е. говорим за екскурзия, а не за почивка. Разгледах някои от предлаганите варианти с круиз по Нил и не знам кой да избера. От темата останах с впечатлението, че предлаганите програми не са много, но все пак да се допитам. Ако предпочетем такава с вътрешен полет, освен Onextour и Apollo, има ли други програми с такъв полет? Освен това, при Onex виждам варианти с полет до Кайро или Хургада, а при Apollo само такива с полет до Хургада. Може би бъркам? Видях и предложения на други агенции, но те май предлагат горните програми също.
Молбата ми е да ме ориентирате дали има и други програми, които дават възможност да се види колкото се може повече (знам, че е невъзможно, но все пак да се опитаме) от древния Египет. Ако е възможно да е с вътрешен полет, ще е най-добре, тъй като все пак не сме в първа младост и не съм сигурна дали пътуването с влак ще е най-доброто за нас. Благодаря много на всички отзовали се.

# 434
  • Beyond the Frontiers
Има няколко нови програми - Абакс и Бохемия. По- различни са, с различни маршрути, обекти.

Общи условия

Активация на акаунт