Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се нормализира менструалният цикъл при момичетата след първия им период?
Какви са препоръките за използване на тампони от 13-годишни деца?
Кога е подходящото време да се пробият ушите на дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се нормализира менструалният цикъл при момичетата след първия им период?
-
Какви са препоръките за използване на тампони от 13-годишни деца?
-
Кога е подходящото време да се пробият ушите на дете?
Подходящото време за пробиване на ушите на дете може да варира в зависимост от родителските предпочитания. Някои избират да изчакат, докато детето само поиска и е готово да поеме отговорност за грижата за дупките. Други решават да го направят на ранна възраст, като 2-3 години, когато дупките заздравяват по-бързо и детето може да не осъзнава толкова много болка. От решаващо значение е да се вземат предвид индивидуалните предпочитания и готовност на самото дете.
-
Какви са мненията относно пробиването на ушите на деца?
-
Какви са различните подходи за пробиване на ушите на деца?
Но ако оставя малко повечко да израстат космите на краката, ме боли доста, затова поне на две седмици го ползвам. На ръцете също ги махам с него, там пък идеално ми се получава, тъй като на краката доста косъмчета ми израстват подкожно и яко скраб влиза в употреба в банята.