Египет /Тема 14/

• 57 372
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Аз да се включа тук с няколко лаишки въпроса😀 попрочела съм това-онова но не ми достига инфо.
Искаме да заведем младежа да види пирамидите...съчетани с почивка. Някак комбинирано да ни се получи.
Има ли как ,примерно да сме с една нощувка примерно в Кайро а останалите 6 да са някъде в курортите (ще се образовам още по темата,то е ясно) мисълта ми е има ли ,такова животно изобщо😁 или много ми се иска.
Идеята е да не блъскаме 500км с автобус за един ден.

# 466
Bebe, разбира се, че има програми с кацане в Кайро, разглеждане на пирамиди и музей, нощувка и после с автобус/самолет до Хургада, където са останалите 6 нощувки.

# 467
Някой знае ли музея в Кайро до колко часа работи?

# 468
  • На планетата Земя
Работното време е от 9 до 19 часа.

# 469
  • Варна
Веве, точно такава програма пролетта имаше - кацнахме хора за 5 автобуса, 2 групи бяхме на круиза, 3 групи разгледаха пирамиди, сфинкс, музей и после заминаха за Хургада. Там ги заварихме след 6 дни и се прибрахме заедно.

# 470
  • Sofia
Здравейте, от няколко дни ви чета с интерес, сина ми следващата година април навършва 18 г. и знам, че има мечта да види пирамидите и искал сафари.🙂 Бюджета ми не е голям, но смятам, че ще успея да зарадвам младежа. Ще е с туристическа агенция, но все още не съм изчела достатъчно, за да се ориентирам. Края на април или началото на май е удачно да се пътува, нали?

# 471
  • На планетата Земя
Април-май е ужааасно топло. Не знам дали за май въобще има програми.

# 472
  • Варна
Rossi, ние бяхме от 7 до 17 април и като изключим 1-2 дни когато си беше горещичко, бих казала дори че ми беше хладно, особено сутрин траках зъби. Горещината е суха, така че се понася по-лесно, за разлика от нашата във Варна примерно, където на 30 градуса се вариш в собствен сос. Има климатици навсякъде - автобуси, влакове, джипове, дори бих казала, че прекаляват с тях.

# 473
Rossi, априлската ваканция е прекрасно време за обиколка, но морето ще е студено.
Ние бяхме в края на април и началото на май. Почти всеки ден бяхме на екскурзии. Както стана 1 май, така настана невероятна жега! Предишните дни сутрин и вечер намятахме по някоя риза с дълъг ръкав, но след първи, жегата мореше от сутринта.

# 474
  • Beyond the Frontiers
Програмата Кайро с Хургада си е класика. Има я буквално всяка седмица с два полета.
В момента септември, октомври, ноември, декември като оферти са налични.
За 2024 ще излизат тепърва.

# 475
Даже Абакс сега са пуснали промоционални дати за есента Хургада-Кайро и май ще се възползвам

# 476
  • Beyond the Frontiers
Даже Абакс сега са пуснали промоционални дати за есента Хургада-Кайро и май ще се възползвам
Това в момента не са нормалните цени. Технически проблем е. Ама който запази, запази....

# 477
  • Sofia
Търся хотел за трима възрастни за септември или октомври. Спряла съм се на програма с кацане в Кайро и връщане от Хургада, но идея си нямам кой хотел да избера, искаме да е чисто и да е хубав плажа. Всяка помощ ще ми е от полза. Благодаря предварително. 🤗

# 478
  • Beyond the Frontiers
Търся хотел за трима възрастни за септември или октомври. Спряла съм се на програма с кацане в Кайро и връщане от Хургада, но идея си нямам кой хотел да избера, искаме да е чисто и да е хубав плажа. Всяка помощ ще ми е от полза. Благодаря предварително. 🤗
Абакс имат много добри цени в момента. Погледнете Жасмин палас, Лонг бийч, Суис Ин, Беладжио. Читави варианти под 1000 лв. на човек.
И отново това не са нормални цени. Най-вероятно ще ги коригират утре.

# 479
  • Sofia
Много благодаря! 🤗 Ще ги погледна, от познати знам, че бяха останали много доволни от  Десерт Роуз, но беше отдавна и не знам дали още държи ниво. Благодаря още веднъж! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт