Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 17

• 47 612
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
На моята девойка й хареса едно обикновено дезодорантче от Carrefour.  Каза, че с него няма мокри петна под мишниците.

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 21:28 от cardhu

# 166
На моята девойка й хареса едно обикновено дезодорантче от Carrefour.  Каза, че с него няма мокри петна под митниците.
Точно за мокри петна става въпрос.

# 167
  • София
Лисичке, в DM има едни рол он-чета с кристали. Аз бях купувала, а и тук в темата много се спрягаха.

# 168
Биотрейд имаме и тя каза че не действа с него.
Ще видим предложенията ви.
Благодаря.

# 169
Здравейте! Моето момиче реши, че иска епелатор и затова бихте ли ме препоръчали някой?
Какво мислите за този:

# 170
Изглежда функционално копие като модела на Philips с 9-те приставки от който съм много доволен. Но за тинейджър да си причинява такава болка, трябва да е много мотивирана за да стиска зъби и да търпи. На дъщерята купих същия Philips, но след много експерименти накрая се спря само на бръснещата приставка.

# 171
А нашата девойка си използва доста от приставките и точно бръснещата глава още не е използвана.

# 172
Епилаторът е дългосрочна инвестиция и затова бих купила качествен модел на позната марка. Ние заложихме на Браун с няколко приставки, ползва си го редовно.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 19:02 от Mößbauer-Effekt

# 173
Търпимостта на болка е много индивидуална, но в тази възраст изглежда още много малко момичета са склонни да си причиняват това. Винаги има и изключения. Ако има силна мотивация обаче нещата доста се променят. Хвърлила е вече око на едно момче, и макар и да й е до рамото е почнала прекалено много да се старае за външния си вид, та скоро очаквам да се пробва и с основната приставка на епилатора. Ще се чуе, и съседите ще чуят предполагам.

# 174
  • София
На дъщеря ми взех Браун. Опита се да го ползва, изпищя и прибели очи няколко пъти. Сега аз го ползвам и съм много доволна. Blush Но ако оставя малко повечко да израстат космите на краката, ме боли доста, затова поне на две седмици го ползвам. На ръцете също ги махам с него, там пък идеално ми се получава, тъй като на краката доста косъмчета ми израстват подкожно и яко скраб влиза в употреба в банята.

# 175
  • вече Пловдив
И ние сме с Браун Hands V

# 176
Подсетихте ме, че имам един Браун на около 20г. Няма екстри, но още работи

# 177
Груба грешка ще е да се експериментира с остарели технологии върху начинаещи, да се налага многократно минаване на един и същ участък и така да се увеличава болката. Купете нещо съвременно с батерия и без кабел, издържащо на обливане с вода, когато кожата е мокра и затоплена, косъмчетата излизат по-лесно, а под душа или веднага след него усещането за болка е по-малко.

# 178
Как ли сме оцелели навремето!

# 179
Моята реши,че ще ходи на кола маска.
Някой с отзиви за тези , чудя се кое да взема против обилното изпотяване?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт