Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 17

• 47 651
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз съм много доволна от хлорофила на нейчърс уей
https://revita.bg/shop/hlorofresh-techen-hlorofilen-kompleks-nat … _4oRoCuqwQAvD_BwE
Дават го и против акне. Премахва неприятната миризма при изпотяване.

# 181
  • София
Лисичке, имам опит с Юсерин, но моят е друг - за обилно изпотяване. Все пак го снимах и ще споделя мнението си, ако се окаже полезно за някого. Спира изпотяването под мишниците, но явно запушва порите, което не е ОК, затова си го слагам изключително рядко. Усещам, че когато съм с него, се изпотявам в интимната зона, което по принцип не ми се случва. Потта си търси от къде да избие.

# 182
Ясно,благодаря.
Ветроятно такива препарати няма да са подходящи за тийн тогава.

# 183
Това с обилното изпотяване е временно явление. Може би стария трик с ежедневните превръзки залепени от вътрешната страна на ръкава под мишницата ще свърши работа? Опитайте.

# 184
Надявам се да е временно,отскоро е така.
И нищо да не прави се поти много.

# 185
Пазарувате ли вече за лятото, как се носят тази година тийнките ви?
Тук пролетта плахо настъпва, но девойката вече си купи няколко нови нещица. Къси потничета и деколтирани простички топове с къс ръкав в пастелни цветове или базовите бяло, черно, каки и милитъри зелено. Комбинира ги с оувърсайз спортни панталони в бежово, сиво и кафяво. И рокли, луднали са по рокли тийнките тук. Тази година са още по-къси, калифорнийски стил, често с вградени шорти отдолу. Носят се с кецове, разбира се. Няколко дънкови къси панталонки ще търсим и късо дънково яке, нови бели кецки също.
Трябваше да и спретнем и официален тоалет за важен семеен повод. Роклята намерихме бързо, но с обувките към нея беше драма. Успяхме, хареса се, но много нерви изхабих.

# 186
Със събрани пари от Коледа и рд си напазарува дрехи.
И маратонки air max.

# 187
  • София
Потничетата са все по-мини, а панталоните все по-макси. Онзи ден бях с нея по моловете. Пробва огромен панталон, който ѝ беше по мярка (по моите разбирания) само в талията. Казах ѝ, че много парашутно ѝ стои, а тя ме погледна отегчено и снизходително и ми показа етикета, на който буквално пишеше parachute. 🙄 Така се носело. ОК.

За сметка на това потничетата са още по-къси, още по-тесни, даже някои нямат и презрамки. Очаквам да тръгне с кърпа около бюста, ако продължава така.

Но не се оплаквам, като знам аз как се носех на нейната възраст.

Рокля не я виждам да сложи. Не и в тоя живот.
... пък кой знае. Ако ѝ забраня, вероятно още утре ще си купи. 😂

# 188
  • София
Ясно,благодаря.
Ветроятно такива препарати няма да са подходящи за тийн тогава.
Мисля, че подходящи са део стиковете на Сапунената фабрика.
https://soapfactory.bg/product-category/%d0%b3%d1%80%d0%b8%d0%b6 … 0%be%d0%b2%d0%b5/
Ползваме ги вкъщи доста успешно от около 2 години. Преди това имахме труден период, в който отказахме с щерката всичко с алуминий и известно време каквото и да пробвахме все имахме проблем или с миризма, или с мокрота. С тези сме много ОК.

# 189
  • Бургас
Дъщеря ми ползва Део стик – лайм и бергамот от горе показаните и е доволна. Преди месец и аз си взех същия, но още не съм го разпечатала.

# 190
Моята дъщеря имаше период на по-обилно потене, съпроводено с миризма и тогава й купих:

.

Течен део кристал с аромат на лавандула и ванилия.
Направен от 100% натурални съставки,
включително омекотяващо алое вера и орлови нокти с антибактериален ефект.

Много сме доволни и оттогава ползва само него.
Прозрачен е и не цапа дрехите.
Има го в Лили.

# 191
  • Бургас
А с това горното съм в момента и съм много доволна. Simple Smile Дъщеря ми нещо не го хареса.

# 192
  • София
С дъщеря ми започнахме летните покупки, тъй като сме на ранно море - в началото на юни. Пречупи се и си хареса къса рокля! Иначе се носи с широки дънки и ню-ню потничета и бюстиета. Много внимаваме за деколтето, тъй като е с голям бюст... Е, за цвят има и оувър сайз тениски. Носенето на сандали е нещо скандално и демоде - само кецове и маратонки.

# 193
Плашите ме с тези къси потничета. Мисля и това лято да не купувам. Къси шорти купих вече няколко, друго не още, но е студено в Бг и днес искаше нови маратонки, не сандали

# 194
  • Mediterraneo
При нас описаното- къси топове и огромни панталони. Кецове и суитшърт. И какво беше огромното ми учудване, когато си поръча поли и рокли при последната поръчка от Шейн! Къси, мини, но поли!

Общи условия

Активация на акаунт