Египет /Тема 14/

• 57 250
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Някой бил ли е на Нова година в Египет?

Може ли да споделите впечатления от почивката си по това време на годината, има ли Новогодишно парти, някакви други забавления? Времето става ли за плаж и външен басейн тогава?

Обмислям пътуване за Нова година, но още не съм наясно доколко си струва...

# 616
Някой бил ли е на Нова година в Египет?

Може ли да споделите впечатления от почивката си по това време на годината, има ли Новогодишно парти, някакви други забавления? Времето става ли за плаж и външен басейн тогава?

Обмислям пътуване за Нова година, но още не съм наясно доколко си струва...
Бяхме миналата година за НГ в Дезерт роуз. Много сме доволни, бяха се постарали изключително много за партито и много ни хареса.
Времето беше хубаво и за плаж, водата леко хладна

# 617
Здравейте.
Искаме да отидем в Египет края на октомври.
Може ли да ми препоръчате хотел с хубав плаж и аквапарк. Нямаме предпочитания за курорт.

# 618
Здравейте!
Как се справяте с климатиците? От 4 дни сме в Хургада и  сме схванати целите,боли ни глава,не може да се наспим. Помолих за втора карта- ключ на рецепцията,но отказва да ни направят,такава била политиката на хотела....трима възрастни сме в една стая. За неудобството да се уговаряме кой къде отива и кога ще се върне,няма да говоря....Главния проблем е климатика! Вее много! И то само когато сме в стаята ! Прибираш се опечен и слънчасал в спарена от  жега стая,слагаш картата в устройството и се изсипва ледена струя на главата ти! На 20 и на  30 градуса вее еднакво! Как да се справим с проблема? Трябва да изкараме още 3 дни тук!

# 619
Политиката на хотела ми се струва странна.
Пробвайте дали ще работи климатика с друга карта - за градски транспорт, за отстъпки от магазини и тн. пластики.
Другият вариант е да излизате на терасата, докато се охлади стаята.

# 620
Здравейте.
Някой с отзиви за TITANIC PALACE и JAZ MAKADI SARAYA.
Благодаря предварително.

# 621
  • София
Кое е по добре от към качество и цена?  Допълнителна екскурзия от фирмата с която летите или закупена от хотела ?
И още ши се оставят Пи 1 $ бакшиш или вече са малко като сума ?

# 622
  • Beyond the Frontiers
Здравейте.
Благодаря предварително.
Много различни нива...Джаз е по-добър значително

# 623
Здравейте.
Благодаря предварително.
Много различни нива...Джаз е по-добър значително
Благодаря Ви много.
А може ли да ми препоръчате хотел подходящ за деца с водни пързалки.

# 624
Днес се прибрахме от Риксос, отново сме изключително доволни. За децата е рай.
Използвахме Аладин на място за плуване с делфини и мога да им похваля организацията, защото имах притеснения, но всичко беше ок.

# 625
  • Earth
Здравейте пътешественици,

Четох темите назад, но не можах да открия това което търся и ви питам вас.
Някой празнувал ли е Нова Година в Шарм и какви са отзивите ? Бихте ли ми препоръчали хотел ?

# 626
  • София
Здравейте пътешественици,

Четох темите назад, но не можах да открия това което търся и ви питам вас.
Някой празнувал ли е Нова Година в Шарм и какви са отзивите ? Бихте ли ми препоръчали хотел ?

Ние бяхме миналата година в Jazz Mirabel Beach. Доволни сме като цяло. За мен лично водата в морето (ходихме с лодка на шнорхелинг и тогава и преди това май, и след това април) беше учудващо топла. В хотела има отопляем басейн, та детето също беше доволно.

# 627
  • София
Какви екскурзии препоръчвате в Шарм и кое е хубаво да се види

# 628

Ние бяхме миналата година в Jazz Mirabel Beach. Доволни сме като цяло. За мен лично водата в морето (ходихме с лодка на шнорхелинг и тогава и преди това май, и след това април) беше учудващо топла. В хотела има отопляем басейн, та детето също беше доволно.
Може ли малко повече информация какво Ви хареса и какво не в хотела? Имаме резервация в края на октомври и съм в чуденка дали изобщо може да се влезе в морето, тъй като ми изглежда супер плитко. Пише, че може да се ползва кея на съседния хотел, но не мога да разбера дали свободно можем да влезем във водата (на края на кея) , без да плащаме за шнорхелинг. Естествено имаме планове и да отидем допълнително на шнорхелинг и евентуално дайвинг извън хотела, но пък няма да е лошо и да можем да поплуваме свободно.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 22:01 от tova-onova

# 629
Някъде в предишните коментари прочетох че в Египет долари преди 2006 год.  не се приемат. Вярно ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт