Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 17

• 47 707
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте. Дъщеря ми става на 12 години скоро и се чудя как да отбележим празника.Без стая на загадките и кино.Други идеи?

# 346
  • София
Боулинг

# 347
  • София
Пейнтбол, лазер арена, картинг...

# 348
  • Mars Hotel
Дайте някаква информация за нея. Детето няма ли някакви интереси и/или желания? Вие я познавате най-добре. Какво цени тя? Дали нейният фокус пада върху хората, с които празнува, или върху събитието? Креативна ли е, обича ли да създава неща с ръцете си, използва ли въображение, танцува ли, пее ли, физически активна ли е? Можем да даваме много идеи и нито една да не е подходяща за нея. Всичко от спортно катерене до работилница с глина е подходящо за възрастта, но може лично на нея да не ѝ допада.

# 349
За рождения ден на моето момиче освободихме апартамента и я оставихме цял ден с приятелките й. Бях осигурила само тортата и посудата (картонени чаши, чинии, вилици). Те са си поръчвали пица. Беше адски доволна.

# 350
Мацало
Дневен престой в спа център
Картинг
Пикник с езда

# 351
  • при палмите и алигаторите,FL
Здравейте. Дъщеря ми става на 12 години скоро и се чудя как да отбележим празника.Без стая на загадките и кино.Други идеи?
Зависи къде живеете, колко деца смята да покани.

Ние сме ходили на плажа да гледаме залеза, много снимки, и после на пицария, побрах дечорята в колата, 5 +моето. Кънки на лед, моткане из мола + кино/в киното им взех бургери и напитки/. Скоро празнувахме РД и на двете, 12  на малката- играха голф Simple Smile, 17 на голямата-в аквариума и после на ресторант.

# 352
Здравейте,
Отдавна не съм ви чела, но последните няколко страници не прочетох да сте обсъждали :
Тоалет за завършване на 7ми клас /моля за насоки, искам/е нещо семпло, но и по-различно ото ежедневно
И
Епилация - моля за идеи и препоръки на машинки/уреди
Благодаря ви предварително!

# 353
Моята си избра обикновена рокля и отворени сандали на много нисък ток.

# 354
  • Пловдив
Ние сме си с униформа... Joy
поне това да не мислим в края на 7 клас

Епилация на крака наскоро направихме за първи път. Отдавна епилира подмишници с епилатор и й казах, че след като там изтрайва, за краката няма да й е проблем.
Ей, катоо рукнаха ония ми ти сълзи! Пробвах с епилиращи восъчни ленти..... и от тях рева. Каза, че и дума не може да става да ходи да й го причиняват в студио. Да ревяла пред хората.
Кожата й е изключително бяла. Настръхна, почервеня, но за кратко. Пръска с лавандулова вода и до вечерта бяха изсветлели. Не зная кога ще иска пак да се "изтезаваме" в банята...
Joy

# 355
Ние сме си с униформа... Joy
поне това да не мислим в края на 7 клас
Страхотно,де да можеше навсякъде.

# 356
@_ni,
дъщеря ти какво си представя като тоалет?

# 357
  • София
Епилация на крака при козметик. Ръцете ги почиства сама с епилатор или коламаска. Горната устна почиства с конец при козметик. Ох, тия косми...

# 358
Моята крака и ръце също е при козметик.
Макар че няма нужда,ама тя си ги вижда русите косъмчета.

# 359
Аз за краката смятам епилатор да й купя, но искам да е по-хубав, безболезнен Simple Smile)))
За "бала" иска рокля или гащеризон, тъй като обикновено в ежедневието се носи основно с дънки. И мисля сандали с ниско дебело токчета, но не съм сигурна какво ще реши накрая. Трудно е, но да кажем, че се вслушва до някъде....офф, така да ме е яд на тази тъпа тенденция с тези балове, така ме Обретенова, колко по-важни са матурите и кандидатстването, пък то...ще губим време,пари и нерви, в избор на тоалети,които ще са излишни след това. ....

Общи условия

Активация на акаунт